Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Karışık Flash'lar/Video'lar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-12-2007   #76 (mesaj-linki)
Cvp: Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18)

evet bu olay gercek endonozya da yasana gercek bır olay

Alıntı:
Simons adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bir müslüman olarak insanın içine şeytan girmesine inanmıyorum. Çünkü insan şeytandan daha üstün bir varlık. zaten cennetten kovulma nedeni de bu degilmi. bunu hazmedememesi. Bu yüzden bunun hristyanlarca orta çagda kilisenin daha fazla saygı görmek için çıkardıkları bir hurafe olduğunu düşünüyorum. Ancak yinede paylasım için tesekkurler.^^
neden ınamıyorsun kı eyer peygaber efendımıze buyu yaptılarsa bır ınsanın ıcıne cın gırmesı cok kolay

Son Düzenleyen ReD_EyE; 12-12-2007 @ 23:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-01-2008   #77 (mesaj-linki)

gerçekten çok iğrenç yaaaaaaaaaaaaa
Eski 20-01-2008   #78 (mesaj-linki)

bu çok kötü ve korkunç bişey yaa
Eski 22-01-2008   #79 (mesaj-linki)

bence çok saçma bişey ben buna inanmadım
Eski 14-03-2008   #80 (mesaj-linki)

yahu şeytan çıktı da benmi görmedim bi halt anlamadım kız bişeyler mırıldanıp duruyo ne bi efekt ne bi korkunç yaratık
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
+16 videolar, en korkunç vidiolar, korkunc vidiolar, korkunç vidio, korkunç vidiolar, korkunç şeytan video, korkunç şeytan videoları, şeytan videoları, şeytan vidyoları, şeytanlar video,
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şeytan asla_asla_deme Din/İlahiyat 30 3 Hafta Önce 19:45
Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini NoRanynn Karışık Flash'lar/Video'lar 30 3 Hafta Önce 23:44
Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) nünü Osmanlı İmparatorluğu 277 27-08-2008 19:43
Sohbetler mechul Müslümanlık/İslamiyet 208 21-10-2007 01:58
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.87693691 saniyede (-36.52% PHP - 136.52% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR