| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğüben daha yeni üyee oldugum için her şey bana karma karışık geliyoo hiç bişi anlamıyorumm ölee aval aval bakıyorum![]() ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü msxde bu günkü günüm tabiki herzamanki gibi resim ekleyerek,thinkerbelin yardımıyla konu açarak,forum oyunlarıyla ilgilenirken kısacası her zamanki gibi çokgüzel geçti burda olmak huzur veriyor bana | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
bugun herzamankı gıbı gectı yıne resımlere baktım oyun oynadım resım ekledım falan ıste | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü özel bir sebepten dolayı 2 gün yoktum bugün geldim herzamanki gibi resim ekledim formda dolandım durdum işte bide 41 tane yeni konu açtım inş silmezler ![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
sabahtan beri burdayım olanları düşünmek kurmak yerine burda oyalanıyorum gayet iyi geçti yani
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Bugün bağlantım geldi o yüzden bi hayli mutluyum.Çalışma aralarında TV izlemekten sıkılmıştım Bu sıkıntı bunalmaya doğru ilerlerken msx imdadıma yetişti yine Bağlantının geldiğini görünce yine herşeyden önce direk msx e girdim ve Box ta biraz çene çaldıktan sonra forumda gezindim pek bişey yapmasamda..İşte gün henüz bitmemiş olsada olup biten şimdilik bunlardı.Ama herşeyden önce burda olmak huzur veriyo. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
yalnız ve sıkılarak tüm resimlere bir daha baktım nerdeyse oyun yoktu hiç ve kimseciklerde yoktu umarım bundan sonraki saatler böyle geçmez
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü İyi geçti vallahı, birazdanda noktalıyıcam günü. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Çok fazla uykulu ve bi okadar sıkıcı geçti..Hiç birşey yapmadım diyebilirim..Forumu dolaşmaktan başka.. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX GünlüğüMevcut konu açtım Thinker biraz sinirlendi bana sanırım. ![]() Bugün Forum oyunlarında az takıldım... ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bugününüz, geçti, günlüğü, msx, msxte |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsX'te Gelecek Zaman | Blue Blood | Kahve Molası | 46 | 25-09-2009 00:42 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |