| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
O bolum senin bu bolum benim : gez , oku ve tessekkur et =] Bende anlamiyorum zaman nasil geciyor .. Su gibi.. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğüİyi güzel de bir video ekleyecektim deli etti beni yaff forumla ilgilenemedim ki ![]() | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
ne yapsam bilmiyorum ve düşünmüyorum denesi yaşamımda bi resim ekle bir konu oku derken günün bitmesini isteyerek geçiyor........ kötü kötü kötü ama ne kötü ??? | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
herkese slm sıfremı ve kullanıcı adımı unuttugum ıcın gıremıyodum msj gonderılmeseydı kullanıcı adımı bılemıycektım eee bunlar olmayınca sıteye gırılmıyo ne yazıkkı | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
yeni başladık güne hayırlı ve sonunda kocaman bir gülümseme olan sonla noktalanmasını dilerim
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Her zaman olduğu gibi Güneş nasıl bir ihtişamla doğup batıyorsa benim için burasıda öyle...Yeni heycan yeni kişiler yeni bilgiler.... Teşekkürler MSXLABS ve Üyeleri... Yine Bekleriz... | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX GünlüğüHer zaman ki gibi güzel çok eğlendim bugünde ![]() ![]() | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
güseldi bayaa güldüm günlüklere... | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Bugün pek takılamadım ama genelde Msx'te eğlenceli vakit geçiriyorum... | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü bugün berbat birgündü benim için ![]() son zamanlar keyfim yerinde değil ; (tabi bu bir bahane değil ama) o yüzden bi kaç kişiyi kırdım... konuşmuyoruz galiba artık ama yapacak birşey yok , özür dile dile...nereye kadar... bunun bi sonu olması lazımdı oldu galiba MsX !!! senile böyle bir gün daha geçirmek istemiyorum!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsX'te Gelecek Zaman | Blue Blood | Kahve Molası | 46 | 25-09-2009 00:42 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |