| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Ne kadar zekiyiz ?
BÖLEYİZ İŞTE BİZ İNSANOĞLU | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
zeki olmak bazen çözüm olmuyor malesef biraz da onu kullanmak için eğitilmiş bi zeka lazm çünkü zeka genelde beyinde bambaşka yönlerde uçuşarak gezer onu vakumlayıp birleştrerk temel tutcak şey eğitimdir.(okulda aldğmz şeyi kastetmyrm )
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Ne kadar zekiyiz ? Bu düşüncelere katılmıyorum bi insanı haywanlan kıyas edemezsin(fiziki bazı uzuwları öne sürerek) saçma biraz belki (yemek yemek,üremeleri,rekabet we koruma iç güdüsü) aynı olabilir. Prena insanı yemek ihtiyacını karşılayıpta ay canını yaktım dipte özür dileyemez yada insanların güç için yaptıkları silahlanmalar yani şöle diyelim geyiği yiyen aslan dengeyi bozmuyo diyosun bu zincirde çok farklılık war değişiklik war zamanlan denge bozuluyo yani ülkelerin silahlanması gerek tabiki nüklerger silaha karşı olsamda bunu sawunuyorum.İnsanlar zarar weriyolar ama haywanla aynı olamaz insanlrın wicdanları war egoları yüzünden zarar werseler bile ne olusa olsun pişman oluyo işte!!! | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
merhaba bu foruma ilk mesajım oluyor.çok zeki olduğumu düşünmüyorum ortalama bir zekaya sahibim.umarım forumda aradığım şeyleri bulabilecek kadar zeki çıkarım | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Cvp: Ne kadar zekiyiz ? Alıntı:
![]() (bu arada aramıza hosgeldiniz : )) | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| insan uzuwları, insan yiyen arslan, |
Ne kadar zekiyiz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ne Kadar Hızlısınız? | NoRanynn | Flash Oyunlar | 9 | 1 Hafta Önce 13:25 |
| Ne kadar Dikkatlisiniz? | Ghostlover | Flash Oyunlar | 32 | 21-05-2008 18:50 |
| Ne kadar da Zormuş? | Misafir | YouTube'dan Seçmeler | 6 | 14-04-2007 22:34 |
| Ne Kadar da Zor | Misafir | Karışık Flash'lar/Video'lar | 3 | 27-12-2006 14:42 |
| Nereye kadar abi? | NoRanynn | Komik Flash'lar/Video'lar | 5 | 19-09-2006 14:00 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||