| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? umuyorum öyledir.. ya da değildir.. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?Bir hafta önce yüreğim ve kalbim yani "içimdeki ben" ne yaşamak, nerde olmak isterse onu yaşar ve sonu ne olursa olsun orda olurum demiştim.. Aslına bakılırsa bu zamana kadar da bu böyleydi yani hep böyle olmuştu.. Ama iki üç gündür "içimdeki ben"le aramızın pek de iyi olduğunu söyleyemem.. O başka bir şeyler söylüyor ben farklı takılıyorum, o başka birşeyler yapmak istiyor ama ne yapmak istediğini de tam olarak bilmiyor veya bana anlatamıyor yada öyle bişi.. Kısacası aramız oldukça kötü diyebilirim.. Ve son olarak "içimdeki ben" bugün benden öyle birşey istedi ki aslında bende bunu istememe rağmen bu seferde "zihnimdeki ben" buna karşı çıktı.. Aslına bakılırsa bugüne kadar "zihnimdeki ben" işlerime pek karışmazdı yada hep "içimdeki ben"le aynı fikirde olduğundan aramızda pek problem çıkmazdı.. Bu işlerime ilk karışışı ya da ilk defa bana karşı çıkışı olsa gerek ve ben buna biraz hazırlıksız yakalandım diyebilirim.. Fakat şunu da diyebilirim ki "içimdeki ben" kısıtlanmalardan ve dilediğinin yapılmamasından yani işine karışılmasından pek de hoşlanmaz.. Buna en kısa zamanda "zihnimdeki ben"inde alışacağını ve bizle aynı fikirleri taşıyacağını düşünüyorum.. Umarım öyle olur.. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? çok çatışıyoruz bu aralar kendisiyle.. aynı yerde olmamız muallakta gibi.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?
yüreğim yersiz yurtsuz çoktandır
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? yüregim havaii sahillerinde bense burda ben saten yüreimle hiç aynı yerde olmadımkii hep kendimi kandırdım | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?Yüreğim hep uzaklarda çok uzaklarda ![]() | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?Benim bir yüreğim yok ki aynı yerde olayım. ![]() | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?
Zaman,mekan kavramına inanmayanlardanım.Ama hayır aynı yerde değilim | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Yüreğim Hep olmak istediği yerde şu an .Ve ben yüreğimin gittiği yerdeyim. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz?Çok derin bir soru oldu yaff ![]() Bazen insan mecbur kalır yüreğinden uzak kalmaya!!!BAşka yorum yok | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aynı, misiniz, yerde, yüreğinizle |
Yüreğinizle Aynı Yerde misiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mara - Her Yerde O | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-05-2008 11:08 |
| Fuat Saka - Sensiz Bu Yerde | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 16:20 |
| Nilüfer - Seni Beklerim Öptüğün Yerde | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:25 |
| Burak - Her Zaman Her Yerde Seninleyim | RoseAngeL | Sizin Video'larınız | 2 | 04-12-2007 12:40 |
| Seni Beklerim Öptüğün Yerde | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 05-03-2007 23:36 |