| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Şeytan Çıkarma (+18)
bn yeniyim
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
SAÇMALAMAYIN KARDEŞLERİM BU GÖRÜNTÜLER ŞEYTAN ÇIKARMA DEĞİL,CİN ÇIKARMA OPARASYONUDUR.ŞEYTAN İNSANA GİRMEZKİ ÇIKSIN.ŞEYTANIN İNSANLAR ÜZERİNDE HİÇ BİR HÜKMÜ VE ZARARI OLAMAZ..(VESVESE HARİÇ)
Son Düzenleyen isman; 14-03-2007 @ 20:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
böyle şeyler var | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
bişi sorucam din kültürü derslerine girmiyorum o yüzden bilmiorum bu dua ne duası?japonyada da shamanlar çıkarıyorlar bu türk olaylarda ama ben hiç inanmamıştım.zaten şeytan çarpması filmini izledikten sonra içine şeytan ya da 3 hafrli giren birini öle tutabileceklerini sanmıyorum. ama yinede çok güzel olmuş.elinize sağlık. ------------------------------------------------------------------------------------------------ tanrı beni mimiko'nun lanetinden korusun | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
paylaşım için teşekkürler
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| cin videoları, cin cıkarma, cin videolari, cin videoları, cin çıkarma videoları, cin çıkarma videosu, cin çıkartma, cin çıkartma video, cin çıkartma videoları, cin çıkartma videosu, cın vıdeoları, seytan cikarmasi, türk videoları, çin videoları, şeytan çıkarması, |
| Konu Araçları | |
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 275 | 1 Hafta Önce 18:01 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 25 | 4 Hafta Önce 12:25 |
| Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini | NoRanynn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 28 | 02-07-2008 23:00 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||