| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra eğer o süre zarfında beni kodese tıkmazlarsa ve burada olursam şiir nehrindeki şiirlerin sayısı milyonu bulur sanırım... ve chat box tabiki chat boxdada gül bahçesi açarız ormanın bi kıyısına | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman
* olayda geçen kişşiler tamamiyle gerçek olup..diyaloglar, arkadaşların samimiyetlerine inanarak tarafımdan uydurulmuştur..sürçü lisan etimise af ola..: ) Yıl 2017 msx te sıradan birgün..10 yıl sonra msx tüm dünyada yayılmış ve 1 milyarın üzerinde bir üye sayısına ulaşmıştır.. o sırada form oyunlarda şunlar almaktadır.. mavideyim ![]() arwen Mesaj: 13.1260000 İtibar: 3260 Puan: 18149000![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şeker üye ![]() LoVe BuTTeRfLy ![]() KafeYeLMeR Mesaj: 13.9120000 Yaş: 37 İtibar: 3050 Puan: 15282000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşkuuumm üye.. mavideyim ![]() arwen Mesaj: 13.1260000 İtibar: 3260 Puan: 18149000![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bal dan daha şeker üye ![]() LoVe BuTTeRfLy ![]() KafeYeLMeR Mesaj: 13.9120000 Yaş: 27 İtibar: 3050 Puan: 15282000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşkuuumm ************************************************************** *aynı anda "chat box"... diğer arkadaşlarımızın dediği gibi 10 yıl sonra teknoloji nekadarda ilerlemişte olsa..yazılar yukarıdan aşağıya doğru akmaktadır..ve revo'nun dediği gibi saat te durmuştur..(işin doğrusu ben de revodan ..kopyaladım..teşkür..revo) [1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: miğdem ağrıyor.. [1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL: adaş geçmiş olsun..ben sana demiştim..ama.! [1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: ne demiştin adaş? [1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL: bukadar jelibon yeme miğden birbirine yapışacakdiye.. [1 Dakika Önce 22:45]NoRanynn: haklısın adaş. Dün akşam acile zor yetiştim..tıp tarihinde bir ilkmiş jelibon zehirlenmesi..artık azaltmayı düşünüyorum.. [1 Dakika Önce 22:45]virtuecat: ***(isminin değiştiğini biliyorum virtu.. Blue Wizard )***[1 Dakika Önce 22:45]virtuecat:nori ben sana 10 yıl öncede demiştim galeta ye miğdeye iyi gelirdiye..neyse geçmiş olsun.dikkatet. [1 Dakika Önce 22:45] NeutralizeR: slm arkadaşlar msx foto albüm 315 çıkmıştır..iyigünler.. [1 Dakika Önce 22:45] barış: herkese ben den [1 Dakika Önce 22:45] the_devil: ![]() [1 Dakika Önce 22:45]kompetankedi: maavv ..boyutlara dikkat edelim.. ***( 10 yılsonra saç ekim sistemleri çok ilerlemiştir.)*** [1 Dakika Önce 22:45] efnalya:virtu yeni resmini gördüm albümde saçların çok güzel olmuş..çok uzun ve gürler.birde yarısı sarı yarısı lacivert çok beyendim..güle güle..tara.. ![]() [1 Dakika Önce 22:45] Hi-LaL: artık kelizmatik değilsin virtu..[1 Dakika Önce 22:45] virtuecat: teşekkür ederim arkadaşlar.. [1 Dakika Önce 22:45] Arex: [1 Dakika Önce 22:45] *LaDy * [1 Dakika Önce 22:45] KafeYeLMeR: 10 yıl geçti ama halen pc im gelmedi. [1 Dakika Önce 22:45] DreAmTeaM: [1 Dakika Önce 22:45] KANDASKAN : [1 Dakika Önce 22:45] *xcherry* [1 Dakika Önce 22:45] *the_devil* [1 Dakika Önce 22:45] *ocean [1 Dakika Önce 22:45] *Ahmetseydi* [1 Dakika Önce 22:45] *evo* Son Düzenleyen Blue Blood; 11-12-2006 @ 15:38. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman [1 Dakika Önce 22:45] efnalya:virtu yeni resmini gördüm albümde saçların çok güzel olmuş..çok uzun ve gürler.birde yarısı sarı yarısı lacivert çok beyendim..güle güle..tara.. ![]() diyeceğim kesin saç ektirmes ama o | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra bugün kızım 12 yaşında olacak ... Anne foruma nasıl video eklerim... Anne bi flash yaptım sence nasıl olmuş eklim mi foruma Anne Chatboxta The_Devil amcamın gül bahçesinden gül koparabilirmiyim Anne Thinkerbell teyzem beni uyardı !! Anne KafeYelmer Teyzemin kızı merve geldi Chatboxtan sana annesi slm söylüyormuş... Anne Dreamteam amcamın flashları süper olmuş kodlarla yapmış sanırım Anne NeutralizeR amcam yeni resim albümünü çıkarmış senin genç halin de var... Anne aaa Virtuecat amcam kelmiş önceden... Anne evo amcam sabunları aldın mı diye soruyoo Nory teyzem bana jelibon yollamış | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra hepimiz burda oluruz inş.. arkadaşlar güzel günler geçiririz o zamana kadar | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
10 yıl sonra dünya eğer yerindeyse ve ben üzerideysem msxlabs tayım demektir 2017 saat 05:00 gene uykum yok şaka bir yana herkese mutlu gelecekler... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
10 yıl sonra herhalde foruma JuniorPanzehir üye olur. Bana soru soramaz, herhalde yerimi Junior'a bırakırım. =) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra NeutralizeR in bir dizine çocukları olur ... NeutralizeR çocuklarına şoyle der cabbar biri pc teknık destek ıstıyor bır bak saa ohu ohuuu ohhu bak oksuruyorum ben yapamıyorum artık bende geçti eflatun olim bak orda biri flood yapıyor at onu yasakla ...vs ThinkerBeLL elinde bastonu pc başına geçer gözlukleri şık saçlar bem beyaz A harfı nerdeydı off C harfı nerde gülcan da olmuş anne çocukları msx te VIP torpil geçmiş onlara CaSPix = LADY benım ımzam neden olmuyor LADY=off 10 yıldır imza yapamadın kompetankedi yerını pisi pisi lere yerını vermiş ( hepsı bu kadar bır kusurum olduysa afınıza sıgını yorum ) NoRanynn tarafından silindi sebep:mevcut içerik konu başlıgı altında devam edın ![]() ![]() | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Bundan 10 yıL sonra Gene ßen ne yapacağmı bilmiom ![]() valla bundan 10 yıl sonra yaşayacammı şimdimi ölcem ama emin olun yaşarsam burda olacam ve şimdiden benzetme yapmak istemiom nedenn?? çünki o zaman daa zevkli olacak herkeze mutlu günler | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra Green Almond artık büyümüştür ve bir administrator olarak chat 1 ortamına gelmiştir.. Köklü modların j.larıyla uğraşmaktadır.. Green Almond: J.Noraynn anneni çağır bakayım,şu konuyu silsek mi diye sorayım bir.. Green Almond: J.Kafeyelmer annene çok teşekkür et evladım,yeni animeler çok güzel olmuş.. J.Makalele : Green abla yeni oyunlar oynayacak mıyız gene burda? Green Almond: Dur canım,önce şunları bir ikaz ediyim,dönecem sana ben.. J.Smyrana:Annem yeni şiirler ekledi,güzel olmuş mu Green abla? Green Almond:Güzel canım,güzel..J.Nihle yaramazlık yapma çocum..J.Dream Team bak kızıyorum ama.. Şimdi sizleri ikaz edebilecek kadar genç,yetişkin yada her ne derseniz deyin değilim işte.Ama birgün ileride sizden öğrendiğim,örnek aldığım şekilde bir msx gönüllüsü , yetkilisi olacağım..İşte o zaman.. : Siz pcye bakıp gözlerinizi ovuşturmaya başlayıp,J. Bana okuma gözlüklerimi getir çocum diye seslendiğinizde..Ben de olacağım msxte..J.lara msx rehberliği yapacağım.. Allah uzunn ömürler versin.. Cümlemize! (haddimi aşıp , patavatsızlık ettiysem , sürçilisan eylediysem affola efendim GREEN ALMOND | |
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek, msxte, zaman |
MsX'te Gelecek Zaman Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cash Flow - Zaman Zaman | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 1 | 26-08-2009 19:57 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü | Pasakli_Prenses | Kahve Molası | 83 | 24-04-2009 12:16 |
| Panik - Gelecek | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-08-2008 14:20 |
| Fikret Kızılok - Zaman Zaman | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 12:59 |