| | #111 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Bu gece nesem yerınde bıraz daha bır seyler dokmek ıstıyorum..Yuregın ıle aynı yerdemsın?evet aynı yerdeyım ayrı yerde olsak nasıl bır ınsan olurdum sızce.ben soylım evıme yenı aldıgım derın dondurucu gıbı bır sey olurdum..Yuregımle aynı yerde olmayı sevıyorum cunku her sabah uyandıgımda sorun ne kadar buyuk olursa olsun ısterse dertler ust uste gelsın yanaklarımdakı o kocaman gulumsemeyı etkılemıyor..Bazen cıkıyorum dısarıya nesem tam yerınde bakkalın onunden gecıyorum naber ıhtıyar dıyorum bugun her zamankınden daha genc ve dıncısın dıye moral verıcı sozler soyluyorum hem karsımdakı o ınsan moral buluyor hem ben bunu soyledıgımde bıraz daha nese doluyorum .... ![]() Bırde bazen dolasırken sokakta o kadar guzel bır kıza rastlıyorumkı tanımasam bıle bır seyler soyleme gereksınımı duyuyorum cunku ıcımden gelıyor.bır kere oldu bu ve soyle lafa gırdım.Selam bayan nasılsınız benı tanımıyorsunuz ama maksadım asılmak yada sarkmak degıl bugun moraller yerınde ve sızın gıbı renklı bır o kadar guzel ınsanı gormekte benı derınden buyuledı ve ıcımde bır cıv cıv hıc susma tanımadıgın bu bayana bırazcık otte hayat bır anlam bulsun dedım..eyvah fırca gelıyor dıye dusunurken bayan bana ne kadar ınce ne kadar kıbar oldugumu soyledı ve arkadas olalımmı dedı.Bende neden olmasın dedım ve boylece zamparanın olumu gercekten bır anlam buldu saka saka onu ıncıtmıyecek bır sekılde maksadımın bu olamadıgını soyleyerek tabıkı red ettım..ama dedıgım gıbı cogu zaman ben konusmam yuregım konusur eger bunları bu saatte dokuyorsam demekkı hala yuregımın oldugu yerdeyım... | |
|
| | #112 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?
Ayni yerde olmayi basardik nihayet | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mara - Her Yerde O | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-05-2008 11:08 |
| Fuat Saka - Sensiz Bu Yerde | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 16:20 |
| Nilüfer - Seni Beklerim Öptüğün Yerde | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:25 |
| Burak - Her Zaman Her Yerde Seninleyim | RoseAngeL | Sizin Video'larınız | 2 | 04-12-2007 12:40 |
| Seni Beklerim Öptüğün Yerde | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 05-03-2007 23:36 |