| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman![]() ![]() ![]() Komiksiniz...Ben 10 yıl sona ne olurum bilmiyorum ama inşallah iyi birşey olurum | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman ben 10 yıl sonra inş.. iyi bir makina mühendisi olurum .. . | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman RRS-SmyRnA'nın yiğeni hesabı ele geçirmiştir seneler sonra; -Halaaaaaaaaaaaa burda bi teyze var seni soruyor bi başlık varmış arşivde bulurmuymuş eski günleri yad edecekmiş... ![]() -Halaaaaa neden herkesin nick ismi jr ile başlıyor ![]() -Halaaaaa 15 sene öncesinin arşivleri duruyormudur????? RRS-SmyRnA: güzelim,prensesim kurcalama yicen şimdi banı görücen ![]() Hep birlikte sağlıkla,huzurla nice neşeli günlere...hepimiz bir zincirin halkalarıyız...seneler sonra yine bir gece yarısı görüşmek dileğiyle ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman
Eyvahh böle konu olarmı yauff on yıl sonrAsında ben kesin bii 99 nick değişmiş olurum o zamanki nickimi şimdiden kestirmek güç oluo ama inş olur ya güselde olar hani baya komik olurr ben senin ufaklıgını bilirdim deriiz cocuklara artıkk muhahah harbiden sabah sabah güldürdünüüüz Benii | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman10 yıl sonra kim öle kim kala ama kalanarın MsX devam etirmelerinin temennisindeyim. | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman ben 10 yıl sonra hatunu almışım yanıma tanıştırıyom hatun bak bu Noranynn kızı JrNoraynn bu ufak Thinker şu Smyrnanın şair oğlu falan vay be ne garib olur du brrrr Allah hepinize uzun ömürler versin | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
10 yıl sonra 25 yadsında olcam ıyy irenç ama ins bilgisayar mühendisi olarak meleketime dünüyo olurum![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
yıllardır bu siteye üyeyim bi administratör olamadıım. belki bizim ufaklık ollur. zamane çocuklarıı çok zekiii cannımmm | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman şifrem neydi benim ya uye adıda yanlıs dıo bu of yıne unuttum bak goruomusun.. evladım gel bak suna yıne acılmıo yada ben acamıorum artık.. suralarda bı RRS vardı oyle hatırlıyorum ama o nekı alla alla neden yazmısım acaba ![]() bak gordun mu 10 yıldır ugras cabala ama hala senı msx uyesı olarak bıraksınlar.. ![]() yeter pes ben artık gıdıyorum ![]() | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
aşkımla msxde tanıstım.bu yüzden ilerde cocuklarıma ilk yuvamız olan msxten mutlaka bahsederim.bi güsel üye yaparım onları.ben,eşim,cocuklarım hepberaber takılırız msxe D:
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek, msxte, zaman |
MsX'te Gelecek Zaman Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cash Flow - Zaman Zaman | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 1 | 26-08-2009 19:57 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü | Pasakli_Prenses | Kahve Molası | 83 | 24-04-2009 12:16 |
| Panik - Gelecek | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-08-2008 14:20 |
| Fikret Kızılok - Zaman Zaman | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 12:59 |