| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü ![]() Üçünü chatten attım, ikisini uyardım, bir kaçını yasakladım, şahısların şahsına santaj yaptım boynuz kulağı geçti gün bitti... | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Ben bugünün yeni üyesiyim gerçekten çok zevkli buldum galiba buundan sonra kimse beni tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................................... ![]() | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
benim bugün top oynayarak geçiyo akşamada bilgisayar başında olurum şimdi olduuğu gibi | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
bu günüm iyidi ve çok mutluyum herkese başarılar... | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Alıntı:
Ben şu sıralar pek takılamıyorum Msx.Sınavım var.Ama en kısa zamanda döneceğim ![]() | ||
|
![]() |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 200 | 10-10-2008 17:04 |
| MsX'te Gelecek Zaman | ThinkerBeLL | Kahve Molası | 38 | 25-09-2008 01:11 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||