| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsX'te Gelecek Zaman Merhaba, Yıllar geçmiş ve biz hala - inşaallah hayatta ve buradayız - nasıl olurdu? Nasıl olurduk? Düşündünüz mü hiç, 1 an için bile olsa? Az önce adaşla bunun muhabbetini ederken neden bunu MsX'e konu olarak açmıyoruz, dedik ve işte açıldı. ![]() İleride MsX hayatımız diyor, düşlüyor ve yazıyoruz.. Sohbet tadında, biraz da şen şakrak 1 konumuz olması ümidiyle.. Not: Forum Oyunları ile karıştırılmamasını rica ediyorum. Önce ben.. Bundan diyelim ki 10 yıl sonrası.. ( 2016 Eylül 19 ) Chatbox'ta 6 - 7 yaşlarında 1 çocuk bağırıyor: [1 Dakika Önce 22:45] Msx'ten TB'nin veledi: Anneeeee yaa.. Benim karnım acıktı.. Offff.. Anneeee.. ![]() [1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL : Çatlama çocuk, işim var, kontrol panelinden teşekkürlerimi kontrol edeyim, çevirimiçi üyeler listesine 1 bakayım, şuradan 10 - 15 kişiyi yasaklayayım, 20 - 30 konu sileyim, 100 - 150 mesaj temizleyeyim, hazırlıyorum.. Allah'ım sen bana sabır ver ya Rabbim.. ( Gerçi Chatbox yukarıdan aşağı doğru şimdi ama, 10 yıl sonrasını kim bilebilir? ) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman Aradan bir ömür de geçse.. Benim Tavrım yine aynı olurdu sanırım.. ![]() Adaşşş bu konu ne olsun siLeyim mi? kalsın mı? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman j.virtuecat chatbox a yazıyorve yöetimden biri düzeltip yapıyor bunun babasıda boyleydı diyor ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman SAnırım bundan 10 yıl sonra benim torunlarım olmuş olur ![]() Onlar ayaklarıma dolaşırlar anane bizde oynıycas diye ![]() Bende durun bi anime daha ekleyim sıra sizede gelicek.... hadi gidin bakem dedeniz sizi parka götürsün diye kovalarım başımdan o günleri görmek bizlere nasip olacak mı acaba ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman He kompetankedi ve kompetanjr sanırım burda ki 10 yıl sonraki hali muhtemelen şöle olurdu: -- kompetankedi= Bakın bu şekil kırıcı oluyorsunuz davranışlarınıza ve forum kurallarına dikkat edin.. ... -- kompetankedijr= Baba annem genemi bilgi sayarın başında bu adam diyor.. -- komeptankedi = Tamam ya az biraz işim var (küllüm yalan) gelicem eve az sonra.. -- komeptankedi Jr = Baba" gene think teyzeylemi konuşuyo" diyo annem --komeptankedi= Tamam geliyorum 10 dakkaya kadar evdeyim paranoyası tutmuş gene allahın gıcığının.. --kompetankedi Jr= baba söylücem seni Think teyzeme --komeptankedi= Aman sakın evladım tüylerimi yolar walla --komeptankediJr= Tamam ama rüşvet dondurma getir.. --komeptankedi= Ben neler için bunca yıldır savaşıyorum dürüstlük sevgi saygı kendi evladım beni tehdit ve rüşvetle karşılıyor.. ben sana sorarım hele eve gelim.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman ben 10 yıl sonra bile ARTIK HAYATIMDAN ÇIKSAN DİYORUM BU İKİLİ DELİLİK SONA ERSİN derim buralarda | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek ZamanYIL 2017 (msx ormanı KANDASKAN heykelinin önü) ... torun: dede bak kuşlara kandaskan:herşeye çare buldular şu kuşların heykellere ettiğine bi çare bulamadılar kandaskan:KANDASKAN 1998 askerden yeni dönmüşüm,herkes peşimde kandaskan:başka sitelerden çağırıyolar ama ben msxlabs'ı tercih ettim kandaskan:neden msx dersen tamamen gıcıklık kandaskan:zıplama kız başım ağrıyo kandaskan:nasıl yapıyo deden? torun: tamamen gıcıkkklıık kandaskan:tabi ben msx'İ tercih edince afalladı rakipleri kandaskan:o zaman rakipleri var,şimdiki gibiiiii değiiiillller | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 10 yıl sonra dişim ağrıyor demiyeceğim o zamana kadar çektiririm yani 10 yıl sonra daha da mutlu olurum inş. 10 yıl sonra hala buralarda olurum ve eklerim bolbol.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman 29 Eylül 2016 - 10 yıl sonra bugün, hala herşey aynıdır.Artık chatbox yukarıdan aşagı gitmektedir ve saat gösteren bölüm; dakika'nın yanında saniye de eklerken bozulmuş ve artık saat hep aynı gösteriyordur (İşin doğrusu uğraşamadım onu değiştirmekle ve bu bahaneyi buldum). ![]() CHATBOX: [1 Dakika Önce 22:45]REVOLUTION: 10 senedir benim konularımı silmekten bıkmadın değil mi Nory? [1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL : Arama yapmadan konu açmayınız...değil mi adaş? [1 Dakika Önce 22:45]REVOLUTION: Ama aynı konu değil ki icerik farklı, duzeltmeme zaman vermiyorsunuz, beni 10 senedir anlayamadiniz...eklemiyorum artık konu monu. [1 Dakika Önce 22:45] NoRanynn: Revo, konularin içeriği başından belli olur, aynı konu mevcut.10 sene oldu sen de bizi anlayamadın gitti. [1 Dakika Önce 22:45] virtuecat: baktım bir türlü 1. olamıyorum, zontigi en sonunda satın aldım ![]() [1 Dakika Önce 22:45] arwen: iyi geceler msx, bu arada; sonunda mesaj sayım 12.872.300'e ulaştı ![]() [1 Dakika Önce 22:45] xcherry: Revo yine çok konuşuyorsun ![]() [1 Dakika Önce 22:45]REVOLUTION: ben konuşurum, sorularıma cevap arıyorum, ama kaçamak cevaplar veriyorsunuz [1 Dakika Önce 22:45] the_devil: tartışma var galiba; butun sorularin cevabi vardir bunu bilin. [1 Dakika Önce 22:45] ThinkerBeLL: Sitemizde tartışmak ve tartışma yaratacak davranışlarda bulunmak yasaktır.Değil mi adaş? [1 Dakika Önce 22:45] NoRanynn: Evet.Thinky haklı [1 Dakika Önce 22:45] Hi-LaL: Revo yaa ben yine pc'e birşey yaptım galiba regedit silinmiş sonunda :p [1 Dakika Önce 22:45] REVOLUTION: Bıktım senden :p format at gitsin, 10 senedir nedir bu inadın anlamadım ki [1 Dakika Önce 22:45] NeutralizeR: test 2016...hontik adlı siteye kayıt yaptırmayı unutmayın, profilinizi düzenleyin.Ayrıca, digg.com butonunun bulunduğu, mesajların aşağısındaki butonlar çok oldu, mesajlarınızı göremiyorsunuz biliyorum, düzelteceğim. [1 Dakika Önce 22:45] *LaDy *[1 Dakika Önce 22:45] KafeYeLMeR: ((( bir türlü mutlu olamadım şu hayatta ve sonunda yaşlandım revo mutlumusun? ![]() [1 Dakika Önce 22:45] REVOLUTION: ![]() [1 Dakika Önce 22:45] *xcherry* [1 Dakika Önce 22:45] *the_devil* [1 Dakika Önce 22:45] *REVOLUTION* Not: Şaka tabi hepsi Sizleri sevmesem burda olurmuydum ki ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'te Gelecek Zaman Yıl 2017 Benim bitmeyen sorunlarıma devam. ELeCtRiC: Arkadaşlar anlattığınız gibi yaptım ama bir türlü beceremedim. Userin biri: ELeCtRiC arkadaşım sen bu işi 2005 de beceremiyordun. Tekrar anlatıyorum bak bu 778. anlatışım olacak bir daha anlatmam ona göre. ELeCtRiC: İyide arkadaşım deniyorum ama bir türlü olmuyor ama yinede sağol. Userin biri: Eee boşuna dememişler insan yedisinde ne ise yetmiş yedisinde de odur diye. ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MsX'te Gelecek Zaman Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cash Flow - Zaman Zaman | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 1 | 26-08-2009 19:57 |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| MsX'te Bugününüz Nasıl Geçti? / MsX Günlüğü | Pasakli_Prenses | Kahve Molası | 83 | 24-04-2009 12:16 |
| Panik - Gelecek | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-08-2008 14:20 |
| Fikret Kızılok - Zaman Zaman | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-02-2008 12:59 |