Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-08-2007   #16 (mesaj-linki)
heavencehennem
Cvp: Ne kadar zekiyiz ?

abi ben burda ne kadar zekiyim diye yorum da bulunmayacam ama sunu diyebilirm hayvanlar yaşamak için yer insanlar ya da sizin tabiriyle zekalı hayvanlar yemek için yasarlar artı zeka kavramı na gelince elimizdeki hazinenin ne olduğunu bilmeden yola koyulmayı düşünüyoruz yapmayalım allah askına sizdeki (bendeki demiyorum dikkat) o aklıl öyle manyak bir seyki zekayı koyun şöyle bir kenera o akıl sayesin de allah bize doğaya bile meydan okuma gücü vermiş peki onu kullanma klavuzuna bakarak neden nasıl calıştığına bakmıyoruz .... abi galiba ben fazla saçmaladım her neyse bu konuyla ilgili düşünceleri olan var sa beni bulmalarını öner sem nasıl olur ayrıca bu benim daha ilk günkü üyeliğim hade hepinize kolay gele ayrıca amacım kimseyi kırmak veya başka bir sebeb yok bilesiniz .....

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-08-2007   #17 (mesaj-linki)

Dünya üzerinde ne olduğumuzu anlayabilmemiz için bizden daha üstün varlıkların bizi ezmesi gerekir. İşte o zaman zekamızı hayat mücadelesi ve sadece yaşamak için kullanabiliriz. Tıpkı hayvanların yaptığı gibi.
Eski 04-08-2007   #18 (mesaj-linki)

BIRAZ DELI DOLU BIRISIYIM TAKILMAK ISTERMISIN
Eski 06-08-2007   #19 (mesaj-linki)

Teşekkürler
Eski 06-08-2007   #20 (mesaj-linki)

allah bize nekadar zeka verdiyse okadar zekiyiz ve kendi elimizde de var zekilik tabiki bisiler yapmak gherek zeki olmak icin hem allahin taktiri hem kendi elimizde olan bisi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ben nekadar zekiyim, en zekiyiz, kadir0747, ne kadar zekiyim, ne kadar zekiyim, ne kadar zekiyim?, ne kadar zekıyım, nekadar zekiyim, zekilik nedir, zekilik nedir olmak için neler yemek gerekir.,
Ne kadar zekiyiz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ne Kadar Hızlısınız? NoRanynn Flash Oyunlar 9 1 Hafta Önce 13:25
Ne kadar Dikkatlisiniz? Ghostlover Flash Oyunlar 32 21-05-2008 18:50
Ne kadar da Zormuş? Misafir YouTube'dan Seçmeler 6 14-04-2007 22:34
Ne Kadar da Zor Misafir Karışık Flash'lar/Video'lar 3 27-12-2006 14:42
Nereye kadar abi? NoRanynn Komik Flash'lar/Video'lar 5 19-09-2006 14:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12481189 saniyede (69.31% PHP - 30.69% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz