Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-10-2005   #21 (mesaj-linki)
Askın 50 İsareti

ASKIN 50 ISARETI

1- "Seni seviyorum" demeye doymuyorsaniz.
2- En bakimsiz halinizi bile görmesine aldirmiyorsaniz.
3- En bakimsiz halinize bile bayiliyorsa.
4- En sarhos oldugu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adiyla hitap etmiyorsa.
5- Eski sevgilinizi gördügünüzde içiniz kipir kipir olmuyorsa.
6- Is seyahatine çiktiginda ondan haber alamadiginizda, sinirlenmek yerine, basina birsey gelmesinden endise ediyorsaniz.
7- Gazetenin 3. sayfasini okurken gördügünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düsünüp telasa kapiliyorsaniz.
8- Basiniz çok agridiginda, uyumaniza yardim etmek için, bütün gece size Sindrella'yi ve Robin Hood'u anlatiyorsa
9- Birlikte tatli yaparken çok egleniyorsaniz.
10- Alisveristen sonra sizinle ilgileniyorsa. Ama sadece kredi karti borcunuzu ögrenmek için degil, aldiginiz seyleri görmek için.
11- Yedekte adam tutmak huyunuz, esrarengiz bir sekilde sizi huzursuz etmeye basladiysa.
12- Sizin için çok önemli bir toplantida, yüzünüzde bir gülümsemeyle hayallere daliyorsaniz.
13- En aptal ask sarkilari bile size son derece anlamli geliyorsa.
14- Eski Türk filmleri sizi aglatmaya basladiysa.
15- Çevrenizdekiler, sizin çok daha anlayisli ve pozitif biri haline geldiginizi söylemeye basladilarsa.
16- Daha telefon çalarken, onun aradigini anliyorsaniz.
17- Siz seyahatteyken, hergün çiçeklerinizi sulamak için size ugruyorsa.
18- Size araba kullanmayi ögretirken, sabrini sonuna kadar muhafaza edebiliyorsa.
19- Saçinizin rengini bir ton bile degistirseniz, los isikta dahi farki anliyorsa.
20- Birbirinizin kredi karti sifresini biliyorsaniz.
21- Annenizle sevgi dolu bir ses tonuyla konusuyorsa.
22- Annesiyle sevgi dolu bir ses tonuyla konusuyorsaniz.
23- Henüz evlenmeden çocuk isimlerinden bahsetmeye basladiysaniz.
24- Onsuz tatile çiktiniz ve bütün vaktinizi telefon basinda onu ne kadar çok özlediginizi anlatarak geçirdiniz.
25- Caniniz ise gitmek istemediginde sizin için patronunuzu arayip hasta oldugunuzu söylüyorsa.
26- Siz kilo aldikça, tombul kadinlari sevdiginden bahsediyorsa.
27- Üzerinde son derece eski moda giysiler olsa bile, onunla en yakin arkadaslarinizin ugrak mekani olan bara gitmekten rahatsiz olmuyorsaniz.
28- Size durup dururken çiçek aliyorsa.
29- Size hala oyuncak ayilar ve tüylü *****ler aliyorsa.
30- Ne kadar saklamaya çalissaniz da, bugün sizin için kötü giden birseyler oldugunu farkediyorsa.
31- Yorgun oldugunda bile size seve seve masaj yapiyorsa.
32- Onun yüzünden egitiminizi yarim birakmanin veya kariyerinize zarar verecek bir adim atmanin "fedakarlik" oldugunun farkindaysa.
33- Basiniz sikistiginda ilk akliniza gelen onun koruyucu omuzlarina ihtiyaciniz olduguysa.
34- Sizin için yemek, temizlik hatta ütü yapiyorsa.
35- Arkadaslarinizla vakit geçirmeniz ve onun disinda da bir hayatiniz olmasi konusunda sizi destekliyorsa.
36- Özel günleri asla unutmuyor ve ufakta olsa mutlaka bir hediye aliyorsa.
37- Sizin için aglamaktan utanmiyor hatta bunun için gurur duyuyorsa.
38- Çok paraya ihtiyaciniz oldugu bir dönemde hiç düsünmeden bilgisayarini satabilecek kadar düsünceliyse.
39- Bir sorunu oldugunda ima yoluna gitmek yerine açik açik konusmayi tercih ediyorsa.
40- Ayni bir sarj makinesi gibi enerjinizi tazeliyorsa.
41- Gecenin bir yarisi, sadece sizi sevdigini söylemek için telefon ediyorsa.
42- Nasil olsa birlikte yasiyorsunuz diye kendini bosvermiyorsa. Iliskinizi taze tutmak için çaba sarfediyorsa. Mesela en sevdiginiz restoranda rezervasyon yaptirip size sürpriz ve romantik bir gece hazirliyorsa.
43- Size ayak uydurmak için tenis dersleri aliyorsa.
44- Birlikte dans dersleri almayi teklif ediyorsa.
45- Gece kulüplerinde piyasa yapmaktansa, sizinle evde video seyretmeyi tercih ediyorsa.
46- Pijamali halinizi gece kulüplerindeki çarpirifanii kadinlara tercih ediyorsa.
47- Kendisi acili sevdigi halde, sizin için yemegi acisiz ismarliyorsa.
48- Sizin için dünyanin öbür ucuna giderse.
49- Size gözü gibi bakiyorsa ve gözleri 6 numara bozuk degilse.
50- Size hergün "Sevgililer Günü"yse.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-10-2005   #22 (mesaj-linki)
Çocuklar Bile Doğrusunu Anlamış İşin

En büyüğü 10 yaşında olan bir grup akıllı bıdığa "Sence aşk nedir?" diye sormuşlar. Alınan cevaplar, internette hızla dolaşıyor. Cevaplara bakınca anlıyoruz ki, gerçekten çağ atlıyoruz. Çocukluğumuzda bize "Aşk nedir?" diye sorsalar ne cevap verirdik? Aramızdan cevap verebilen çıkar mıydı? Evet, belki kendi aramızda "Aşk bir sudur iç iç kudur" türünden bir tekerleme yuvarlayıp işin içinden çıkardık ama aşağıdaki türden yargılara ulaşacak verimiz olmadığı gibi, dile getirmeye de utanırdık galiba! Bu arada unutmadan cevapların yanındaki yorumlar da e-posta dünyayı dolaşırken, isimsiz kahramanlarca eklenmiş... İşte cevaplar:
- Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir.
,
(: ((((((((()
- Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu. Bence aşk budur.
(Evet yaaa. evet yaaa)

- Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz...
(Hakikaten! Hiç böyle düşünmemiştim.)

- Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır.
(İşte bu en güzeliydi)

- Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü bişey söylememektir.
(Canımm yaa evet öööle, ama...)

- Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir.
(Daha nasıl anlatılabilir ki?)

- Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir.
(Bi de illa ki de paylaşmaktır)

- Aşk, sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.
(Şimdi ağlicam ama, bu da ikinci en güzel tarif)

- 'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz.
(Hadiseyi çabuk kavramış :-))

- Aşk sarılmaktır... Aşk öpüşmektir... Aşk "hayır" demektir.
(Bu da çabuk çözmüş :-)))

- Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir.
(Cidden ağlicam.)

- Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir. (Kesinlikleeeeeee)
- Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır.
(Yaa off hayır bu çok acımasızca ama :-)))
- Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize soylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır.
(eheheheheh seni gidi seni)
- Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.
(Süper tespit)
- Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.
(Anlayan anlamıştır bile... :-)))
Eski 24-10-2005   #23 (mesaj-linki)
UKaLa

ŞİMDİ BEN NE DESEM HADİ ORDAN UKaLa DİYECEKSİNİZ BU YUZDEN BENDEN YORUM YOK
AMA ŞUNU SÖLEYİM AŞK HAKKINDA HERKES BİŞEYLER SÖLÜYOR
HERKES GERCEKDEN AŞIK OLDUĞUNU SANIYOR PEKİ YA GERCEKDEN ÖLE Mİ
MEVLANA CELALEDDİNİ HAZRETLERİNE SORMUŞLAR ''AŞK NEDİR''
MEVLANA ''DEMİŞKİ BEN DAHA ORAYA GELEMEDİM''
BU ARADA ALINTI YOK:p TAMAMEN BENİM FİKRİM
Eski 24-10-2005   #24 (mesaj-linki)
MiSaL

Alıntı:
UKaLa adlı kullanıcıdan alıntı
ŞİMDİ BEN NE DESEM HADİ ORDAN UKaLa DİYECEKSİNİZ BU YUZDEN BENDEN YORUM YOK
AMA ŞUNU SÖLEYİM AŞK HAKKINDA HERKES BİŞEYLER SÖLÜYOR
HERKES GERCEKDEN AŞIK OLDUĞUNU SANIYOR PEKİ YA GERCEKDEN ÖLE Mİ
MEVLANA CELALEDDİNİ HAZRETLERİNE SORMUŞLAR ''AŞK NEDİR''
MEVLANA ''DEMİŞKİ BEN DAHA ORAYA GELEMEDİM''
BU ARADA ALINTI YOK:p TAMAMEN BENİM FİKRİM
İşe O Yandan Bakarsan TEK AŞK ALLAH AŞKIDIR.. Ama Asırlardır İnsanların Erkeğin Kadına Kadının Erkeğe Duyduğu Özel Ve Farklı Hislere Aşk ve Sevgi Denilmiş... Bu Yüzden Bir İnsana Duyduğumuz Olağan Üstü Hislerin Adına Aşk Diyoruz.. UkaLA
Eski 27-10-2005   #25 (mesaj-linki)
akA_G-JoY
Duyguların Efsanesi...

Tanrı Ruhu yarattı ama ruh konuşmadı, Tanrı;''EY Ruh Konuş'' dedi. Ruh; ''Ey Tanrım Hissim Yok'' dedi ve tanrıda duyguları yarattı. Sevgiyi ve Nefreti Yarattı. Sevgiyle nefret beraber oldular ama tanrı hiddetlendi ve onları ayırdı. Sevgiyi cennete nefreti cehenneme hapsetti. 1010 yıl boyunca nefret cehennemde acı çekti. Sevgi ise cennette tüm güzellikler olması rağmen nefret olmadığı için acı çekti. 1010 yıl sonra nefret sevgiyi unuttu ama, sevgi nefreti unutmamıştı. İnsanların yaratılışlarıyla insan ruhuyla konuşan sevgi ve nefret ruhlara sevgi ve nefretin yanı sıra; kini, intikamı, acıyı, korkuyu, özlemi, hasreti ve sahiplenme duygularınıda öğretti. Sevgi kadına öğretti, Nefret erkeğe. Kadın Tanrıya dualar etti, erkek ise isyan etti. İnsanların yarısı Tanrıdan nefret etti. Diğer yarısı ise tanrıyı sevdi. Sevgiyle Nefretin ilk ve tek buluşması ise 1010 yıl geçmişte aşkı yarattıklarında zaten bitmişti.Ve aşkın hep sonunun olmasının sebebi tanrının aşkı istememesi olmuştur''...
Alıntı:
Bu şekilde güzel mitolojik efsanelerle duygulara anlam getiren yunan edebiyat üstatları ruhuna El-Fatiha (haha)
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
aşk ve nefret yarışları, herkes kendine aşık olduğumu sanıyor, nasıl masaj sevgilimize, nefret ediyorum sende canımm, romantizm ve aşk hakkında, tanridan nefret ediyorum, telefon masajı romantik, ton müzikte nedir,
Aşk ve Romantizm'e Dair Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hayata Dair NoRanynn Yazın Hayatı 1372 2 Gün Önce 20:19
Aşka Dair BARIŞ YouTube'dan Seçmeler 2 09-06-2008 17:17
Beka - Zafere Dair (E.P) Ghostlover Underground Albümler 0 13-09-2007 21:19
Yine sana dair Misafir Duygu Yüklü Flash'lar 0 23-07-2006 02:25
Sana Dair Misafir Duygu Yüklü Flash'lar 0 27-06-2006 18:17
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16621900 saniyede (76.15% PHP - 23.85% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz