| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: FaceBook Grupları (Komik Gruplar)
çorabı kacık olduğu için misafirliğe gidemeyenler onlar türbanla girerse mayoyla girmeyen adam değil dürtülerim dürt dedi ve dürttüm mirkelama anlamsız ve sebebsiz bir sevgi besliyorum biri beni cöpe atsın diyenler kendini çöpte rahat hissedenler charlie ibisinin katei götürmesini cekemeyenler evagelina lily (lost taki kate) klonlansın isteyenler PRISON BREAK misali BAYRAMPAŞA ya girseniz başınıza gelebilecekler zart kulubu | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komik Facebook Grupları
Koala'dıkca kacan osuruk böcekleri isemekten haz duyanlar aşk acısı kırmızı biberden daha acıdır çiko artık alamasınn!! bahçelerde "uk" "uk" Koca Kafalı Facebook Facebook'ta Ebesinin Amcasının Oğlunu Bulanlar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ben de küçükken sümüğümü koluma silerdim. facebookda ilkokul arkadaşını bulup evrim teorisine inanmaya başlayanlar eski sevgilisini bulup iyi ki ayrıldım diyenler | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
msnde offline olup facebookta online olanlar
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
eli belinde motifli halı sevenler (goradan )
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
msnde durumunu dışarda ayarlayıp evde tv izleyenler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Maldini'nin veliahtı Sergio Ramos deil İbrahim Üzülmez olsun diyenler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komik Facebook Grupları | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Komik Facebook Grupları * Sawyer(Josh Holloway)ve Jack(Matthew Fox) 'un Çirkin Karılarına Hayır!!! * akp Kapatılmasın, Özelleştirilip Yabancılara Satılsın * Amcanın Baba Yarısından da Öte Olduğunu Nuri Alço'dan Öğrenenler * Cocuklugunda sivrisinek kovucu beyaz dumanin arkasinda bagirarak kosanlar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| facebook, grupları, komik |
| facebook gruplar, facebook gruplari, facebook komik gruplar, komik facebook, komik gruplar, |
Komik Facebook Grupları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Facebook Çete Savaşları | B.L.A.C.K | Online Oyunlar | 35 | 4 Hafta Önce 23:28 |
| Bilmeceler 2.0 (Komik olaylar, Geyikler, Komik Yazılar, vd.) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-10-2009 03:44 |
| Facebook Messenger | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 3 | 15-07-2009 17:20 |
| FaceBook Kullanma Klavuzu | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 6 | 16-02-2009 15:02 |
| Komik - Komik Nedir - Komik Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 19-05-2008 19:48 |