| | #1 (mesaj-linki) |
Medyadan İnciler :) İLGİNÇ ŞİKAYET BAŞVURULARI: ** Mağazadan etek aldım. Adım attıkça yukarı cıkıyordu. Değiştirmeye gittim içine astar çektiler. Şimdi ise aşağı düşüyor. Ne yapayım? ** Ben saati su geçirmez diye aldım. Soğuk suda denedim geçirmedi. Sıcak duş alırken, bulaşık yıkarken geçiriyor. Ne yapayım? ** Dostuma bilezik satın aldım, sahte çıktı. Kimse duymadan, şikayet etmeden bunu gerçeğiyle değiştirseniz... ** Kuaförde saçımı boyattım. 30 Ytl para verdim. Hem istediğim rengi tutturamadı hemde saçımı oyuncak yaptı.. ** Marketten aldığım 1 kilo çay paketinin içinden yarısı sıkıştırılmış gazete kağıdı çıktı. Bu kağıdın ağırlığı kadar çayımı geri nasıl alırım... ** Aldığım mayo esnek değil. İtiraz ettim, mağaza (Bizim mayolar sert olur) diyor. Bu doğru mu?... **Evin önüne koydukları trafik levhasının fosforu yok. Geceleri kazaları önlemiyor. Bu tüketiciyi aldatmak değil mi?.. **Seyyar satıcıdan aldığım 10 dometesten 8 i çürük çıktı. Şu köşede duran satıcıdan "siz değiştirseniz olmaz mı?".. **Evime bir satıcı geldi. Mal için imza attım. Sonra mahkemeye çağırdılar. Meğer, sened diye attığım imza kocamdan boşanma dilekçesiymiş. Okuma yazma bilmem. Ne yapmalıyım?... Son Düzenleyen kompetankedi; 28-07-2006 @ 15:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Nuri Alço ve coşkun Arasındaki Farklar NURİ ALÇO VE COŞKUN ARASINDAKİ FARKLARR Coşkun açtır, Nuri abi tok. * Coşkun kot giyer, Nuri abi beyaz takım elbise. * Coşkun kaba kuvvet kullanır, Nuri uyku ilacı. * Coşkun sevgi barındırmaz, kin kusar, Nuri abi sever belli etmez. * Coşkun bira içer, Nuri abi viski. * Coşkun uyuşturucuyu kullanır ve satar, Nuri abi kullanmaz, sattırır. * Coşkun arkadaşları ile gezer, Nuri abi tek takılır. * Coşkun traş olmaz, Nuri abi sinek kaydıdır. * Coşkun Cadillac, Ponciac gibi geniş arabalar kullanır, Nuri abi Mercedes'e biner. * Coşkun mekan dinlemez, Nuri abi mutlaka yatak odası kullanır. * Coşkun hedefe her durumda saldırır, Nuri abi hedefi baygınlaştırır. * Coşkun görevini yaparken kin kusar kuvvet kullanır, Nuri abi dokunuşlarla işini tamamlar. * Coşkun polis tarafından ilk yakalanır, Nuri abi son. * Coşkun serseridir, Nuri abi organizasyon ve teknoloji insanıdır. * Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz, Nuri abi mutlaka kaset kaydı yapar. * Coşkun para ve uyuşturucu için babasını satar, Nuri abi onurludur. * Coşkun emir alır, Nuri abi emir verir. · Coşkun, vasıfsız bir sokak sapığı olarak güdülerinin esiridir... Nuri Alço ise kötülüğü simgeleştiren bir anlayışın ipek bornozundan saten çarşaflı yuvarlak yatağına kadar tüm teşkilatı tamam gürbüz ve yiğit figürdür · Tecavüzcü Coşkun, direk saldırarak sadece şaşkınlık ve korkuya yol açar... Nuri Alço ise tarzında, daha ağır biçimde hayal kırıklıkları barındırır ve bunlardan beslenir. · Tecavüzcü Coşkun, esrar ile uyuşur ve genellikle sadece kullanıcıdır... Nuri Alço'nun ilgilendiği uyuşturucu kokaindir hem de satıcıdır. · Tecavüzcü Coşkun, kaybetmişliği simgeler ve bu yüzden korkacak bir şeyi yoktur... Nuri Alço ise 'şeylerin! sahibidir ve bunları kaybedecek gibi olunca aklı çıkar, çok korkar!... · Tecavüzcü Coşkun, bastırılmış cinselliğin hıncını hayvanlaşarak almaya kararlıdır ve 'bayan kıstırma' durumlarındaki biçimsiz kahkahasıyla kendini ele verir... Nuri Alço, sahte evlilik vaadiyle, sadece kadına sahip olmakla yetinmeyip o kadını satarak, kurye yaparak, sermaye yaparak vs. yıllar yılı kullanmaya niyetli haliyle, tatminsiz ve şeytanidir, en fazla sinsi model sırıtır. Tam bir çakaldır. · Tecavüzcü Coşkun, bir toplum kurbanı simgesidir, tedavisi mümkün olabilir... Toplum ise Nuri Alço'nun kurbanıdır, tedavi mümkün değildir!.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
ünlülerin gerçek isimleri Ünlülerin gerçek isimleri Mahsun Kırmızıgül: Abdullah Bazencir Bülent Ersoy: Bülent Erkoç Kibariye: Bahriye Tokmak Ferdi Tayfur: Turhan Bayburt Metin Erksan: İsmail Metin Fikret Hakan: Bumin Gaffar Çıtanak Aytaç Arman: Veysel İnce Orhan Gencabay: Orhan Kencebay Tolgahan: Mustafa Cingintaş Banu Alkan: Renka Bronkavi Kenan Pars: Kirkor Cezveciyan Ahmet Özhan: Ahmet Şükrü Kadıöz Doğuş: Orhan Baltacı Müşde Ar: Kamile Suat Ebrem Seda Sayan: Aysel Gülaçar Yaşar Kemal: Kemal Sadık Göğçeli Muhterem Nur: Aysel Kısa Yılmaz Güney: Yılmaz Pütün Cüneyt Arkın: Fahrettin Cüreklibatur Tarık Akan: Tarık Üregül İbrahim Tatlıses: İbrahim Tatlı Sezen Aksu: Fatma Sezen Yıldırım Serpil Çakmaklı: Serpil Dönmez Sevda Ferdağ: Lütfiye Dumbul Cahide Sonku: Cahide Serap Perran Kutman: Perran Kanat Ahu Tuğba: Tuğba Çetin Deniz Akbulut: Mukaddes Akbulut Engin Çağlar: Çağlan Övet Ekrem Bora: Ekrem Şerifuçak Ayhan Işık: Ayhan Işıyan Gökhan Güney: Mehmet Yüceer Asena: Onur Çakmak Bulut Aras: Uğur Fidan Yıldız Kenter: Ayşe Yıldız Nisa Serezli: Nurinisa Aşkiner Nubar Terziyan: Nubar Alyanak Nevra Serezli: Nevra Şirvan Feri Cansel: Feriha Cansel Gönül Yazar: Gönül Özyeğiner Gülden Karaböcek: Saniye Gülden Güngör Bayrak: Şerife Bayrak Murat Soydan: Rüjdan Tercan Neco: Tahir: Nejat Özyılmaz Nuri Sesigüzel: Nuri Kaçtaş Neriman Köksal: Hatice Kökçü Nil Burak: Nihal Munsif Muazzez Ersoy: Hatice Yıldız Levent Suna Yıldızoğlu: Sonja Eadiy Harika Avcı: Nermin Ocak Önder Somer: Önder Döser Okan Bayülgen: Kaan Okan Görgün Haluk Levent: Haluk Acil | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
türk sineması replikleri Türk Sineması Replikleri >>Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da. >>Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim. Ona baba diyebilirmiyim? >>Bana annemi tekrar anlatir misin babacigim? >>Senin annen bir melekti yavrum. >>Neden agliyorsun annecigim? >>Hayir yavrum aglamiyorum. Gozume toz kacti. >>Benim de senin yaslarinda bir oglum vardi evladim. >>Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu anlamadin mi hala. ( Aktor veya aktrist amansiz bir hastaliga_genellikle ince hastaliga_ tutuldugu zaman sevgilisine soyledigi ilk cumle.) >>Annen sen dogarken oldu yavrum. >>N'olur gercegi soyleyin doktor yasayacak miyim? >>O kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum, evlatliktan men ederim. >>Nayir Necla, n'olamaz. >>Hayir siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum. >>Tanrim, bu resim... bu resim... ,>>Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatorun kizisin. >>Biz ayri dunyalarin insaniyiz. >>Aman tanrim, goremiyorum... Goremiyorum.. Kor oldum. >>Goruyorum... Goruyorum.. >>Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak. >>Aman Allahim, ne kadar mesudum. >>Hayir.. Durun..! Kemal sucsuzdur.. Aradiginiz suclu benim ! >>Bizim bu dunyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey abicim. Ha? >>Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan.. >>Vucuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla. >>Ustlendigin vazife cok muhim Kemal, bu gorevi layikiyla yapacagindan eminim. >>Ben kor bir gencim, hayatimi keman calarak kazanirim. Rica ederim duygularimla oynamayin. ><Sen>>Sizi ebediyete kadar bekleyecegim. >>Lutfen haddinizi biliniz. >>Metanetinizi muhafaza ediniz. Tanridan umit kesilmez. >>Tanrim ne kadar bedbahtim. >>Bana yillar once cilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz... >>Babanin kanini yerde koma ogul. >>Iste bana yazmis oldugun ask dolu mektuplar. Meger hepsi yalanmis. Al bunlari. >>Hayir Tamer... Olaylar sandigin gibi degil. >>Fakirsin sen.. Fakir.. Fakir.. >>Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? >>Bu resimdeki amca kim anne? >>Sen kac yigidim, ben onlari oyalarim. >>Hayir.. Hayir.. Tertemiz hislerimle oynadin benim. >>Biliyordum.. Olmedigini biliyordum Rifat. >>Oh ne saadet. >>Yaa Justinyanus, iste buna Osmanli tokadi derler. >>Yettim yigidim. >>Yavrum Istanbul sana neler etmis? >>Saadet dolu yuvamiza kara bir golge dusurdun. >>Bizim gibi insanlar serefleri icin yasarlar, namuslari icin olurler. Ama sen bunu anlayamazsin. >>Ben artik yarim bir insanim. >>Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi. ,>>Aglamak istiyorum. >>Demek ikimizde ayni kadini sevdik. >>Olmadi Neriman, yapamadim.. Seni unutamadim. >>Ben sirtimda tas tasir, yine seni okuturum yavrum. >>Soyleyemedim anne, babamin simitci oldugunu yine soyleyemedim ! >>Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum. Katil benim. >>Demek askimiz bir yalandi. >>Parayla saadet olmaz evladim, bunu sakin unutma. >>Tanrim neden, neden ben! >>N'allahim...sen sen ...bu ses n'olamaz... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Murat Taşdemir & Banu Alkan Murat Taşdemir & Banu Alkan kıçını kaldır da biraz zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa -aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn ***** -biraz geri dur o tezgahtan... geri dur çaydanlığa çok yaklaşma - ?? -şimdi yakacaksın göbeğini! o kadar büyük ki... değdirivericen nihahahah ***** -ben dünyaya ilk gelişimde afroditmişim ikincisinde nefertiti en sonda banu alkan olarak geldim. -inşallah bi daha gelmezsin ***** - niye yemek yemiyosun? - 6 kilo fazlam var da bebeğim, onun için... - yalnızca göğüslerinde senin 6 kilo fazlan vardır!.. - a-a! çok ayıp bebeğim! çok ayıp bi tanem!.. ***** - ayyy bebeğim herşeyin eskisi gibi olması için daha ne yapmam lazım darlingim? - iki şey; saçmalamayı kes bi de kilo ver... ***** mt: $ener $en'in hababam sinifindaki hali gibisin ya kim ne derse inaniyorsun. ba: ama bebegim 38 bedenim ben... ***** eline mesura'yi alan murat tasdemir banu alkan'a seslenir... -gel de tasmani takiyim.bunu hep elimde tutucam bana yakla$ma diye.... ***** ba:dar liiiingcimmmm mt:efendim geni$ lingcimmm... ****** banu elindeki alete pil takamaya cali$maktadir: b: ay bunun pili bitmi$ bik bik.. m: yahu senin pilin bitmi$ be senin! b: pili takmasini bilecen! m: yuva hazir mi yuva? b: hı? m: pilin yuvasi hazir mi? ***** ba: bana başka hangi isim giderdi? mt: kezban. ba: senin etrafında çok kezban var. bırak ben olmayayım. mt: ayaklarını yıka, pis ayaklarını görmek istemiyorum... ba: evet etrafın silinmesi lazım. mt: silsene etrafı ya da ayağına terlik giy. pis ayaklarını görmek istemiyorum... ba: sen benim ayaklarıma kurban ol. ***** ba: ben kahvaltımı yatağımda yemek istiyorum hayatım. mt: ... ba: kahvaltı tepsimi yatağıma getirir misin canım? mt: tepsiyi kafanda bir kırarım, görürsün kahvaltıyı. ***** ba: her kadin ke$fedilecek bir degerdir mt: senin nereni ke$fedicez beaaa.. ba: herrrr yerimi mt: tabi tabi, her yerini.. zaten sadece gobek kismini ke$fetmek yillar surer | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bano akan, bano alkan resimleri, banu akan, banu alkan resimler mayo, banuakan, bülent ersoy replikleri, feri cansel videosu, feri cinsellikle, nuri alço replik, nuri alço replikleri, |
Medyadan İnciler :) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beyaz'dan İnciler:) | MaKaLeLe | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 05-02-2007 03:43 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||