| | #1 (mesaj-linki) |
Kadınları Memnun Etmek mi? ![]() Bakın ne kadar ilginç... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumsuz... ![]() Son Düzenleyen kompetankedi; 21-09-2006 @ 12:23. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadınları Memnun Etmek mi ? Bayanlar biz nasıl memnun oluruz dersiniz ? Aşağıdaki maddelerden çoğunluğunu bir erkeğe yapmasını öğretebilirsek (zor bir hedef ama vazgeçmeyin bence kızlar! Allahtan umut kesilmez !!! )Sanırım bi nebze de olsa memnun olabiliriz diye düşünüyorum..Peki ya sizce...? ![]() - Çevredeki bütün erkeklerin dönüp baktığı bir kadın yanınızdan geçerse, gözlerinin içine bakıp, “Dünyanın en güzel kadını sensin” demesini... - İş arkadaşınıza size komik bir şekilde baktığı için gıcık olduğunuzu anlattığınızda, "Evet, haklı olabilirsin!" demesini... - İkinizin de çok meşgul olduğu ve uzun suredir seks yapamadığınız dönemlerde arkadaşlarının arasında "Bu aralar pek aktivite olmuyor." dememesini... - Hamile kalan arkadaşınız için duyduğunuz heyecanı yanlış anlayıp, sizin doğurmak için hevesli olduğunuzu düşünmemesini... - Sizin için çok önemli bir tarihi ya da olayı (doğum günü; yıldönümü vs...) kaçırdığı zaman, sizi ne kadar üzdüğünü anlayıp bunu sonradan bir hediye alarak telafi etmesi gerektiğini anlamasını... - Arkadaş ortamında komik bir hikaye anlattığınızda esprinizi tam anlamasa da sizi desteklemek için gülmesini... - Onun için pişirdiğiniz yemekleri yedikten sonra coşkulu bir şekilde “Anneminkinden daha güzel olmuş sevgilim” demesini... - Temizlendikten sonra sabunu da temiz bırakmasını, üstünde kıllar olan sabunun temizlik anlayışınızı felce uğrattığını kabullenmesini... - Komple vücut ağdasının sadece önemli günlerde yapılabilecek bir iş olduğunu, bunu sürekli talep etmesi halinde onun da bazı bölgelerini tüysüz görmek istediğinizi kabullenmesini... - Tuvaletin ikinizin de ortak kullanım alanı olduğunu, bu yüzden, kullandıktan sonra sifonu çekmesini ... - ................ - ................ vs vs vs diye bu liste uzar gider.................................................!!! ![]() ![]() NOT: Haksızlık etmemek lazım, biz bayanların da hatalı tarafları var!!! Sanırım biz çok realist ve mükemmelliyetçi varlıklarız ki erkeklerin nedense (???) sayısı hiç bitmeyen kusurlarını görmezden gelmekte zorlanıyoruz.![]() Oysa bir hayat tecrübemi paylaşmak isterim...Belli bir yaşa gelmiş erkeği ne kadar severseniz sevin "değiştireceğim" hayaline kapılmayın !!! Partneriniz için bu şansınızıı çoktan kaybetmiş olabilirsiniz ama unutmayın ki geleceğin mükemmel erkeklerini yetiştirme şansınız hala devam ediyor....O nedenle erkek çocuklarımızı büyütürken bari gelecek neslin mutluluğu adına bu gerçekleri gözardı etmeyelim... Huzur , mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim herkese... ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadınları Memnun Etmek mi ? Kadınlardan duyamayacağınız sözler... Bunları bir kadından hiç duydunuz mu? 1. Peki aşkım, öyle olsun. 2. Bugün anneler günü, annene gidelim. 3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım? 4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım. 5. Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin. 6. Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür... 7. Tanga giymemi ister misin? 8. Seni seviyorum aşkım. 9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor. 10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor. 11. Spor giyinmene bayılıyorum. 12. Sence popom çok mu küçük? 13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. 14. Çok eğlendiniz mi? 15. Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım. 16. Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım 17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. 18. Sana bir bira açmamı ister misin? 19. Bu sene tatile gitmesek de olur. 20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun. 21. Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim. Ev evdir. 22. Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı? 23. Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? 24. Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum. 25. Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu. 26. Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım. 27. Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın. 28. 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadınları Memnun Etmek mi ?
hehe kadınlardan duyamayacağımız sözler güzeldi baya thx saygılar.........
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadınları Memnun Etmek mi ? ![]() yok ya o kadar da degiL abi .. mizah iyi ama katıLmıyorum.. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bir kadını memnun etmek, bir kadını memnun etmek mi, kadini memnun etmek, kadınlari memnun etmek, kadınları memnun etmek, kadını memnun etme, kadını memnun etmek, mechul --- nefretimsin, memnun etme, menun etmek, |
Kadınları Memnun Etmek mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nefretimsin | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1226 | 2 Hafta Önce 23:10 |
| Deyimler | kompetankedi | Edebiyat | 2 | 4 Hafta Önce 08:14 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| Diplomatik Terimler | sehrazat2415 | Siyasal Bilimler | 1 | 15-09-2007 22:30 |
| İngiliz Casusunun İtirafları (Özet) | NoRaBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 1 | 21-01-2007 20:05 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||