| | #1 (mesaj-linki) |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Oyun basit.MSX gezegeninde geçirdiğiniz günün özeti dikkatinizi çeken sizi üzen veya sevindiren en beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri buraya yazıyorsunuz yani msx günlüğünüz ![]() ben başlayayım.. msx de bugünün; En anlayışlı ve yardım sever admini Thinkerbell En tatlı mod'u efnalya En üzgünü arwen ![]() En çok zevk aldığım konu "Ve tanrı kadını yarattı" En şeker vip barış En geveze ben ![]() Ve bugünün en güzel tarafıysa buranın bir yuva bizimde bir aile gibi oluşumuzun her seferinde belli olması.. ![]() Sıradaki? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MSX'te günün EN'leri
Bu gün MsX'te nasıl mı geçti? Kısaca anlatayım: İşyerinden erişimim yeniden aktif edildiğinden bu yana işi serdim tabi ![]() Rutin MsX görevlerime devam ettim. Hemen hiç sohbetim olmadı, arada chatbox'a baktım. Bir sonraki günümün de nedense benzer şekilde geçeceğinden nerdeyse emin gibiyim... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
Bugun okuldan gelır gelmez MsX e gırdım hala buradayım Ömrumun 3 te 1 ı uyumaya 3 te 1 ı de Msx de gececek bu gıdısle | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü oglen 3.30 gibi uyandim msxe girdim arada sirada diger uye oldugum 3 arkadaslik sitesine baktim ama cogunlukla msxteydim sabah 5e kadarda buralardayim laptobu aldiktan sonra internet manyagi olup ciktim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Okuldan gelir gelmez MsX i açtım ![]() Biraz sıkkındım okuldan geldiğimde ama MsX te zaman geçirmek bana iyi geldi. Bugün de neşemi yerine getirdi MsX yani ![]() Şu an kendimi çok huzurlu ve rahat hissediyorum. Kötü başlayan, güzel biten bir gündü diyebilirim. | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||