Sevgili Bulmanın Tam Zamanı Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Sevgili Bulmanın Tam Zamanı

Sevgili bulmanın tam zamanı...!

Sonunda bahar geldi! Baharın gelmesiyle canlanan doğa bizi de es geçmiyor, üstümüzdeki uyuşukluk yavaş yavaş gidiyor, yaşam yine keyifli hale gelmeye başladı.
En güzeli de duygular hareketlendi, hormonlar tavan yaptı. Herkes birbirinin gözlerinin içine bakıyor, herkesin içi kıpır kıpır, seç beğen al misali potansiyel sevgili ile dolu etraf. Bu yüzden -doğanın da yardımıyla- bahar sevgili edinmek için harika bir zaman!
Siz de bu harika zamanın kıymetini bilin ve kenarda köşede farketmediğiniz ya da ilgisini yeni yeni belli eden birileri var mı diye etrafınıza şöyle bir bakın. Çünkü bu mevsim, beğeni dolu bakışlara en çok rastlama olasılığını bulacağınız, şansınızın en açık olduğu, hayatınızda değişiklik yapmak için en uygun zaman. Öyleyse evde miskin miskin oturmak yerine hadi harekete geçin...
Öncelikle dışarı çıkın, kimse sizi evde keşfedemez. Kalabalık ortamlara girin, arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapın. Grubunuzun kalabalık ve kızlı erkekli karışık olmasına özen gösterin. 10 erkeğin oluşturduğu bir grup pek iyi bir izlenim bırakmaz, aranızda birkaç bayan arkadaşınızın olması kadınlar üzerinde daha iyi bir etki bırakacaktır. Bayanlarda ise böyle bir zorunluluk yok, hatta salt bayanlardan oluşan gruplar erkeklerin daha çok ilgisini çektiği bir gerçek, kız kıza eğlenmenin avantajlarından biri de bu.
Masum çöpçatanlıkların kimseye zararı olmaz, insanları bir araya getirin. Karışık arkadaş gruplarında yanınızda getirdiğiniz bir arkadaşınızın, yine gruptan başka bir arkadaşınızla ya da onun yanında getirdiği bir başka arkadaşıyla arasında doğabilecek yakınlığı göz ardı etmeyin. Yine “Onunla sadece bir tanış” diye ısrar eden bir arkadaşınızı sakın kulak arkası etmeyin, onunla gerçekten mutlaka bir tanışın. Kıvılcımın ne zaman, nerede çakacağı belli olmaz. Modern çağda çöpçatanlığa yer yok diye düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz, hala çok işe yarayan bir yöntem!!!
Hoşlandığınız biri varsa ve tek başına onu davet etmeye çekiniyorsanız birkaç kişilik bir arkadaş grubu oluşturup onu öyle davet edin. Mesela “Biz sinemaya gideceğiz, sen de gelmek ister misin?” gibi. Bu arada onunla sohbet edip, sizi tanımasına izin verin.
Ona, ‘Baharın keyfini birlikte çıkaralım!’ teklifinde bulunun, nasıl mı? “Hava çok güzel, insanın canı sahilde yürümek istiyor, yürümeye ne dersin? Hem bir çay içeriz çok güzel bir yer biliyorum” gibi bir teklif yapabilirsiniz. Böyle bir teklife kimsenin hayır diyeceğini sanmam...
Deneyimli kadın ve erkeklerin hoşlandıkları kişilere ilgilerini belli etmek konusunda tedirginlikleri pek olmuyor. Onların sorunu daha çok doğru kişiyi bulabilmekte. Bunun için aradıkları kadın ve erkeğin profilini oluşturup -hatırlayın ‘Evlenilecek kadın modeli’ ve ‘Evlenilecek erkek modeli’ yazılarım- o profilin nerede bulunabileceği düşünerek hareket etmeleri gerekiyor. Yine arkadaş çevresinden yararlanmak ve çöpçatanlık kurumunu devreye sokmak burada da çok işe yarayacaktır!
Dışarda dolaşacak zamanı olmayanlar, yoğun iş temposu olanlarsa sanal dünyanın çöpçatan siteleri ve programlarını kullanabilirler. Ama söylemeliyim buraları tehlikeli sular, yüzmeyi bilmek gerek. Deneyimli olmayanlar için önerim; Dürüst olun, aldığınız cevaplardaki tutarlılığı ölçün, anlattıklarının en az %30’unun abartı olduğunu göz önünde bulundurun, gönderilen fotoğrafın gerçekle bir ilgisinin olmama olasılığını hesaba katın (neyseki artık web cam var). Bu arada sapıklardan uzak durun. Onlar her yerdeler, sadece sanalda taciz etmek için biraz daha rahat ortam buluyorlar!! Aldırmayın ve moralinizi bozmayın. İyi izlenim aldığınız kişi ile kalabalık bir ortamda -örneğin bir cafe’de- buluşun. Bol şans!
Biraz da görünüş üzerine;
Kadınlar genelde giyim konusunda özenli, ama beyler bu konuda bir felaket. Üç günlük sakal ve salaş bir görüntü ile “Neden kimse bana bakmıyor?” diye şaşırmayın. Kadınlar erkeklerde öncelikli olarak yakışıklılık aramaz, ama temiz, eli yüzü düzgün olmak önemli bir kriterdir. O yüzden temiz dişler, temiz bir yüzün karşınızdaki kişide yaratacağı etkiyi sakin küçümsemeyin. Ve tabii temiz, özenli, renk uyumu olan kıyafetler, boyanmış ayakkabıların etkisini de. “Beni beğenecek kadın bu halimle beğensin” derseniz bu baharı kös kös evde oturarak geçirebilirsiniz...
Ve son tavsiye;
Erkek için işin sırrı, kendine özenli olmak, biraz medeni cesaret, biraz da karşınızdakini eğlendirebilme potansiyeline sahip olmakta gizli. Kadında ise işin sırrı gülen, sıcak bir yüz ve ilgili bakışlarda gizli! Rahat olun ve içinizdeki neşenin dışınıza da yansımasına izin verin...
Güzel bir bahar geçirmeniz dileği ile...

Bu Yazdıklarıma Uyarak, Bi Sevgilide Ben Bulsam Diye Düşünmeden Edemiyorum Ama Yok Yok Tek Olmak En İyisi... mi acaba...?

Son Düzenleyen Blue Blood; 19-06-2006 @ 13:45.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: SEVGİLİ BULMANIN TAM ZAMANI...!

CANIM HAKLISIN BAHAR GELDİ GÜNEŞ FLN İNSAN AŞIK OLASI GELİYO AMA AŞKKIN MEVSİMİ YOKTUR BENCE AŞK HER MEVSİMDE VARDIR
KIŞIN ÜŞÜYÜNCE SARILCAN
SONBAHARDA AYRILIR GİBİ OLUP AĞLICAN
İLK BAHARDA YİNE AŞIK OLCAN ONA YAZIN BİRAZ SIKCAK YİNE SONBAHARDA AYRILIK RÜZGARI BÖLE GİDER YANİ...
(:
GIR GIR ŞAMATA ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM
ELLERİNE SAĞLIK
Eski 06-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Sevgili Bulmanın Tam Zamanı...!

Bahar geldi doğru ama aşk bahar dinlemiyor

Kalbimle dün konuştum, sitem etti bana cok acı çektiriyorsun diye.Aslında bende etkilenmiyor değilim onun çektiği acıdan, bu yüzden ona acı cektirmekten vazgectim.

Daha ne baharlar ne kışlar görecek bende atmaya devam ettikçe.Anladım ki o herşeyden değerli, ben en değerlime acı çektirmek istemiyorum.

İster bahar olsun ister kış, kalbim benimle durana kadar...
Eski 10-04-2006   #4 (mesaj-linki)
Look_At_Me

aSk Mı o Ne Ya eLLe TuTuLuP GöZLe GöüLüP YeNiLiP iÇiLiYoMu o ZaMaN BoSFeR SaLLa GiTSiN
Eski 10-04-2006   #5 (mesaj-linki)
Mystic@L - avatarı

Baharın Mutluluğu Ve Cevrenın Güzelliği Yenı Bır Aşka Yelken Açmak Yada Askları Tazelemk Icin en Ideal Zaman
Eski 21-04-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Evet Bahar Geldi.Kimine Göre Hüzün Kimine Göre Sevinçtir Bahar.Benim İçinse Sevgili Bulmaktan Çok Huzur Bulmadır Bahar.Umarım Kendime Göre Bir Sevgili Bulurum.!!!
Eski 21-04-2006   #7 (mesaj-linki)
HARRRY JAMES POTTER

kardeş bunlar bildik yöntemler yaaa.)
Eski 25-04-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

mecnun olmuşum leylam nerelerde ( askere gidiyorum leyla teskerede ) sevgilere aşığım seven yüreğimle
Eski 25-04-2006   #9 (mesaj-linki)
dilayla
Sevgili Bulmanın Tam Zamanı...!

son zamanlarda en çok duyduğum ve uyuz 0lduğum bir cümle ;“bahar geldi,,aşık olmalıyım..”
…bu ne biçim bi önermedir böyle ,,aklım almıyo yaa : )
“ahah geldi işte sonunda bahar,,
ee madem geldi,,aşık olucaz bizde haliyle ” : ) der gibi…
“olmasak ayıp olur” : ) “ayırmıştım ben zaten şu kenarıya bahar gelince aşık
olmalık bi tane” der gibi : )
……….
tamam bahar gelince insan ruhu,,
ve içi,,
damarlarında akan kanı hatta,,
duyguları düşünceleri tabiki ,,
yani toptan bedeni, fazladan bi kıpırtıyla,,
fazladan bi canlılıkla,,
bahara özel bi heyecanla coşar : ) sıçrar : ) hoplar : ))))
hatta kimi zaman zıp zıp zıplar : ))) tamam buna bişey dediğimiz yok : ) bakışlarına varana dek
her yerine gizlenemeyen bi ışıltı yerleşir kişinin…
doğadaki bu uyanıştan kendini ayıramaz insan haliyle,,
parçası olduğu doğa gibi oda bu bu taze uyanıştan etkilenir,,
ve kayıtsız kalamaz çağrısına bu başlangıçın,,
ve takılır bi ucundan peşine : ) ama gönüllü,,
ama gönülsüz oda taze sürgünler verir bi şekilde….
buna da sözüm yok,,
ayrıca herkesin malumu zaten,,,,,ama : )
“bahar geldi bi koşu gideyim de aşık olayım” yaklaşımı da bana çok çılgınca geliyo : )
olması gereken bişey,,yapılması gereken bi iş gibi sanki…..

geleneksel bahar etkinlikleri : ))

hem insan her bahara bi aşk sığdırıcak diye bi kural yok demi : )
yoksa var mı yaf : ) bak eğer varsa,,varya acayip çuvallıyorum bu yazıyla ya,,neyse : )
başladık bikere caymak olmaz : )
ne diyodum ,,heımm : ) bazan bir yada,,bilemedin en fazla bi kaç kez yaşanan bi duygu değil mi
yoksa bu aşk,bi ömürde…
yada ne biliim ben yaa : )) belki de vardır her bahar aşkı yaşayan
çıkıp gelir şimdi elinde belgeler,,buyrun olmuşuz işte her bahar aşık,,
ne diyceksiniz” der : )söyliycek söz bulamayız : )
tamam belki vardır : ) gıcık oluyorum ben işte yaa böyle cümle içinde duyunca…
ben anlatamadıysam da derdimi doğru düzgün : sız anlayın yaf : ))

“bahar geldi aşık olmam lazım”
eee iyi canım ,, tutmı imm ben sizii osaman Ama ben almiim hehehe : )
Eski 25-04-2006   #10 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
bi ilk bahar günü bitti herşey:cry:

aşkın tam zamanı diyoruz
bazılarımıza göre ilk bahar aşk için sonbahar ise ayrılık için...
ama bazen tam tersi oluyo koca bi sevda bir ilk bahar günü bitiyo ...
aşkın zamanı hiç ama hiç olmuyo

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-04-2006 @ 13:21.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bulmanın, sevgili, tam, zamanı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sevgili Bulmanın Tam Zamanı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hatırla Sevgili SLeiN Karışık Flash'lar/Video'lar 2 01-02-2009 06:39
Ayna - Ey Sevgili Blue Blood Türkçe Şarkı Sözleri 0 12-08-2008 00:54
Unutmuşsun Sevgili DeLLy Duygu Yüklü Flash'lar 1 23-06-2008 17:48
Sevgili - Sevgili Nedir - Sevgili Hakkında nünü X-Sözlük 0 16-02-2008 00:52