Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-08-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: CinneT Vukuatları

30 Temmuz 2006 Pazar 17:20 ORHAN ÇİÇEK
GAZİANTEP - Gaziantep'te çalıştığı fabrikadan ayrılan ve kredi kartı borçları olduğu bildirilen bir kişi, tartıştığı eşini tabancayla öldürdükten sonra başına bir el ateş ederek intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, Turan Ekmeksiz Mahallesi, 35. Sokak'ta ikamet eden Mehmet Özgezen (30), eşi Kıymet Özgezen (32) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Özgezen, ruhsatsız tabanca ile önce eşinin kafasına bir el ateş etti. Eşini tabanca ile öldüren Mehmet Özgezen, bu kez de tabanca ile kendi kafasına bir el ateş ederek intihar etti.
Evden silah sesleri duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kapısı içeriden kilitli olan eve pencere camını kırarak giren polisler, Mehmet ile eşi Kıymet Özgözen'in hayatlarını kaybettiğini belirledi.
Olay yerine yapılan incelemenin ardından, Mehmet Özgezen ve eşi Kıymet Özgezen'in cesetleri otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin kaldırılışı sırasında Özgezen çiftinin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Bu arada, 10 gün önce fabrikadaki işinden ayrıldığı belirtilen Mehmet Özgezen'in kredi kartı borcundan dolayı eşiyle sık sık tartıştığı öğrenildi. Özgezen çiftinin 2 erkek çocuk sahibi olduğu ve çocuklarını dün dedelerine bıraktıkları bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-11-2006   #12 (mesaj-linki)
ozlemm18

yani bu duruma ne diceğimi şaşırıyorum noluyor insanlara bir baba nasıl olurda çocuklarına bu kadar şiddet içerici insanın midesini kaldıran görüntiler verebilir anlayamıyorum.oldu her cinnet geçiren birilerini mi öldürücek daha ne kadar can gidicek bu dünyadan daha kaç masum insan böyle vahşice bir duruma yetkisiz kalıcak? nolcak bu milletin hali? daha dorusu halimiz içler acısı. her an cinnet geçirmiş bir insanın katliamına şahit veya kurban olabiliris. Korkmamak elde değil. kendini bilmeyen insan o kadar çok ki . bunun ardı arkası kesilmicek belli.Tamam herkesin bir sorunu var ama abartmayalım arkadaşlar.Biz bu şekilde gündemde olmamalıyız. DİLERİM TANRIM SİZLERİ BÖYLE NERDEN GELCEĞİ BELLİ OLMAYAN BELALARDAN SİZLERİ KORUR.KENDİNİZE DİKKAT EDİN. HAYAT DEVAM EDİYOR.VE HEPİNİZE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM.
Eski 08-07-2008   #13 (mesaj-linki)
> > L o R d C r a s H o f C i n n e T < <

Vukuat başlangıcı sözlerim...(Eskilerden en sevdiğim vukuatlı kullandığım sözler)

BEKLEMEKLE GEÇTİ YILLARIM KAR BEYAZDI SAÇLARIM VE TARUMARDI SABRIM HARBİ YAŞADIM BENLİĞİMLE.

- Kabusunuz Olmam Lazım Kararımı Aldım.

- CinneT Pop'a Çok Ters Leyn..

- 6 Gibi Aşık Olalım Gel Bana CinneT Açık Farkla Önde Adam Olur Sıram Budur Şah Oldum Pervane.!

- Hop Dedik Ne Halt Yedik?

- Çok Dikenli Yollar Oldu Söyle Benmi Geçmedim Söyle Seçme Hakkı Vardı Benmi Seçmedim!

- İş Güç Boyun Eğmekse Bana Göre Değil Koç.!

- Nutkun Tutuldu Rengin Saraldı Sana Sinsice Yaklaşmamın Sebebi Beste Değil Kinim İlelebet Ebedi Moralin Bozulmuş. DUYDUĞUMA SEVİNDİM.!

- Sustuğumu Sananlar Ateşlerde Yanacak Dostluğunuzu Alacak.!

- Duyulacak Bir Saygıda Kalmadı.!

- DikkaT ÇoK Güçlendim Ben Hızlandım Rüzgar Gibiyim Ben Geleceğin Hakimi Yine Ben.!

- Fark Etmez Beni Durdurmak İçin Güç Yetmez Beni Susturmak İçin Söz Yetmez Kini Anlatmak İçin.!

- Delikanlı Olsan Adam Değilsin.

- CinneT' Saldırmakmı Haddini Bil Sen Yaptığın Saldırmakmı Kendine Gelsen.!

- Hep Beraber Bağıralım Düşmanlarımız *****.

- Tatlıya Ekşi Artıya Eksi CinneT'in Sözleri Çok Seksi.

- Dilinin Dönmediği İşleri Söyleme Pilinin Yetmediği Enerji Bende.!

- Ağaç Kökü Kesilmez Akıl Var Nizam Var.!

- Kıskanç Köpek Adımı İyi Ezberle.!

- Oowww Bak Bu Yer Sadece Bana Ait.!

- Denizde ve Karada İstiyosan Havada Kapışırız Gel Bana.!

- Allah Sizi Şerrimden Korusun, İllallah İle Kaçıştır Dur, Bismillah'da Haram Sana!

-Kendine Kötü Gözlerle Bak, Ayıbını Yüzüne Vur Maşallah...

- Bak Sen Şu İşe Maneviyat Saygıda Kusuramı Kalmış İki Hece.

- Beni Devirmek Çok Kolaysa Tarihinden Geçmişi Sil..!

- Sana Ceza Kestim, Ben Ağlamazken Vurur Dilim Benimle Aynı Denkte Konuşma Dilini Keserim!

- Öyle Nankörsünki Yerli Yalaka Sensin!

- Esefle Yalakasın Napıyo Otelci Baban?

- Bitmedi...

- Teksin Gerzek, Eywallahın Sonu Bu aza Dair Komik Olur.

- Bundan Sonraki Yalan Hayatındaki Kariyerinizde Esenlikler Dilerim!

- Aslında Yokki Derdi ******lıktan Başka.!

- Komplekslisin Bebeğim, Ezik Kekesin!

- Ağla Mataryalist Dünyanda!

- Atarsın Havanı Ancak Babanın Evinde.!

- Seninki Birlik Değil Kullan At Mendil...

- Çarpık İlişkilerle Devam Edecek Yalan Hayatın.

- İblise Küfür Tek Sevapsa Mekanım Olur CenneT Bana Bulaşma!

- Aşkların Oynak Günlerin Kaypak.!

- Demogoloji Tek İşin, Gereken Tekstil!

Eski 05-09-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
- Aslında Yokki Derdi ******lıktan Başka.!
Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

- Komplekslisin Bebeğim, Ezik Kekesin!

- Ağla Mataryalist Dünyanda!

- Atarsın Havanı Ancak Babanın Evinde.!

- Seninki Birlik Değil Kullan At Mendil...

- Çarpık İlişkilerle Devam Edecek Yalan Hayatın.

- İblise Küfür Tek Sevapsa Mekanım Olur CenneT Bana Bulaşma!

- Aşkların Oynak Günlerin Kaypak.!

- Demogoloji Tek İşin, Gereken Tekstil!

Bu sözlere bir açıklık CinneT imzalı değil ki bu sözler =)

Bir şarkıdan alıntı.

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-09-2008 @ 18:49.
Eski 05-09-2008   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
NympH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
[b][color=#0080c0]

Bu sözlere bir açıklık CinneT imzalı değil ki bu sözler =)

Bir şarkıdan alıntı.
Zaten CinneT imzalı dememişim ki bu sözlere CinneT vukuatlarına moduna girmeden söylediğim yada CinneT geçirirken kullandığım en sevdiğim sözler demişim...

Bunların hepsi Türkçe rap şarkılarının şarkı sözlerinden alıntı...

Nerden çıkartmışsın imza yı ? Yani benim yazdığımı düşünüyorsan yok öyle birşey yanlış bir düşünce... Neye açıklık getirdiğini anlayamadım yada ne açıklamak istediğini...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ağaç kökü kesilmez, cinnet gecirmis insanlar, cinnet gecirmiş insanlar, cinnet sayfası, demogoloji, demogoloji ekşi, farketmez beni durdurmak için, sen anca babanın evinde atarsın havanı,
CinneT Vukuatları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cinnet - Cinnet Nedir - Cinnet Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 1 08-07-2008 08:26
Seden Gürel - Cinnet MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 19-03-2008 12:52
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:08Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15791512 saniyede (76.47% PHP - 23.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz