Ne kadar zekiyiz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-07-2007   #11 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Ne kadar zekiyiz ?

BÖLEYİZ İŞTE BİZ İNSANOĞLU
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-07-2007   #12 (mesaj-linki)
pis_kedi

zeki olmak bazen çözüm olmuyor malesef biraz da onu kullanmak için eğitilmiş bi zeka lazm çünkü zeka genelde beyinde bambaşka yönlerde uçuşarak gezer onu vakumlayıp birleştrerk temel tutcak şey eğitimdir.(okulda aldğmz şeyi kastetmyrm )
Eski 30-07-2007   #13 (mesaj-linki)
NAIAS - avatarı

Bu düşüncelere katılmıyorum bi insanı haywanlan kıyas edemezsin(fiziki bazı uzuwları öne sürerek) saçma biraz belki (yemek yemek,üremeleri,rekabet we koruma iç güdüsü) aynı olabilir.
Prena insanı yemek ihtiyacını karşılayıpta ay canını yaktım dipte özür dileyemez yada insanların güç için yaptıkları silahlanmalar yani şöle diyelim geyiği yiyen aslan dengeyi bozmuyo diyosun bu zincirde çok farklılık war değişiklik war zamanlan denge bozuluyo yani ülkelerin silahlanması gerek tabiki nüklerger silaha karşı olsamda bunu sawunuyorum.

İnsanlar zarar weriyolar ama haywanla aynı olamaz insanlrın wicdanları war egoları yüzünden zarar werseler bile ne olusa olsun pişman oluyo işte!!!
Eski 30-07-2007   #14 (mesaj-linki)
osman emre

merhaba

bu foruma ilk mesajım oluyor.çok zeki olduğumu düşünmüyorum ortalama bir zekaya sahibim.umarım forumda aradığım şeyleri bulabilecek kadar zeki çıkarım
Eski 30-07-2007   #15 (mesaj-linki)
MYDMR

osman emre adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba

bu foruma ilk mesajım oluyor.çok zeki olduğumu düşünmüyorum ortalama bir zekaya sahibim.umarım forumda aradığım şeyleri bulabilecek kadar zeki çıkarım
aradıgınız seyleri bulmanızla ne kadar zeki oldugunuz arasında bi parelellik yok bence.bi insan baktıgı seye görebiliyorum diyorsa bence bu insan gercekten zekidir
(bu arada aramıza hosgeldiniz : ))
Eski 02-08-2007   #16 (mesaj-linki)
heavencehennem

abi ben burda ne kadar zekiyim diye yorum da bulunmayacam ama sunu diyebilirm hayvanlar yaşamak için yer insanlar ya da sizin tabiriyle zekalı hayvanlar yemek için yasarlar artı zeka kavramı na gelince elimizdeki hazinenin ne olduğunu bilmeden yola koyulmayı düşünüyoruz yapmayalım allah askına sizdeki (bendeki demiyorum dikkat) o aklıl öyle manyak bir seyki zekayı koyun şöyle bir kenera o akıl sayesin de allah bize doğaya bile meydan okuma gücü vermiş peki onu kullanma klavuzuna bakarak neden nasıl calıştığına bakmıyoruz .... abi galiba ben fazla saçmaladım her neyse bu konuyla ilgili düşünceleri olan var sa beni bulmalarını öner sem nasıl olur ayrıca bu benim daha ilk günkü üyeliğim hade hepinize kolay gele ayrıca amacım kimseyi kırmak veya başka bir sebeb yok bilesiniz .....
Eski 04-08-2007   #17 (mesaj-linki)
ELeCtRiC

Dünya üzerinde ne olduğumuzu anlayabilmemiz için bizden daha üstün varlıkların bizi ezmesi gerekir. İşte o zaman zekamızı hayat mücadelesi ve sadece yaşamak için kullanabiliriz. Tıpkı hayvanların yaptığı gibi.
Eski 04-08-2007   #18 (mesaj-linki)
kadir0747

BIRAZ DELI DOLU BIRISIYIM TAKILMAK ISTERMISIN
Eski 06-08-2007   #19 (mesaj-linki)
SeRsErİ_kİsS

Teşekkürler
Eski 06-08-2007   #20 (mesaj-linki)
BlueEngel - avatarı

allah bize nekadar zeka verdiyse okadar zekiyiz ve kendi elimizde de var zekilik tabiki bisiler yapmak gherek zeki olmak icin hem allahin taktiri hem kendi elimizde olan bisi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
zekiyiz
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ne kadar zekiyiz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ne Kadar Hızlısınız? Blue Blood Flash Oyunlar 9 19-11-2008 13:25
Ne kadar Dikkatlisiniz? Ghostlover Flash Oyunlar 32 21-05-2008 18:50
Ne kadar da Zormuş? Blue Blood YouTube'dan Seçmeler 6 14-04-2007 22:34
Ne Kadar da Zor Blue Blood Karışık Flash'lar/Video'lar 3 27-12-2006 14:42