| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Kaybolmusum,yüregim nereye gitmek ister,ne yapar sasirmisim. Lafimi dinlemiyor su hinzir yürek,biraksam ucup gidecek hemen | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? yüreğimin götürdüğü yere gitmek benim vazgeçemediğim bir yolculuk,o yüzden ben yüreğimin peşinde,onunla hep aynı yerdeyim... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? yüreğimde terk etti beni...ne ben onun istediği yerdeyim nede o olması gerken yerde..düşlerde belki,masallar şehrinde,gömülmüş kimsesizliğe... bilmiyorum.bildiğim tek şey benimle diil artık kendi istediği yerde.. yüreğim....bak masallarımız bitti acılar sardık çıkmaz bir sokaktaki rüyaya daldık umutlara söylediğim şarkılarımdın yüreğimdeki o çölde serabım oldun bir deli rüzgar esti alıp götürdü seni benden bir deli rüzgar esti alıp götürdü düşlerimden bir deli rüzgar götürdü benim şehrimden.... BELKİ BİLMİYORSUN AMA BAKIŞLARINDAN ÖPÜYORUM SENİ... BELKİ ANLAMIYORSUN AMA YALNIZLIĞINDAN ÖPÜYORUM SENİ... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? ben onun peşini hiç bırakmadım ki.. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?
malesef yüregimle aynı yerde degilim.olmayı cok isterdim ama sartlar imkansızın tam üzerinde..hersey cok karısık.kalbim bi tarafta beynim baska bi tarafta.bende bilmiorumki ne yapıorum.beni öldüren sey de zaten bu belirsizlik..zaman gectikce bişeyleri yasadıkca farkediorum ama hala cözemiorum ![]() | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? YÜREĞİMİ ..... NEYSE | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
kesinlikler hayır olmak istediğim yer ile olduğum yer yanımda olan ve olmasını istediğim kişiler yaşamak istediklerim ve yaşadıkarım çok farklı birbirinden
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
oh no my heart wants to fly to him but it seems it is impossible because ı think he loves me and ı love him.but love isnt enough.we need to treat bravely each other.now on the one hand ı ** telling my feelings in english because ı want he doesnt read mine on the other hand ı maybe a coward | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?Hayatım boyunca herzaman olmak istediğim yerde oldum ve sadece içimden geçenleri yaşadım diyebilirim.. Tabiki ufak tefek hayal kırıklıklarım da oldu ama buda sahip olduklarımın kıymetini daha iyi anlamamı sağladı.. Kısacası "içimdeki ben" ne yaşamak, nerde olmak istirse sonu ne olursa olsun bunu gerçekleştirmeye çalışırım.. Şuan dilediğim yerde ve dilediğim şekilde olduğumu söyleyebilirim.. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Yüreğim köklerimi saldığım,cismimse yapraklarımı açtığım yerdedir. Çocukluğumun başkentinde olmak vardı şimdi... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aynı, misiniz, yerde, yüreğinizle |
Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mara - Her Yerde O | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-05-2008 11:08 |
| Fuat Saka - Sensiz Bu Yerde | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 16:20 |
| Nilüfer - Seni Beklerim Öptüğün Yerde | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:25 |
| Burak - Her Zaman Her Yerde Seninleyim | RoseAngeL | Sizin Video'larınız | 2 | 04-12-2007 12:40 |
| Seni Beklerim Öptüğün Yerde | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 05-03-2007 23:36 |