| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü bugün nasıl mı geçti_?_? bu da soru mu bea...bugün benim için geçmedi falla...heryere yasdım bunu çok değerli bi ablamı kırmıştım...bugün gözüm sürekli ç.içi kullanıcılar listesindeydi... ablamı görücemde hmn gidip özür dilicem die...ama nerde...ablam ancak gece geldi... biras zor olsada yine de barıştım ablamla seni çok sewiyorum angelgirl27 canım ablacım!!msx bir kocaman bir aile!!!biss kopmayalım olar mı!!! seni sewmeyen ölsün MSX!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
İşyerine geldim çok sıkıldım hava berbat bende MsX i açtım.Hala sitenizi çözmeye çalışıyorum Avatarlar çok güzel bende istiyorummmmmmmm
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
hala geçmediki hem daha yeni geldim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
üye olduğumdan bu yana forma çok katılmamıştım ama bu gece önce firefoxu indirdim siteden sonrada gördüğüm her konuya cevap yazdım.halada yazıyorum...
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Rutin işlerimi yapıyor olmanın yanısıra konu da açıyorum ![]() Kısacası vaktim iyi geçiyor | |
|
![]() |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 200 | 10-10-2008 17:04 |
| MsX'te Gelecek Zaman | ThinkerBeLL | Kahve Molası | 38 | 25-09-2008 01:11 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||