| | #71 (mesaj-linki) |
Cvp: Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18)
paylaşım için tşk ederim dostum emeğine saygı
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
bir müslüman olarak insanın içine şeytan girmesine inanmıyorum. Çünkü insan şeytandan daha üstün bir varlık. zaten cennetten kovulma nedeni de bu degilmi. bunu hazmedememesi. Bu yüzden bunun hristyanlarca orta çagda kilisenin daha fazla saygı görmek için çıkardıkları bir hurafe olduğunu düşünüyorum. Ancak yinede paylasım için tesekkurler.^^
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
Bu ne ya bu gerçekmi?Kadeşim bu kadar büyütmeye ne gerek var ki.Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim dese yeter.Ayrıca bu şeytan herkesin içinde var nefis daha kötü şeytan.Bunu önlemek için de çok ibadet yapmak ALLAH'ı çok zikr etmek ve abdestli gezmek gerekir.Bence çok saçma...
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
Cvp: Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Simons'a katılıorum bencede şeytanın sadece insanları yoldan çıkarmaya gücü olduğuna biliorum vede eminim bence o şeytan deilde cin olabilirmi ??? | |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
bence de olsa olsa cindir.pek inandırıcı gelmedi ama ürperdim biraz kadının sesinden | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| +15 videolar, +18 cin videoları, cin ve şeytan videoları, cin videolar, cin videolari, cin videoları, cin videosu, cin vidioları, cin vidoları, cin vidyo, cin vidyoları, cın vıdeoları, çin videoları, çin vidyoları, şeytan ve cin videoları, |
| Konu Araçları | |
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 27 | 1 Hafta Önce 15:07 |
| Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 277 | 1 Hafta Önce 19:43 |
| Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini | NoRanynn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 29 | 2 Hafta Önce 18:43 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||