| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şeytan Çıkarma (+18)
bn yeniyim
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| SAÇMALAMAYIN KARDEŞLERİM BU GÖRÜNTÜLER ŞEYTAN ÇIKARMA DEĞİL,CİN ÇIKARMA OPARASYONUDUR.ŞEYTAN İNSANA GİRMEZKİ ÇIKSIN.ŞEYTANIN İNSANLAR ÜZERİNDE HİÇ BİR HÜKMÜ VE ZARARI OLAMAZ..(VESVESE HARİÇ)
Son Düzenleyen isman; 14-03-2007 @ 21:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
böyle şeyler var | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
bişi sorucam din kültürü derslerine girmiyorum o yüzden bilmiorum bu dua ne duası?japonyada da shamanlar çıkarıyorlar bu türk olaylarda ama ben hiç inanmamıştım.zaten şeytan çarpması filmini izledikten sonra içine şeytan ya da 3 hafrli giren birini öle tutabileceklerini sanmıyorum. ama yinede çok güzel olmuş.elinize sağlık. ------------------------------------------------------------------------------------------------ tanrı beni mimiko'nun lanetinden korusun | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
paylaşım için teşekkürler
| |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İZLE | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şeytan Çıkarma (+18) | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18)
banada girse yaaaaa
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
ayıp yaw böle şieylerle insanların kafaları nı karıştırmayın yapanlara söleyorum tabi yayınlayanlara değil tamamen düzmece
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
way janınaa cok hoş bişi ama gercek diil orası ayrı yinede adrenalinim yükseldi izlerken.. teskürler.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıkarma, şeytan |
Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şeytan Diyor ki | RuffRyders | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2709 | 4 Hafta Önce 13:52 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 39 | 13-10-2009 22:06 |
| Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 34 | 14-09-2009 13:19 |
| Roi Velovis - Şeytan Doldurur | Roi Velovis | Haberler - Tanıtım | 0 | 01-11-2008 09:59 |
| Özgün - Şeytan | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-06-2008 19:54 |