| | #16 (mesaj-linki) |
Hamsi CinneT 2-3 Gün Önce Sinop'a Tatile Gittik; Kamp Tarzı Birşey Zaman Geçiriyoruz Öyle Böyle Derken Sıra Geldi Güneşlenmeye Güzel Güzel Kremlerimizi Sürüp Bronzlaşmaya Hoş Beş Bir Kaç Değişik Krem Vardı Sürdük Sürüldük Ben Yoğurt Çalarmış Gibi Sürdüm ve Yattım Güneşin Altına Balık Gibi Bi Önümü Bir Arkamı Dönüyorum Her Yerim iyi Yansın Diye İyice Isındığımı Güneşin Derime İşlediğini Gördüm 1 Saat Gibi Bir Süre İçinde Kıp Kırmızı Olmuşum Hatta Kollarım Kabardı Baya Bi Yandım Acılar Falan Baya Çektim O Gece Ertesi Gün Kreme Baktım Dayanılmaz Oldu Acılar Yanıklar Her Yerim Kıp Kırmızı Krem Bebek Yağı İmiş Kara Deniz'de Kendimi Hamsi Gibi Kızarmış Hissettim Kendimi Kızarttım Aradan 4-5 Gün Geçmesine Rağmen Hala Var Ağrı Sızı Yanık O An Aklıma Geliyoda Önümüzü Dönelim Arkamızı Dönelim Tavada Balık Gibi Düşünüyorum Kendimi Şuda Var 1 Günde Kızarıp 2.ci Günde Bronzlaştım Gözü Yiyen Çabucak Bronzlaşmak İsteyenlere Tavsiyemdir... ![]() Allah Nice Tatiller Ağız Tadı Güzellikler Göstermeyi Nasip Eder İnşallah.... ve Kara Deniz Mükemmel Bir Yer, Akdeniz Kadar Cıvıl Cıvıl Olmasada Denizi Daha Temiz ve İnsanları Çok Sıcak Aile İle Gidilecek Doğa Tabiat'ın En Güzel Bulunduğu Keşfedilmesi Gereken Mekan Tavsiye Ederim... Sinop Akliman, İnceburun, Erfelek Falan Filan... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Bizim Maceralarımız ..bir hafta önce alanyaya gitim arkadaşlarım bir apart kiralamış ve benide yanlarına çağırdılar..dururmuyum beleş tatil hemmen yola koyuldum.. neysem yedik içtik gezdik tatil biti ve eve dönüyoruz yani ANKARA' ya ..otobüsün en arkasında yer bulduk..önümüzde de iki tane geç oğlan oturuyorlar..muavin enbaştam arkaya doğru bilirsiniz yolcuların nerede inecekleri sora sora geliyor..sıra önümüzdeki geçlere geldi çocuklar..hafiften uyuklamaya başlamışlarbile. .muavin, arkadaşlar nerede ineceksiniz diye dürtükledi . . içlerinden birisi Çorum diye sıçramazmı.. bizibir kahkaha sardımı.. ankaraya gelene kadar muavinle her göz göze geldiğimizde güldük.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Bizim Maceralarımız
ben bursalı bi msxlabscıyım geçen kış ailemle birlikte uludağa gitmiştik gitmişken hep beraber telesiyejlere binip dağın doruklarına çıkacaktık ben abimle,kız kardeşm babamla,annem ananemle birlikte yukarı çıkıoruz çıkarken bi sorun yaşamadık.ama havada nası soğuk kar öle bi yağıyo ki neyse yukarı çktık küçük kulübeler oluyo üstte orda biraz ısınıp biraz bakınıp aşağı inioruz artk indik indik indiik artık iice aşşağıdayz karşıdan görevli adam bizikolumuzdan tutup çekip indirecek ilk annem ve ananem indiler sorunsuz,daha snra sıra babam ve kız kardeşime geldi ve ben indiler zanneiorum onların araç dönüp tekrar yukarı çıkıo doğal olarak ama bi sorun var biz inmek için uğraşırken sağımdan kız kardeşm tekrar tepeye çıkıyo indirememişler zavallımı zavallı kardeşm kendini yere attı pat diye hala gözmde canlanıyo o an biraz yükselmşti araç kolu acımış ama bizi nası kriz tuttu ölüorz gülmkten ananem ilk defa binmesine rağmen sorun olmadı bizimki.... nyse hala ailecek gülüoruz | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Bizim Maceralarımız bnm ilk aklıma gelen lunaparkta ranger diye bişi wardı böyle makas gibi tepeye cıkıo kapanıo hawada 5 sn. fln tutuo baş aşağı aman Allahımmmmmmmmmmmmmm ne korkmuştum yırtmıştım ortalıgı hatta abartıomus gibiyim ama abartmıorum ağlamıştım bile bidada töwbe ettim hayatta yapıp yapabilicegim ilk we son şeydi !!! şunuda anlamış bulunuorumki adrenalin içerikli şeylere alerjim war | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Bizim Maceralarımız
Telefonumu kaybetmek ( 2 tane ) , anemden para çalıp yakalanmak ( 8 yaşındayken ) , babamdan ve dedemden dayak yemek dışında hiçbir korkum yok ..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| abimle birlikte tatile çıkacaktık, annemle maceralarimiz, bebe yağı bronzluk, bebek yağı ile bronzlaşmak, bizim maceralarımız, bu kremle çok güzel bronzlaştım, |
Bizim Maceralarımız Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MFÖ - Adımız Miskindir Bizim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 20:24 |
| Baha - Bizim Hikayemiz | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 17:06 |
| Zülfü Livaneli - Bizim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 17:38 |
| Bizim Şarkımız | RespecT | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 29-07-2007 03:33 |
| Bizim Şarkımız | arwen | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 25-06-2007 03:15 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||