| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Oyun basit.MSX gezegeninde geçirdiğiniz günün özeti dikkatinizi çeken sizi üzen veya sevindiren en beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyleri buraya yazıyorsunuz yani msx günlüğünüz ![]() ben başlayayım.. msx de bugünün; En anlayışlı ve yardım sever admini Thinkerbell En tatlı mod'u efnalya En üzgünü arwen ![]() En çok zevk aldığım konu "Ve tanrı kadını yarattı" En şeker vip barış En geveze ben ![]() Ve bugünün en güzel tarafıysa buranın bir yuva bizimde bir aile gibi oluşumuzun her seferinde belli olması.. ![]() Sıradaki? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSX'te günün EN'leri
Bu gün MsX'te nasıl mı geçti? Kısaca anlatayım: İşyerinden erişimim yeniden aktif edildiğinden bu yana işi serdim tabi ![]() Rutin MsX görevlerime devam ettim. Hemen hiç sohbetim olmadı, arada chatbox'a baktım. Bir sonraki günümün de nedense benzer şekilde geçeceğinden nerdeyse emin gibiyim... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü
Bugun okuldan gelır gelmez MsX e gırdım hala buradayım Ömrumun 3 te 1 ı uyumaya 3 te 1 ı de Msx de gececek bu gıdısle | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü oglen 3.30 gibi uyandim msxe girdim arada sirada diger uye oldugum 3 arkadaslik sitesine baktim ama cogunlukla msxteydim sabah 5e kadarda buralardayim laptobu aldiktan sonra internet manyagi olup ciktim | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX GünlüğüOkuldan gelir gelmez MsX i açtım ![]() Biraz sıkkındım okuldan geldiğimde ama MsX te zaman geçirmek bana iyi geldi. Bugün de neşemi yerine getirdi MsX yani ![]() Şu an kendimi çok huzurlu ve rahat hissediyorum. Kötü başlayan, güzel biten bir gündü diyebilirim. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğübugün nasıl mı geçti_?_? bu da soru mu bea...bugün benim için geçmedi falla...heryere yasdım bunu çok değerli bi ablamı kırmıştım...bugün gözüm sürekli ç.içi kullanıcılar listesindeydi... ablamı görücemde hmn gidip özür dilicem die...ama nerde...ablam ancak gece geldi... biras zor olsada yine de barıştım ablamla seni çok sewiyorum angelgirl27 canım ablacım!!msx bir kocaman bir aile!!!biss kopmayalım olar mı!!! seni sewmeyen ölsün MSX!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
İşyerine geldim çok sıkıldım hava berbat bende MsX i açtım.Hala sitenizi çözmeye çalışıyorum Avatarlar çok güzel bende istiyorummmmmmmm
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
hala geçmediki hem daha yeni geldim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
üye olduğumdan bu yana forma çok katılmamıştım ama bu gece önce firefoxu indirdim siteden sonrada gördüğüm her konuya cevap yazdım.halada yazıyorum...
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Rutin işlerimi yapıyor olmanın yanısıra konu da açıyorum ![]() Kısacası vaktim iyi geçiyor | |
|
![]() |
MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsX'te Gelecek Zaman | Blue Blood | Kahve Molası | 46 | 25-09-2009 00:42 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| İlhan Şeşen - Aylar Geçti | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:47 |
| Göksel - Benden Geçti Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 23:06 |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 00:03 |