| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ??MANTIKLI DÜŞÜNÜRSEK PARA.. AMA DUYGULAR ÖN PLANDAYSA TABİKİ AŞK.. NE AŞKSIZ MUTLULUK OLUR. NE DE AŞK KARIN DOYURUR.. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ??
bence ne aşk nede para olmadan olmuyo ikiside gerekli ben yeni üyeyim herkese merhaba
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? Sizce duygular mi onemli yoksa insanoglunun sonradan yarattigi araclar mi? Para, ask'in "a"si olamaz.Bu soruyu bes param olmadigi zaman da sorsaniz "Ask" derim, cok zengin oldugumda da sorsaniz "Ask" derim.Para; gercekten istedigimiz ve calistigimiz zaman elde edebilecegimiz basit bir arac.Sizce ask'i calisarak ve gercekten isteyerek elde edebilirmiyiz? Hayir.Bizim yaradilis sebebimiz Para mi simdi? Para kazanalim diye mi Dunya'ya geldik? Parasiz mutluluk olmaz diyenlere tek sozum; siz hic gercekten asik oldunuz mu? Ask'i tadanlar beni anlamistir, onlara sevgiler...ve Para'yi secenlere ve ask karin doyurmaz diyenlere ise ufak bir sitem; Siz hic asik oldunuz mu? Kafasini kullanan para'yi elde eder ama Ask'i asla... Revo. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK![]() AŞK AŞK AŞK AŞK AŞK | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ??şu düzen içinde para olmadan bişey olmuyor... aşkta olmuyor,dostlukta paran varda aşkın var dostun var... malesef aşk paraya yenildi... | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ??canım tabiki herkes aşkı ister ama dürüst olmak lasım para herşeyi geçiyo malesef... | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? benim gönlüm zengin o yüzden =aşk bide unutmadan bişeydeha istiyorum =dost | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? canım tabiki aşk bende para diyenlerden değilim ama bu devirde paran varsa aşkın ve dostun oluyor yoksa yok | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aşk mı Para mı ?? napolyan ne demiş para para para | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk, para |
Aşk mı? Para mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burçlar ve Para | HerHangiBiri | Astroloji/Fallar | 0 | 11-11-2008 16:19 |
| Shakira - Para Obtener Un Sí | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 02-07-2008 11:01 |
| Sağlam Para - Sağlam Para Nedir - Sağlam Para Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 09-05-2008 11:01 |
| Kesme Şeker - Para, Pul, vs. | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 15:31 |
| Elektronik Para (E-Para) - E-Para Nedir - E-Para Hakkında | VerSchL@GeN | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 02:49 |