| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğüsaol =) amabazen insanları anlayamıorum =( | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü NASIL GEÇEBİLİRKİ; YİNE Bİ COK ENTERESAN SEYLER İLE GEÇTİ.MALUM KONUYA DAİR GEÇMİŞ ZAMAN BİR RESİM EKLİYORUM..RESİM SİLİNİYOR HABERİM YOK SİLİNDİNE DAİR YAZI YOK TEŞEKKÜR EDENİN TEŞEKKÜRÜ YOK.ORTAM GERGİN YANİ.KONU İLE ALAKALI BİR ÜYE BİR DEN MİSAFİR OLUVERİYO.(BENDE OLMAK İSTİYORUM).EMİNE 358 İN RESMİ HALENA DURU VERİYO.VİPER LAR HEP UYARIYO İCRAAT YOK (ELMALI ŞEKER Mİ NE TVİNKEREBLLE) ÖLE İŞTE GARİP BİŞEY. BEN TARTIŞMAYI SEVMİYORUM ABİCİM 1759 DERECE SICAGA 4 METRE UZAKDA ÇALISIRKEN YETERİN CE TARTIŞIYORUM Bİ COK İNSANLA.AMA NERDEEE BURASI BİZİM ORDAN DAHA BETER BE.BÖLÜM İLE İLGİLİ ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUVERİN PLZ.KARİKATÜR EKLEMELERİNE Bİ BAKIN DA İKİZ HATTA ÜÇÜZ LERİ SİLİN DE YER KAPLAMASIN. BU YAZIYI BAŞIÖRTÜ KONUSUNDA SON YAZILANLARI OKUDUKDAN SONRA YAZIYORUM.ASLINDA COK ŞEY YAZICAN AMA ÜSTÜMÜ CİZİ VERİRLER PASİF FALAN OLURUM ..... HEE AKLIMDAYKEN İTİBAR İSTİYORUM ![]() SİZİ SEVİYORUM Son Düzenleyen mechul_adam; 13-03-2008 @ 17:52. Sebep: BU ARADA BEN COK ŞEYMİ İSTİYORUM... ÖPTÜM | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
Gunum yıne aynı gectı. Sıtenın bırıne cok fena sınır oldum sonra msx e gırdım "msxlabs forever" yazdım sonra box dondu bırazdan da kavak yellerını ızlıcemm | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
fena değildi
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü chatbox'da bütün gün çen çen çene | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
saat 00:00 itibarı ile burda olmaktan mutluyum şarkılara bakıyorum emeklere minnetlerimi belirtiyorum bugün ..
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Saat gece yarısını gösterdiğinde msx de buldum kendimi ve şuan hala ısrarla uyumadan sitede turlamaktayım.. Ama anladığım kadarıyla yalnız diilim Admin NEutralizer de burda birazdan nöbeti ona devredip uyuyacağım... 09.05.2008 05:31 | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX GünlüğüGüzeldi işte nolsun daha bi eğlenceliydi nalan1 nalan2 ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Yine chat 2 yi karıştırmakla geçti. Ama bayılıyorum bu chat 2 ortamına ![]() | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
iyi geçti bek takılamasamda bu gün işlerim vardı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bugününüz, geçti, günlüğü, msx, msxte |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsX'te Gelecek Zaman | Blue Blood | Kahve Molası | 46 | 25-09-2009 00:42 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |