| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Şeytan Çıkarma (+18)
iyi ne diyim...gerçek olabilir ama sesler gerçek değil gibi...filmi daha güzeldi=)
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
ewet ya seytan cagırma falan diyince korku sannetmiştim ama degilmiş
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
ben boyle sacma ve komik bir şey görmedim adamlar iyi rol oynamışlar.Şeytanda bu kadar güçsüz mü karşılık bile veremiyo.Olacak O
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
ben boyle sacma ve komik bir şey görmedim adamlar iyi rol oynamışlar.Şeytanda bu kadar güçsüz mü karşılık bile veremiyo.Olacak O KADAR gibi şamata...Beni hiç etkilemedi bence coğu arkadas ta böyle düşünüyo
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
tek kelımeyle cok sacma bunların hepsı rol oynamıs | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 29 | 2 Gün Önce 12:25 |
| Çanakkale Destanı (Çanakkale Zaferi - Çanakkale Savaşı) | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 271 | 4 Gün Önce 12:22 |
| Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini | NoRanynn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 28 | 6 Gün Önce 23:00 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| 'İyiliğin şeytan karşısındaki zaferi' | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 0 | 11-06-2007 12:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||