| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şeytan Çıkarma (+18)
arkadaşlar sakın hafife almayın bu gerçekmi değilmi bilmem ama tanıdığım biride vardı ondanda böyle bir şekilde çıkarmışlar.ciddiyim çünkü cin ve şeytanların insanların damarına girme güçleri var.eğer tabi allahın izni olursa.ve böyle bişeyin başımıza gelmediği içinde şükür edin.allah bizleri korusun.
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
ıondırıp bakayım bii
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
bu rol olsa da bence gerçeklik payı var
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
valla kızın sesi çok kalındı başta sora accık inceldi paylaşım için saol
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
ayyy çok korkunç yaa ben sesinden tırstımmmm | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
işe yaramaz her yerde aynı şey korkmak istiyorum | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
ya ben böle seylerin kanala koyulmasına karsıyım korktugumdan degil sakıncalı buluyorum tesekkürler...ben ce bu kanal böle seyler için uygun degil saygılar..
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
ya hakkatende bunun gerçek olduğu ne malum pek inandırıcı gelmedi bana biraz saçma göründü bana
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Bu tabiki bir oyun, rol. Şeytan insanların içine girmek için değil aklına girip yoldan saptırmak için var.Uyup uymamak bizlere kalmış. Ama kabul ediyorum etkileyici..
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şeytan Çıkarma (+18) şeytan çıkatma deyince çok korkunç bişey sandım ama hiçte korkmadım ne biyem saçma | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 18 vidiyo, korkunc vidiyolar, korkunç vidiyolar, vidiyo, şeytan 3, |
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şeytan Diyor ki | RuffRyders | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2709 | 2 Hafta Önce 13:52 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 39 | 3 Hafta Önce 22:06 |
| Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 34 | 14-09-2009 13:19 |
| Roi Velovis - Şeytan Doldurur | Roi Velovis | Haberler - Tanıtım | 0 | 01-11-2008 09:59 |
| Özgün - Şeytan | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-06-2008 19:54 |