Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 13-10-2005   #1 (mesaj-linki)

Başınızdan Geçen, Unutmadığınız, Korktuğunuz Güldüğünüz Yaşadığınız Her Olayı Bizimle Paylaşın...

Acaba Bu Konuya Baktığında İlk Neyi Hatırladın? Durma Yaz

Bugün Başımdan Geçen Bi Olayı Yazıcam Ben Bi Daha Unutmam Sanırım Bunu Ömrüm Boyunca.. Saat 02:00 Gibi Cafeyi Kapattık (10/13/2005) Eve Gittim Yarım Saat İçinde Üzerimi Falan Değiştirdim Yatağa Atladım Zaten Yorgunum Öyle Bi Rahat ve Keyifli Yatıyorumki Anlatamam İşte Tam O Sırada Uykuya Dalmak Üzereyken Aniden Sıçmadım Ve Gözümün Önünde Bi Çaydanlık Bide Ocak Geldi Allah Dedim Anam Yanıyoruz Koş Koş Diye Kendi Kendime Panik Yarattım Sorun Cafede Çayın Altını Açıkmı Bıraktım Kapattımmı Misali Eniştemi Ve Diğer Arkadaşı Ayaklandırdım 10 Dk İçinde Arkadaş İle Buluştuk Biz Yusuf Yusuf Çekiyoruz Bi Yandan Cafe Yanıyomu Diye Bi Yandanda Don Paça Koşuyoruz Millet Bize Bakıyo Sahura Kalkanlar Neyse Öyle Böyle Korkarak Şakalaşaak Koşa Koşa Geldik Baktık Vallaha Yanıyo Ama Allahtan Çok Su Koymuşum Bitmemiş Su Çok Az Kalmış 1 Saat Daha Olmasaydık Cafe Elden Gidiyodu Bu Olay Bize Bi Ders Oldu Allaha Şükürler Olsun Dedik Hemde Şakalaşıyoruz İşte Arkadaş Kızıyo Uyucaktım Falan Diye Ve Uykusuz Bi Gün Geçireceğiz Bugün Saat 06:46 Olay Oldu Ve Şimdi Forumda Takılıyorum Ama Ben Bu Korkuyu Bi Daha Unutmam..

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 1 Gün Önce @ 00:57.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-10-2005   #2 (mesaj-linki)
caglayannet
geçmiş olsun geçmiş olsun

vallahi kardeşim ben bu konuyu okuyunca geçen seneki ankara-istanbul maceranız aklıma geldide ona çok gülmüştüm..

Buda pek gülünecek bir olay değil allah kimseninde basına vermesin ama gece evden cıkıp sabaha kadar yasadıgınız olaylar ilginç yinede geçmiş olsun dileklerimle allah bir daha yaşatmasın..............
Eski 13-10-2005   #3 (mesaj-linki)
şşşş!! şşşş!!

Hatırlatmayın bana Ankara - İstanbul maceramızı ya..Aslında macera degil tam bir serüvendi...Gercekten cocuklarıma hatta torunlarıma anlatacagım bir macera yasadım..Cok kötü anlar gecirdik ama yinede pişman degilim..
Aslında yanıma biri olsa bi daha denerim...
Eski 13-10-2005   #4 (mesaj-linki)
seruven seruven

Bagajdaki kaçak yolcu hanginizdiniz ki
Eski 15-10-2005   #5 (mesaj-linki)
caglayannet

Alıntı:
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Hatırlatmayın bana Ankara - İstanbul maceramızı ya..Aslında macera degil tam bir serüvendi...Gercekten cocuklarıma hatta torunlarıma anlatacagım bir macera yasadım..Cok kötü anlar gecirdik ama yinede pişman degilim..
Aslında yanıma biri olsa bi daha denerim...

KARDES HER ZAMAN YANINDAYIM NE ZAMAN İSTERSEN GETTO SEN BEN CIKABİLİRİZ YOLCULUGA ZATEN SIKILDIM CAFEDE HEMDE TATİL OLURDU ......

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kötü yakalandığımız anlar,
Konu Araçları

Bizim Maceralarımız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları SailorGirl Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 82 4 Hafta Önce 21:06
TDKP - Türkiye Devrimci Komünist Partisi NoRanynn Siyasal Bilimler 7 26-09-2007 12:18
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
Ebeveynler ve Çocuklar kompetankedi Sosyoloji 201 27-03-2007 12:50
ÖFKELEE & SBTJ FMLY CrasHofCinneT Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 0 21-11-2006 13:37
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09767103 saniyede (65.83% PHP - 34.17% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR