| | #501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :) İbrahim Tatlıses'in Sevgililer Günü Dolayısıyla Okuduğu şiir Var olsun bulgur Kahrolsun havyar var olsun aspirin kahrolsun alfasilin var olsun sıcak insan, sıcak hava kahrolsun soğuk insan soğuk hava Aşkı bulmada vakit kaybetmeyelim, aşkın değerini bilelim!!!!! Neydik ne olduk... Zaman Tüneliii *Eskiden bir memur maaşıyla dört kişi geçinebiliyordu. *Şimdi dört memur maaşıyla bir vatandaş zor geçiniyor. *Eskiden dansözler yılda bir kere televizyona çıkarlardı *Şimdi bazı televizyon programlarını dansözler sunuyor. *Eskiden hükümetler ülke sorununu çözerlerdi. *Şimdi ülke, hükümetin sorununu çözmek için uğraşıyor. *Eskiden ekranlar siyah beyazdı. *Şimdi ise kan kırmızısı. *Eskiden atı alan Üsküdar'ı geçiyordu. *Şimdi yatı alan okyanusu geçiyor. *Eskiden eşeğe altın semer de taksan eşek yine eşekti. *Şimdi beyefendi oluyor. __________________ KADINLARA VERİLMESİ GEREKEN KURSLAR ..... ![]() Kadınların öğrenmeleri gereken şeyler... 1. Alışveriş yapmadan hayatta kalma yöntemleri. 2. Hamamböceği bir insanı yutamaz 3. Karar verme teknikleri. Ne giyeceğine karar verme üzerine uygulama. 4. Direksiyonu hiç döndürmeden ileri gidip tekrar geri gelindiğinde araba bıkıp usanıp da düzgün park eder mi? 5. Kırmızı ışığın, kadınlar için, "makyaj molası" işaretinin olmadığını. 6. Telefonda kısa konuşma teknikleri 7. 12 çiftten daha az ayakkabı ile hayatta kalma teknikleri 8. Paket paket diyet bisküvi yiyerek neden kilo verilmez? 9. Ocakta bırakılıp gidilen tencerenin neden bir süre sonra dibi tutar? 10. Duble hamburgerin yanında içilen kolanın diyet olup olmaması neden önemli değildir? 11. Bellek geliştirme teknikleri. Cep telefonu pin kodu nasıl akılda tutulur? 12. Karmaşık teknoloji ürünlerini kullanabilme. Cep telefonunda numara kaydetme üzerine uygulama. Televizyon kumandasında kanal kaydetme üzerine alıştırma. 13. Final maçının oynandığı saatte beşinci, tekrarı oynayan diziyi seyretmemek bir şey kaybettirir mi? 14. Kredi kartıyla satın alma ve bedava alma arasındaki farklar. 15. Hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatına almakla kim kâr eder? DELİNİN MAL BEYANI... 1- Avşa adasında üç daire, dört üçgen, beş dikdörtgen 2- Gökyüzünde bir bulut 3- Bitlis'te beş minare 4- Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgili 5- Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanınöğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı 6- Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü 7- Palandökende bir palan, iki döken 8- Kastamonu'da üç kasto 9- Üç fay hattı 10- Bir çarşamba, iki perşembe, üç cuma 11- Dünyada mekan 12- Ahirette iman 13- Denizde kum 14- Uzayda yerçekimsizlik 15- Bir çuval gazoz kapağı 16- Bir kibrit kutusu sigara izmariti 17- On sekiz saç biti 18- Biri İngilizce 6 adet küfür 19- Yirmi tane boş naylon poşet 20- Sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht 21- Bir sürü saç sakal, kıl, tüy, yün 22- Uç ayrı parkta, üç ayrı belediyeye ait, üç ayrıbanka reklamlı bank 23- Bir ayakkabı çekeceği 24- İki büyük taş kütlesi 25- Bir adet ağaç gölgesi 26- Üç kuş kanadı sesi 27- Bir sürü kedi, köpek 28- Bir Marmara Denizi 29- Camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirmeci 30- Her akşam karıştırılan dört çöp bidonu 31- Çalıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili 32- Nakit 15 kuruş 33-Anne babadan kalma yarısı yaşanmış bir ömür Son Düzenleyen vain; 04-04-2007 @ 15:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :)
sğl pylşm için
| |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :)Abi kardeş diyalğu - Kalk yemek isit bana hadi koş, koş,koş, firla. - Ya bir gün de kendin yap bir işni ya, Allahim neydi günahim - Ne? Yarin gece çikmak istemior musun? - Dolma mi Tavuk, Pilav mi isitayim? | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :)
Bir sey yediginiz sirada eger sizi kimse gormuyorsa, o yediginiz seyin kalorisi sayilmaz. 2 - Bir cukolatanin yaninda bir bardak soda iciyorsunuz... yine karlisiniz, cunku cukolatadaki kaloriler soda tarafindan tamamen elimine edilir. Nasıl kilo almazsınız 3 - Biriyle birlikte yemek yiyorsaniz, eger siz ondan az yemisseniz sizin kaloriler ona yazilacagindan siz hic kalori almis sayilmazsiniz. 4 - Sicak iceceklerden cappucino, kakao ve cikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder. 5 - Popcorn, Alaska, Frigo gibi "sinema" baglantili yiyecekler de kaloriden sayilmaz, cunku bunlar eglence dunyasinin parcasidirlar, vucut depomuzun degil. 6 - Kurabiye, biskuvi, kek turu yiyecekleri ne kadar cok parcalara bolerek yerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalir. 7 - Catal bicaklarin uzerinde kalmis olup da yaladiklariniz asla kaloriden sayilmaz ( Ornek: sandvic hazirlarken bicagi daldirdiginiz fistik ezmesi, veya krepin uzerine yayacaginiz cikolata sosu ) 8 - Ayni renkten yiyecekler bir arada alinirsa, daha dusuk kalorili olanin miktarinda kalori alinmis olur. (Ornek: Ispanak ve fistik, mantar ve beyaz cikolata).. ah bu arada tabii ki cikolata dunya capinda bir renktir ve diger butun renklerle uyum saglayabilmektedir... 9 - Donmus yiyeceklerin hic birinde hic kalori yoktur, cunku kalorinin isiyla ilgili oldugunu herkes bilir, ve bunlar sogukta asla barinamazlar. Dondurmalar bu durumun en iyi ornegidir. Ve ..... son olarak zayiflamada en etkili care: Siz asil etrafinizdakileri sismanlatmaya bakin, ya da arkadaslarinizi sizden daha kilolu olanlardan secin, boylece mutlaka oldugunuzdan daha zayif goruneceksiniz ... TAVUKLARDA BİLİYORMU Bir gün adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan çok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun süre tedavi etmişler. Sonunda adama sormuşlar, "Artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?" adamın cevabı ise "Ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?" SARIŞINLARA SATMIYORUZ.... Genc ve guzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar: - "Su kucuk televizyonu almayi dusunuyorum, fiyati nedir ?" - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!" Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini degistirir ve ertesi gun magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve: - "Su kucuk televizyonu satin almak istiyorum." der - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!" Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa koklu bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,goz rengine o tam bir esmer bombadir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun: - "Su kucuk sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???" - "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz" - "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, uc gundur kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!" - "Hanimefendi 3 gundur satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!" KURUMASI İÇİN.... Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. Birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardindan atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarir. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary'nin artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun Mary'nin yanina gider: - Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. Iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Jim, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu. Mary gayet sakin yanit verir: - O intihar falan etmedi ki. Ben onu astim kurusun diye. Son Düzenleyen vain; 05-04-2007 @ 11:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emeğinize sağlık arkadaşlar harbiden cok güldüm...
| |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :)247 oy eksikti Ünlü diş hekimi sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerni kutluyorlardı. Sam birden eşine bir soru sordu: - "Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" - "O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi. "İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat." - "Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi. "Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam. "İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğni kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..." - "Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?" - "Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekıyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi. - "Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?" - "Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti...' | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :) sayın kopya ile röportaj SORU: Sayın kopya bize kendinizi tanıtır mısınız? Cevap: fi tarihinde bir okulda doğmuşum. İnce ve uzun boyluyum. Soru: nelerden hoşlanırsınız: ? Cevap: dört işlemden hoşlanmam, eziyet çekiyorum. Düz yazı hoşuma gider. Mesela tarih ve coğrafyayı severim. Ayrıca biyolojide idare eder. Hocalarla ise aram hiçi iyi değildir. Hatta eskiden beri bir birimize düşman olduğumuzu söyleyebilirim. Ellerine geçsem beni parçalarlar. Soru: nerelere takılırsınız ? Kopya: genellikle avuç içlerine, bazen ceplere, bazen ceket kolunun içine, bazen de öğretmen ceketlerinin arkasına. Soru: peki beni hatırladınız mı ? lisede sayenizde bir dersten sıfır almıştım. Kopya: olabilir beni herkes tanıyor ama ben unutuyorum. Soru: haklısınız, kuşaklar geldi geçti, herkes değişti, bir tek siz değişmediniz. Atalarımızda başı sıkışınca size başvuruyordu, biz torunlarda öyle değil mi ? Kopya: valla öyle de aslında bizde değiştik. Kendimizi çağa uydurduk. Mesela fotokopi yoluyla ürüyoruz, sonraefendime söyleyim, hesap makinası, volkmen gibi araçlardan yararlanıyoruz. Neyse benim kalkmam lazım. Özür dilerim. Sonuç: çok teşekkür ederim sayın kopya. Öğrencilerin dostu, çaresizlerin çaresi, büyük kurtarıcı... TEMEL RAHİP OLURSA... Temel bir gün malini mülkünü satip Miami'ye gitmis ve oraya yerlesmis.Gel zaman git zaman Temel'in serveti tükenmis.Temel baslamis kara kara düsünmeye nasil bir is yapsamda geçimimi saglasam diye.En sonunda en kolay is olan rahipligi bulmus ve rahip olmus.Ekmek elden su gölden Temel çok rahat fakat rahiplerin durumu malum cinsel iliski yasak.Gel zaman git zaman Temel'in canina tak etmis baslamis gene kara kara düsünmeye ne yapmali ne etmeli bu ise bir çare bulmali demis kendi kendine,o sirada koridordan geçen genç rahibeyi görmüs ve aklina gelen fikri uygulamaya baslamis...Rahibe Temel'in yanina geldiginde Temel baslamis kendi kendine konusmaya: -Olmaz Isa kesinlikle olmaz... Rahibe merak etmis sormus: -Hayirdir kimle konusuyorsun? -Isa efendimiz bana senin elini tutmami söyledi... -Isa efendimiz diyorsa dogrudur vardir bi bildigi tut o zaman elimi demis rahibe. Temel yeniden baslamis konusmaya: -Olmaz Isa efendimiz bak vallahi olmaz... Rahibe tekrar sormus ''noldu ne diyo'' diye... -Bu seferde rahibenin odasina gidin diyor... Rahibe: -Isa efendimiz diyorsa dogrudur vardir bir bildigi gidelim o zaman.. Rahibenin odasina geldiklerinde Temel baslamis yine kendi kendine konusmaya -Olmaz Isa efendimiz bak bu sefer çok oluyorsun kesinlikle olmaz!!! Rahibe yine soruyor ''ne oldu bu sefer ne diyor''diye... -Soyunun yataga girin diyor.. Rahibe: -Isa efendimiz diyorsa dogrudur vardir bir bildigi diyor Ve soyunup yataga giriyorlar. Temel baslamis tekrar konusmaya: -Olmaz Isa bak bu sefer çok fazla ileri gittin kesinlikle olmaz!!! Rahibe: -Ne oldu ne diyor Isa efendimiz? -Rahibenin üzerine çik diyor... -Isa efendimiz diyorsa dogrudur vardir bir bildigi çik o zaman... Temel rahibenin üzerine çikmis ve söyle devam etmis: -İsa itme,itme isa, itmesene Isaaa Son Düzenleyen vain; 07-04-2007 @ 11:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :) KEÇİ SÜTÜ Adam evlenir, 10 sene geçer fakat çocugu olmaz. Yurtdışına göreve gider. Eşinden bir mektup alır. Eşi hamile olduğunu müjdelemektedir. Yurda döndüğünde ise eşi doğum yapmıştır ama çocuk zencidir. Eşine sorar: - Hanım, ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci var. Bu çocuk nasıl zenci oldu? Eşi cevaplar: - Doğumdan sonra sütüm gelmedi, mecburen bir sütannesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi. Herhalde o yüzden böyle oldu. Adam ikna olmuşa benzer fakat içinde yine de biraz kuşku kalır ve annesine sorar. Anne: - Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve seni keçi sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile. keçi sütüne aman dikkat edin. ) Temel ve Kraliçe Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyul- maktaymis. Merak edip sormus. "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye. Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: "Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!" SİGARANIN FAYDALARI... Sigaranında faydası mı olurmuş, demeyin. İşte o kadar kötülenen her fırsatta iftiralara mağruz kalan sigaranın faydaları : Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır. Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür. Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar. Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir. Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir. İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur. Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur. Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. İşte sigaranın faydaları, tiryakilere afiyet olsun... Son Düzenleyen vain; 09-04-2007 @ 16:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
| Osmanlıca uyarılar osmanlıca uyarılar -Kutlamalarda havaya ok atmak tehlikeli ve yasaktır. -At sırtında iken haberci güvercinle konuşmak yasaktır.. -Dikkat..! Fayton çıkabilir.. -seyir halindeki sandaldan sarkmak tehlikeli ve yasaktır. -seyir halindeyken faytoncuyla konuşmak yasaktır.. -"kanat takıp uçmak yasaktır" (galata kulesi müdürlüğü) -18 yaşından küçük veledlere tütün ve mamulleri satışı zinhar yasaktır... -yenicerilik cagi gelmis er kisilerin dikkatine... bu er kisilerin, tecil islemlerinin baslatilabilmesi icin, yoklama suresi gecmeden, tez vakitte kayitli bulunduklari tekke, zaviye ve medreselerden ogrenci belgesi getirmeleri gerekmektedir... -"develer sağdan gidiniz" -kervan yolları umum müdürlüğü -saray kapısı, park yapmayınız. -dikkat, mancınık atış sahası dikkatli geçiniz... -idam esnasında cellatla konuşmayınız.. -Viyana'dan Musul'a kadar tam teşekküllü deve kervanlarımız emrinizdedir (Kervansaray Turizm) -yenicerilerin kazan kaldirmasi nedeniyle kazan satisi gecici bir sure durdurulmustur.. -"lutfen mendillerinizi cope atiniz" --uskudar belediyesi -surlardan sarkmak tehlikeli ve yasaktır.. -orta asya'dan gelip cihad icin yedi duvele giden akincilar, hareket saatiniz gelmistir, lutfen atlarinizin basina... - selamlıktan dost tutmak yasaktır.. - çamurlu nalla avluya girmeyiniz" --topkapı sarayı avlu idaresi.. - temiz bir cevre icin tezek muayenesini yaptiriniz.. - faytona orta kapıdan binmek yasaktır.. - Bu alanda Bizanslı avlamak yasaktır... -Faytonlar için yolcu indirme-bindirme yeri durmak yasaktır.. - bu alanda cenk eylemek yasaktır.. -Satılan cariye geri alınmaz.. - viyana 250 km, tahran 1850 km - 80 yaşından küçüklerin tütün, alkol ve emsallerini içmesi yasaktır.. (4. Murat) - lüzumsuz yanan kandilere ufleyunuz.. - en sağ şerit tulumbacılar içindir, lütfen bu şeridi kullanmayınız - faytona binince saray kimliğini göstermek mecburidir.. yeniçeri kimlikleri geçersizdir.. -Viyanadayım, gelicem...kanuni - itinayla karadan gemi yüzdürülür... - hanın önüne beygir bağlamak yasaktır... -kesici ve delici silahlar sandalcımıza zarar verdiğinden yolculuk boyunca kılıcınızı lütfen kınında tutunuz.. - savas alanına çocukla girmek tehlikeli ve yasaktır | |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gülmek İstiyorum :) Miiletin başına neler geliyor fıkra gibi olaylar.... bigün ailecek kayaga gitmistik hoslandigim cocuk da ordaydi bn ona hava atmak icin en zor piste gittim ve kaymaya basladim ancak sag ayagim bir agaca carpti ve ayagim kirildi yuvarlanarak pistin sonuna dooru yaklasirken son bir carpisla kolumu da kirdim tam rezil oldugumu yaribaygin bir halde dusunurken(!).... hoslandigim cocuk geldi ve "daha once hic bukadar guzel takla atan gormedim, 4,5 takla attin! " deyince bnde ayagimive kolumu kirdigimi soledim o zaman da , "daha once hic artistik yaparken yerin dibine giren okuz gormemistim" dedi!!! onla bi hafta konusamadim Ilkokul 1 siniva yeni baslamistim. Tuvaletim gelmisti ama okulda tuvalet olabilecegini düsünememistim.ders sonuna kadar kendimi tuttum.herkesin dersten çikip eve gitmesini bekledim. Herkes çiktiktan sonra merdivenlerin üzerinden isemeye basladim. ,ancak ögretmenlerin ögrencilerden çiktigini bilmedigim için, ögretmenlerden bir güel dayak yedim. çünkü gelen ögretmen grubunun tam üstüne isedim.. YUHH YA ![]() Bayan arkadasimla arabamda giderken birden yagmur basladi. Derken sanak seklinde yagarken araba bozuldu içine su kaçti herhalde,yolun ortasinda kaldigimiz için,itmek gerekiyordu.Bayan arkadasimda arabanin arkasindan itmeye baslarken o yagmurda birden kayboldu.Açik kanalizyon çukuruna düsmüs,beline kadar,onu kurtarmak isterken bende ayni yere düstüm.Sonra bizi kurtardilar.O ani unutamam."> ilçede elektrik direkleri için çukur açiyorlardi ve bende yold ayürüyorum karsimdan ara sira selamlastigim bi adam geliyordu ve ben tam selam verecekken adam birden önümden kayboldu as sonra çukurdan küfür ederke bu ..nina dodumun çukurunu ne zaman koymuslar die ee ben de koptum tabii gülmekten alıntıdır Son Düzenleyen vain; 12-04-2007 @ 14:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|