Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-11-2005   #11 (mesaj-linki)
Farketmezki Hepinizi Döverim Ağacıda Alırım :D

Bundan 10 Yıl Önce İki Bina Arasındaki Kiraz Ağacı İçin Kavga Ederdik Yok Bizim Yok Sizin Diye Bizim Binada 15 Daire Varsa Yan Binada 30 Daire Vardı Bide Tek Çocuk Bendim Bide Abim Vardı Yan Binadada Sürüsüne Bereket Mübarek.. Neyse Hatırladığıma Göre Abim Öyle Böyle Gaz Verdiki Bana (Kendisine Eğlence Arıyo) Gitti Yan Binanın Bebeleri İle Kapıştıracak Beni, Neyse Gaz Aldım Bebeler Geldi Başladık Kapışmana Allahım Oda Ne Geleni Dövdüm Gideni Dövdüm Yemin Ederim 7 - 8 Kişiyi Yıktım Bende Havalanmıştım Abiminde Keyfi Yerinde Ben Dedim Yeter Gidiyorum Aldık İşte Ağacı Dedim Falan Derken Yine İki Laf Attı Bana Sen Yaparsın Döversin Gazı Aldım Bu Sefer Gitti Karşı Binadan Benden 3 Yaş Büyük Çocuk Getirdiler Beni İyi Bi Dövdü Yerde Sürüklendim Ağladım Sonra Moral Vermeye Başladı...

Ogün Bugündür Unutmam Gel 6- 7 Kişiyi Arka Arkaya Döv, Kiraz Ağacını Almak İçin Sonra Kocaman Bebeyi Getir Çocukluk Macerası Yaşa...

Güsel ve Tatlı Bi Anı Olarak Kaldı Bende Tabi En Son Dayağıda Yedim Ağacıda Aldık Abimde Eğlendi Olan Bana Oldu Aklımda Kaldı İşte...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-02-2006   #12 (mesaj-linki)
Boom Boom Al Buda Topuk

Mesajı Yazdığımdan Yaklaşık 1 veya 1.5 ay Önce....

Bir Akşam Vakti...

XxX İsimli Kız Çağırır...

Koşarak Giderim....

İçerisi Karanlıktır...

Durum Musait Değil Bipppp....

Karanlıkta Kapı Sesi...

Panik İçindeyiz....

XxX İsimli Kız Dopala Sokar...

İçeri Birileri Gelir....

Dolapın Kapağı Açılır...

Süpriz Ben..

Hediye Paketi Gibi..

Ve Manyak Bir Kaçış....

.....
.....

İşte Anladığınız Gibi Süper Bi Macera İdi...
Eski 22-02-2006   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Bizim Maceralarımız

çaydanlık macerasını okuyunca aklıma geldi.
bundan 10 yıl önceydi briç klübünün cafesini işletiyorum. Bahar aylarına yakın zamanlardı gündüz yalnızdım. çaydanlığın üstüne çayı koydum sonra diğer işlerime devam ettim. İçeride lokalin üyeleri var bir süre sonra bir koju hissettik yukarıda yaşlı kadın oturuyordu yemek kokusuna benziyordu sonra bu koku fazlalaştı ve kötü hal almaya başladı. Yukarıdaki kadının yemeği yaktığını düşündük hatta merak edip yukarıya çıktıklarında bende mutfak bölümüne geçtim ve baktım ki çaydanlığın altına su koymamışım.
hiç kimseye belli etmeden hemen ocaktan aldım dokunulacak gibi değildi
o kokunun bizim mutfaktan geldiğini hiçbir zaman kimse öğrenmedi
bu biraz itiraf gibi oldu ama
o dalgınlığımı unutamam
Eski 22-02-2006   #14 (mesaj-linki)
Alınamıyacaktır Öcüm!

1 Günde Ankarada Devri Alem Yaptık, Aşktan Kavgaya Şerden Hayra Dürüstlükten Yalanlara Onurdan Gurura Saygıdan Kusura Yaşadık Bende Kalsın Yazılarda Nezifre Kırık Kalsın Hoşbeş Bir Zaman Anlatırız..
Eski 22-04-2006   #15 (mesaj-linki)
MADONNA
Cvp: Bizim Maceralarımız

benim maceralarım çok ama anlatmıyım ben

crashofcinnet sana oh olsun

ucuz atlatmışsınız hadi geçmiş olsun canım..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
benim maceralarım, benim mutfak maceralarim, benim mutfak maceralarım,
Bizim Maceralarımız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MFÖ - Adımız Miskindir Bizim MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-02-2008 20:24
Baha - Bizim Hikayemiz Mystic@L Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-02-2008 17:06
Zülfü Livaneli - Bizim MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 17:38
Bizim Şarkımız RespecT YouTube'dan Seçmeler 3 29-07-2007 03:33
Bizim Şarkımız arwen Duygu Yüklü Flash'lar 1 25-06-2007 03:15
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15649009 saniyede (74.94% PHP - 25.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz