| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yil sonra , olmesem yine MsX'da..... Ben yasarsam,Hepinizi ayni MsX'da gormek isterim....!!! | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman1 saniye sonrasına garantim yok gelecek zamanımı sevdiklerimle geçirmek isterim.. son nefeste bile.. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman
Bn 10 yıl sonra 22 yaşında olacağım...Çok büyük hedeflerim olacak.Onları gerçekleştirirken netle aram olurmu bilemiyorum yani.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman yıl 2019 ![]() Melaike 27 Yaşındadır.. Artık öğretmen olmuştur Hayatının aşkını bulmuştur Yeni Evlidir Evinin kadını .. öğrencilerinin biricik Hocasıdır Bebek Beklemektedir.. Ve Hala MsXtedir Forever MsX | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman Paylaşılacak bişey kalmayacaği için herkes forum oyunlarıda olur.. ![]() | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
[NASIL BİR HAYATIM OLACAK
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek, msxte, zaman |
MsX'te Gelecek Zaman Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cash Flow - Zaman Zaman | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 1 | 26-08-2009 19:57 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü | Pasakli_Prenses | Kahve Molası | 83 | 24-04-2009 12:16 |
| Panik - Gelecek | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-08-2008 14:20 |
| Fikret Kızılok - Zaman Zaman | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 12:59 |