| | #11 (mesaj-linki) | |
| Sehriye Pilav -Ahmet Mehmet Veli -Keklik Aslan -Aslan Düzbasan -Yagmur Sagnak -Ari Balci -Petek Balci -Kaymak Bal -Avukat Güven Kurtul -Muhterem Ögretmen -Kadir Killi -Ayse Donsuz -Sabit Yürürdurmaz -Sabit düzbasan -Herkül Demirtas -Demirtaş kaya -Cemal Pasa -Süleyman Pekyumurta -Fatma Donukara -Ates Barut -Güçlü Kuvvetli -Çetin Ceviz -Halim Harap -Satilmis Bostan -Seyma Boynuinceoglu -Huriye Delergeçer -Parla Yan -Parla Ateş -Sezer Yan -Güler Güler -Ayse Yediçocuklu -Nazim Enginar -Bora Sagnak -Masallah Akgün -Kibar Zorba -Satilmis Portakal -Mukaddes Çalisye -Hakkı Kısaadam -Kurtis Şisko -Sanayi Horoz -Cömert Varlık -Haci Sirkinti -Ümit Var -Bahtiyar Kizkaçiran -Öznur Palavraci -incil Tevrat -insaf Yildirim -Hayati Kopya -Muhlis Dünyagülmez -Satilmis Dönekoglu -Dishekimi Oya Bilir -Gülhanim Ellergezer -Oktay Dolmasever -Edenbulur Yilmaz -Sakin Zeytin -Kibar Deli | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| AHIRETTE (öldükten sonra) ILK TEPKILER *.biraz daha isik. aha isiklar geldi. amaninnn biraz daha huri. *.neyse günahı öderiz abi... *.-bidakka ya ben öldüysem senin ne isin var lan burda tolga -salak ayni arabadaydik -ha ondan bende diy.... *.- $$ kirmizi donlu arkada$im bakar misin bir saniye.. kazaa burdan 3 mbit vurduruyormu$ dogru mu? hayir altyapiyi kuralim $imdiden, gelecek arkada$lara rahatlik saglariz.. - turksun dimi, $u taraftan.. *.... abduhu ve resuluhu... ulan ne acele ettirdiniz be kelime-i sahadeti bile bitirtmediniz... *.abi iki dakka birine bakip gelcem a$$agidan..kimligimi birakimm abi.. boynuzunu mizragini yiyim.. he de guzel abim benim. kirmizilarda pek yaki$mi$.. *.-geç bakiim köprüden -sen benim kim olduğumu biliyo musun? *.-sevgilim sonunda bütün dertlerimizden, bizi anlamayan o eski kafalılardan kurtulduk. ????????? sevgilim tülin....????? -tülin son anda atlamaktan vazgeçti,canım (zebani) *.-mahmut abi... nassı? oldu mu??? patladı mı bomba? *.- bu kıçımda ki pamukta neyin nesi? *.kadın: "nası görünüyorum kim bilir, beni beğenecekler mi acaba ?" *.- ee en yakın bufe nerde acep? gelirken sigarayı unutmusuz asaada *.-ee huriler, şaraplar nerde? biz onun için geldiydik... *.ölüm ölüm nedir ki gülüm, senin icin yasamayı göze almısım... ulan burası neresi ? kızı etkilicez diye, som agzımızın kurbanı olduk böühüh. *.-abi buralardan arsa kapatsak nasıl olur, ha abi?? bak ileride degerlenir falan,dusunmek lazım bugunden.. -siiieeee... *.ajda: merhaba ben ajda pekkan, ay cok heyecanliyim, paradise'a mi gonderilecegim simdi!? tanri: bu da kim? (ee yani, once estetikten sonra orada bile sasirirlar kim bu diye?) *.zebani:maalesef sizi cehenneme göndermek zorundayız hanfendi. polyanna:ay ne güzel zaten kırmızı bana hep çok yakışmıştır lay lay lom. *.- ben o yılanı hipnotize ederdim ama o fare karıştırdı aklını biliyorum ben .. *.- aha kanatlarım var.. yaşasın.. artık melek mi oldum ? - hayır dünyadaki mallıklarından ötürü kaz yaptık seni.. *.- internete girmem lazim. maillerime bakicam. - bak su kirmizili amcayi izle o sana yolu gosterecek. - pekiy... *.-ben zaten ateist taklidi yapıyodum. *.mına koyim recayi,hani indirmiştin sigortaları *.merhaba efenim benim cennetten arsam vardı hurilere nazır... | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Telefon geyikleri - İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi... - Tabi buyrun.. - Mesleğiniz nedir acaba? - Hayat kadını... - ... Özel sektör yazıyorum ben... - O da olur!... -------------------------------------- Kadın : Merhaba ben kredi kartınızla köpek almıştım... Yetkili: Evet efendim?... Kadın : Bu köpeğin kulakları duymuyor. Acaba sigorta kapsamına giriyor mu? Yetkili: Ben bi team leader'ıma danışıyim!!!?!!... 3 -------------------------------------- - İyi günler, hoşgeldiniz, nasıl yardımcı olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Destur bey!... - Şifre mi? Benim şifrem hep aynıdır, İstanbul'un kurtuluşu... - Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatırladım, 1956!!! - Efendim o İstanbul'un kurtuluşu değil ama... - Yaaaa!... Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana şifreyi sormuyorum ki!... İstanbul'un kurtuluşunu soruyorum. - Evet, ama... -------------------------------------- - Ya benim bu printer çalışmıyor!... Yeni de aldım... - Yardımcı olalım efendim... - Tamam - Bilgisayarınız printeri görüyor mu efendim? - Evet, karşı karşıyalar!... , --------------------------------------- - Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz off'tadır. (Bir saat kadar sonra) - Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum... --------------------------------------- - Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... - Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anamı karıştırma lan bu işe! --------------------------------------- - İyi günler, ben Banu efendim, nasıl yardımcı olabilirim? - İyi günler hanımefendi, bir paket yollamak istiyorum... - Tabii ki efendim, nereye göndermek istiyorsunuz? - Nerelere gönderebilirim ki? - Bütün dünyaya efendim... - Cidden mi? Alaska'ya bile gönderebilir miyim? - Tabii ki efendim... - Oldu o zaman abime bir paket yollicam, kendisi biolojist bilim adamıdır... İşi için kimyasal madde yollamam gerekiyo, Alaska'da buzdan başka bi şey yokmuş... - Efendim, tehlikeli veya yasa dışı bir madde değilse sorun olmaz... - Ne tehlikesi... Odo-nitrat-carbonat, hidrojen ve tuz yollicam tehlikesi yok... Yani karışmazsa yoktur, ama karışıp da reaksiyon yaparsa patlar... - Tamam efendim, abinizin adresini verebilir misiniz? - Hanımefendi abimin adresi yok, yani dediğim gibi kendisi biolojist, Alaska'da suyun altında bir platformda... Size ancak koordinatlarini verebilirim... - Bir dakka beyefendi, bi müdüre sorim aceba nasıl olur!... ------------------------------------- Meraba ben Batur nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonda bi problem var yönlendirmeynen ilgili... - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna basın... - Evet... Tamam... - Ekran da ne var şimdi? - Show tv... - ??? ---------------------------------- - Meraba ben Baturcan nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonum kemerde çekmiyor... - Bi saniye bekleyin bilgisayardan kayıtlara bakalım... Fethiye'deki hatlarda bir problem gözükmüyor şu an, acaba... - Ne Fethiye'si kardeşim, pantolon kemerinden bahsediyom ben ... telefonu kemere takınca hat bulamıyo telefon... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayar Atasözleri...! RAM'sız Windows oynamaz. Sabreden derviş Windows'u çalıştırmış. Klavuzu animatör olanın burnu 3D den kurtulmaz. Sakınan diskte bad çıkar. Virüsünü temizlemeyen diskini temizler. Upgrade'i an tornavidayı eline al. PC ciye MAC vermişler ahhh Windows'um demiş. Sakla rutini gelir zamanı. DOS işler Windows övünür. Patch'ı çıkmamış programdan ümit kesilmez. Kimine Adlib saz, kimine SB Live az Bana bir bilgisayar verin interneti göçüreyim. Ak antivirüs karagün içindir. DOS kocayınca Windows'un maskarası olur. Hatasız program olmaz. PC'ci Microsoft'a küsmüş, Microsoft'un haberi olmamış. Bana bilgisayarının modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Yaz virüsü formatlasın diskini. Programcıyla yatan animatör kalkar. Virüsler ilk hedefiniz internettir ileri. Nick'ini söylemeyen chat arkadaşı bulamaz. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Veled, 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum" diye israr edince...Adam, "Nasil ossa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda kalacam, eyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten" deyi dusunur, icinden... "Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam: "Anan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. "Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler.. Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu... "Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den bi kac 'down load' endirdi... "Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yukledi... Ammaaa, " heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti... "Bu raddeden soona da, ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... "Sonuc olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cikti, dokuz ay soona... "Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim..." | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
|
Super paylasimlar gulmekten oldum burda dewam dewam )
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| -*-*-*-Ah Bu Öğretmenlerimiz -*-*-*-++SON SÖZLER*-*-Ah bu öğretmenlerimiz Bunu sinavda sorarım...! Ben bunlari zaten biliyorum! Buna benzer sorular üniversitede sık sık çıkar. Bi insan söyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arka taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! Bunun hesabini sinavda sorarim! Burayi dikkatli dinleyin. Bi çok ögrenci burda hata yapar! Konusmak isteyen disari çiksin! Kapi açik Sizi zorla getirmiyolar buraya!! Istemiyorsan gelme! Kimler ödevi yapmadi. Ödevleri yapmadan gelmeyin. Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi! ( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin. ( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs! ( Sinavda ) Kopya çekeni yakarim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. Beni aptal yerine koymayin. Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim. ( Bir Soru Çözerken ) Oglum/Kizim kaç defa söylicem orasiöyle degil!!! ( Tahtada Bir Soru Çözerken ) Yanlis otur yerine! Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. Sinava iyi çalisin. ( Nöbetçi Ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza geçin ziliniz çaldı. ( Derse Geç Kalinca ) ilk zil ögrenciler içindir ikinciside bizim için! Git Müdür yardimcisindan izin kagidi al! Çik disari!! Siz evinizde de mi böylesiniz. Tahtayi silin. Neden çalismadiniz. ( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hiç çalismiyorsun. Kafana tebeşiri yersin Yerdeki pislikleri hemen temizleyin O cep telefonu hemen buraya gelsin. Dersde yemek yasak kaç kere söleyeceğim. Tenefüse çıkmıyorsunuz. Hepinizi bırakıcam. Eğer doğru düzgün not tutup terbiyeli olursanız hepiniz geçersiniz. Olm kahvedemi oturuyorsun doğru otur. Uyuyun siz uyuyun hepsi sınavda çıkıcak. Not tutmayanları ben bi not alim. Olm Kamer.... Velin yarın gelicek Kitabı defteri olmayanlar hemen çıksın -----------SON SÖZLER------------ Bak nasil karsidan karsiya geçiyorum izle...seytan doldurur semsi agbi yapma! Çok hizli gidiyorsun sevgilim. Elektrikçi çagirip bi ton para vermeye ne gerek var,ben simdi hallederim. Yaw bu kapuskanin neyi var böyle. Karakoldan bu kadar korkmayin yaw... Muhtemelen bi imza için çagiriyorlardir... Ne diyoooon lan sen siiiiibop... Yaw tüp mü kokuyor Osman? Komando ormanda ne bulsa yemeli...Komando Ormanda ne bulsa yemeli...Komando ormanda ne bulsa yemeli... Yaw bunlarin hangisi benim romatizma ilacim? Happsuu................Sen de gör.... Yaw bu kadar korkma Neriman.Sen hiç teleferik kazasi duydun mu? içime dogdu ben bu otobüsle gitmeyeyim kaza yapacak... En iyisi su eski görünüslüyle gideyim... Kipirdamazsan saldirmaz...Hiç kipirdama... Niye öyle bakiyorsun Muammer? simdi aldigimiz bir habere göre bir grup terörist televizyon stüdyolarini tek tek basarak spikerleri öldürüyormus. Susma sustukça sira sana gelecek! Lan oğlum rus ruleti öylemi oynanir dur da göstereyim. Demokrasi istiyorum! inönü Besiktas'a mezar olacak! Bak Sadikçigim seninle ilgili bir dedikodu duydum ama önce sana sorayim dedim. Sahi senin Kontrgerilla ile iliskin var mi? Sirk denen seyi hiç aklim almiyor Kamuran... su koca aslani nasil da egitmisler? Artik demokrasiye geçtik oglum. Darbe marbe olmaz. Korkma hanim bu saatte kapimizi kim çalacak? Tanidik biridir... Tahliye mi oluyorum hoca efendi? Postanede bana ait bir koli varmis onu almaya geldim... Müjdemi isterim Turhan abi. Bir kizin daha oldu... O irmikleri neden aldin Nurhan? Helva mi yapacan? Niçin? Hayatimda hiç bu kadar güzel bir yemek yememistim... Yalan söylüyorsam suracikta öliim... Yaw suna bak, ne kadar gerçekçi bir oyun.... Rasim abi, kafesin kapisi kapali, degil mi? Karicim, son günlerde biraz kilo aldin galiba? Bak simdi nasil sollicaz i.....i! Abi bu yeni aldigim modem için paratoner taktik, bisey olmaz. Ben sari isıita geçerim. Gel abi burasi boyu geçmiyo.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Osmanlica Film isimleriOsmanlica Film isimleri Fight club - teşekkül ün sille tokat J Çılgın sekreter jale - na uslu defterdar jale Pretty woman - hususi avrat J 21 grams - 0.016 okka Million dollar baby - üçyüz akçelik sibyan J Godfather-şahbaba Uçakta panik- tayyarede hezeyan Terminatör - deccal Spiderman - haşeret-ül adem J Attack of the clones - taarruzü'l adem-i sahte The empire strikes back - binaenaleyh hücumü'l devlet-i muazzam Sin city- şehr-i kufran Kuzuların sessizliği - sükunet-i cemaat_ul kuzu Zor ölüm - zahmet-ul vefat Çildirtan kadin - bint-el haram Pulp fiction - hikayet-ül abes Titanic - tekne-i devasaiye J Pi - rakkam-i tesadufiye J Heat - hararet Kill bill - meft-ül bill Fantastic 4 - car-i harikulade Dört nikah bir cenaze- car izdivaç yek mevta Sex and the city - zifaf ve şehir (avrad-ül edeb yoksuni) Charlie's angels - tövbe estağfurullah Who's the boss - idare-i muamma Airplane - teyyare Rosemary s baby - veled-i iblis ül gülmeryem J Shrek - gulyabani Dark city - şehr-ül zifir | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
|
-Kizlar niye orkid kullanir? -Niye? -Adet yerini bulsun diye... soru:bir kurt bir kuzuyu yakalamış kuzu kurda ne demiş? cvp:meeeee! soru:ingilizler çayı sağdan sola amerikalılar soldan sağa türklerde dibine vura vura karıştırıyormuş neden? cvp:şekeri erisin die soru:adamın biri sürekli kanalizasyonda geziyormuş neden? cvp:çünkü kendini bi *** sanıyomuş adamın biri yarın ölcem demiş.. yarmışlar ölmüş -pıjamalarını gıyen essege ne denır? -zebra -hayır ıyı geceler denır Kadının biri kitap okuyomuş hamile kalmış neden? -Satır atlamış Kadının biri araba kullanıyomuş hamile kalmış neden? -Fren boşalmış Kadının biri yolda yürüyomuş hamile kalmış neden? -Yol düzmüş Kadının biri diskodaymış hamile kalmış neden? -Polis basmış Kadının biri gökyüzüne bakmış hamile kalmış neden? -Yıldız kaymış Kadının biri mutfağa girmiş hamile kalmış neden? -Çay koymuş Kadının biri misafirliğe gitmiş.Misafirlik dönüşü hamile kalmış neden? -Kapıya kadar geçirmişler Kadının biri ıssız bir adaya düşmüş hamile kalmış neden? -Yanlızlık acı koymuş Günümüzde kullandığımız deyimlerin ingilizce karşılıkları Çok saçma *adam katila katila gülüyordu : the man was laughing joining by joining astigi astik kestigi kestik bir adamdir : he is a his-hung-is-we-hung-his-cut-is-we-cut man. acele ise seytan karisir : urinate quickly, satan mixes. can bogazdan gelir : john comes from bosphorus. dik dik ne bakiyorsun öyle : what are you looking perpendicular perpendicular like that? egri oturalim, dogru konusalim : let's sit italic,let's talk correct. ekmek elden, su gölden : bread from hand, water from lake. nallari dikti : he errected the horse shoes. o güzelim vazo tuzla buz oldu : that my beautiful vase became ice with salt. onun elinden az cekmedik : we didn't pull little from his hand. gözün mosmor olmus : your eye has become puspurple. onun gözlemelerine doyum olmaz : there is no saturation to her observations. senden adam olmaz : man doesn't become from you. siraya gir : enter the desk. usta ordan bi pilav üstü kuru versene : master, pull a dry on top of rice from there. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
| Bak Bak
![]() Niye Güldüm? Adet Yerini Bulsun Diye | |||||
|