Bizim Maceralarımız Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-10-2005   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Başınızdan Geçen, Unutmadığınız, Korktuğunuz Güldüğünüz Yaşadığınız Her Olayı Bizimle Paylaşın...

Acaba Bu Konuya Baktığında İlk Neyi Hatırladın? Durma Yaz

Bugün Başımdan Geçen Bi Olayı Yazıcam Ben Bi Daha Unutmam Sanırım Bunu Ömrüm Boyunca.. Saat 02:00 Gibi Cafeyi Kapattık (10/13/2005) Eve Gittim Yarım Saat İçinde Üzerimi Falan Değiştirdim Yatağa Atladım Zaten Yorgunum Öyle Bi Rahat ve Keyifli Yatıyorumki Anlatamam İşte Tam O Sırada Uykuya Dalmak Üzereyken Aniden Sıçmadım Ve Gözümün Önünde Bi Çaydanlık Bide Ocak Geldi Allah Dedim Anam Yanıyoruz Koş Koş Diye Kendi Kendime Panik Yarattım Sorun Cafede Çayın Altını Açıkmı Bıraktım Kapattımmı Misali Eniştemi Ve Diğer Arkadaşı Ayaklandırdım 10 Dk İçinde Arkadaş İle Buluştuk Biz Yusuf Yusuf Çekiyoruz Bi Yandan Cafe Yanıyomu Diye Bi Yandanda Don Paça Koşuyoruz Millet Bize Bakıyo Sahura Kalkanlar Neyse Öyle Böyle Korkarak Şakalaşaak Koşa Koşa Geldik Baktık Vallaha Yanıyo Ama Allahtan Çok Su Koymuşum Bitmemiş Su Çok Az Kalmış 1 Saat Daha Olmasaydık Cafe Elden Gidiyodu Bu Olay Bize Bi Ders Oldu Allaha Şükürler Olsun Dedik Hemde Şakalaşıyoruz İşte Arkadaş Kızıyo Uyucaktım Falan Diye Ve Uykusuz Bi Gün Geçireceğiz Bugün Saat 06:46 Olay Oldu Ve Şimdi Forumda Takılıyorum Ama Ben Bu Korkuyu Bi Daha Unutmam..

Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 05-09-2008 @ 01:57.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-10-2005   #2 (mesaj-linki)
caglayannet
geçmiş olsun

vallahi kardeşim ben bu konuyu okuyunca geçen seneki ankara-istanbul maceranız aklıma geldide ona çok gülmüştüm..

Buda pek gülünecek bir olay değil allah kimseninde basına vermesin ama gece evden cıkıp sabaha kadar yasadıgınız olaylar ilginç yinede geçmiş olsun dileklerimle allah bir daha yaşatmasın..............
Eski 13-10-2005   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
şşşş!!

Hatırlatmayın bana Ankara - İstanbul maceramızı ya..Aslında macera degil tam bir serüvendi...Gercekten cocuklarıma hatta torunlarıma anlatacagım bir macera yasadım..Cok kötü anlar gecirdik ama yinede pişman degilim..
Aslında yanıma biri olsa bi daha denerim...
Eski 13-10-2005   #4 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
seruven

Bagajdaki kaçak yolcu hanginizdiniz ki
Eski 15-10-2005   #5 (mesaj-linki)
caglayannet

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Hatırlatmayın bana Ankara - İstanbul maceramızı ya..Aslında macera degil tam bir serüvendi...Gercekten cocuklarıma hatta torunlarıma anlatacagım bir macera yasadım..Cok kötü anlar gecirdik ama yinede pişman degilim..
Aslında yanıma biri olsa bi daha denerim...

KARDES HER ZAMAN YANINDAYIM NE ZAMAN İSTERSEN GETTO SEN BEN CIKABİLİRİZ YOLCULUGA ZATEN SIKILDIM CAFEDE HEMDE TATİL OLURDU ......

Eski 20-10-2005   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Ben ve Elektirik

Bundan 10 Yıl Falan Önce Baya Bi Ufaktım 8 Veya Daha Küçüktüm.. Birgün Yine Aklım Ermeye Ermeye Geziyorum Evde Demir Bi Makas Vardı O Zamanlar Bizde Gerçi Hala Var Baya Sağlam Sapı Falanda Demir.. İşte Televizyonun Etrafında Dönüyordum Ve Aniden Abim Geldi Ve Makası Elime Verdi Bide Priz Vardı 3'lü Uzatmalı Turuncu Renkte Ve İçi Açıktı Dediki Suna Dokun Elindeki Makasla Bişeyler Olcak Dedi Bende Korkmadan Bilmeden Makası Açık Prize Soktum Ya Allah Bismillah Dedim Alevler Çıktı Kıvılcımlar Çıktı Sigorta Attı.. Abim Korktu Bende Bişey Yokmuş Gibi Makası Abime Verdim Güzel Şeyler Oldu Dedim.. Büyüdükçe Bu Olayı Hatırlarım Unutmam Ve Aklıma Geldikçe Ben Nasıl Gebermedim Diye Düşünürüm ve Makasın İki Ucunuda Aniden Değdirdiğim İçin Bana Elektirik Gelmeden Diğer Ucundan Prize Gitmiş ve Sigortalar Atmış.. Demekki Allahın Sevdiği Kuluyum ve Ecelim Gelmemiş O gün bu gündür bana bişeycik olmaz.. Her Aklıma Geldiğimdede Gülerim Ne Salakmışım Demir Makası Tut Prize Sok..

Valla Bu Bana Ders Oldu Bu Devirde Abinde Olsa Güvenmiyecen Herseyden Bi Ders Çıkartıyorum Acaba Elektirik Beni Hiç Etkiledimi Flimlerdeki Süper Adamlar Gibi Falan Olurmuyumki İlerledikçe
Eski 26-10-2005   #7 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hım. dusunuyum bi bir kere istanbula kar yagmıstı ve ben avcılardan kartala evime gidicem dersten cıktım fakultenin orda otobus bekliyorum yok gelmiyo ve tam 7 saat bekledim kardanadam oldum sonunda eniştem geldi aldı 2 gun hastanede yattım ve ogunden sorna tobe ettim hava kotu oldu mu okula gitmedim
Eski 31-10-2005   #8 (mesaj-linki)
ishagul

ben lisedeyken otobüste ayakta kalmıştım,önümde de kel kafalı bir adam vardı uyuyordu adam.bizim kendini f1 pilotu zanneden otobüs şoförümüz hızla giderken aslına buranın pist olmadığını anlayıp frenlere asıldığında bir an nereye tutunayım bilemedim ve elimi ŞaAAaappp diye adamın kafasına indirdimadamcağız uyurken ödü koptu aklıma geldikçe bayılıyorum gülmekten
Eski 01-11-2005   #9 (mesaj-linki)
caglayannet

bende hayatımda hic unutmam ankarada askerlik yapıorum cumartesi günü sabah izine cıktım etimesguttan keçiörene gidecem ama kar yagdıgı için keçiören kalabaya gelene kadar öğlen oldu ordan sonra hiç bir vasıta yukarı çıkamıyo orda oturanlar ii bilir kıs geldigi zaman ordan cıkmaz araclar vel hasıl ordan geri dönüp etimesguta gitmem aksam oldu yani o gün dedem gile gidemedim bütün günüm yolda geçti...

hiç unutmam......
Eski 01-11-2005   #10 (mesaj-linki)
ege-akdeniz

Geçen gün Ramazan isimli arkadaşımla profilo alışveriş merkezine girdik, girişte sağda "HOŞ GELDİN RAMAZAN" yazısı vardı
Ramazan'a dönüp hoş bulduk dermisin dedim.... öyle dedi
yok öyle havaya söylenmez bunu yazan yetkiliyi bulup ona teşekkür etmen lazım deyince Danışmaya doğru yürüdük danışma görevlisine durumu anlattık
kapıya "HOŞ GELDİN RAMAZAN" yazmışsınız arkadaşımın ismi Ramazan ,kime hoşbulduk diyecek deyince bir dakika deyip yetkililere tel etti
biraz bekledikten sonra bize dönüp birazsonra yetkili gelecek onunla görüşürsünüz dedi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
maceralarımız
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bizim Maceralarımız Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MFÖ - Adımız Miskindir Bizim MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-02-2008 20:24
Baha - Bizim Hikayemiz Mystic@L Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-02-2008 17:06
Zülfü Livaneli - Bizim MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 17:38
Bizim Şarkımız RespecT YouTube'dan Seçmeler 3 29-07-2007 03:33