Mutlu olmayı bilmek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > Karışık Flash'lar/Video'lar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Mutlu olmayı bilmek

Mutlu olabilmeyi bilmek,namusluca rıskını kazanmak...işte hayat!!!
Ne mutlu böyleleri var...yaşamdan umut kesilmiyor hala...

Son Düzenleyen Blue Blood; 16-11-2006 @ 19:46.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-11-2006   #2 (mesaj-linki)
e.t.i.c.h.e.t - avatarı
Cvp: Mutlu olmayı bilmek,

işte hayat her zaman herkese gülmüyor belkide hayat insana hiç gülmüyor insanlar gülmek istiyor
bazen insanoğlu doyumsuz olur hep daha fazlasını daha iyisini ister önemli olan haline şükür etmeyi bilmektir sağlıklı huzurlu mutlu aç ve açıkta olmadığını kendisinden daha da kötülerinin var oldugunu bilmektir
kimileri şuan eğlence için tabak bardak kırıyor
kimileride pazardan arta kalan meyve sebzeyi evine aş yapmak için kullanıyor
ama şu da var insan ne iş yaparsa yapsın helal yolla alnının teriyle o yorgunlukla evine ekmek getirebiliyor ya onun huzuru ve mutluluğu da bambaşkadır anlatılmaz bi duygudur bu...
Eski 18-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Ayperisi - avatarı

hayat herşeyine ragmen güzel sonuçda pozitif düşünürsen mutluluk sana yakındır negatifsen mutlulukdan adım adım değil metre metre uzaklaşırsın..bunu yakaladıysan mutlak mutluluğun anahtar deliğini bulmuşsun demekdir
)

Eski 18-11-2006   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Mutluluk o kadar yakın ki o kadar burnumuzun dibindeki..bunun kıymetini bilmeyip şükür etmekten öle uzaklaştıki insanoğlu..neden ben neden hep bana diye hüzünlenmek mi daha kolayımıza geliyor..ve hayat bunca değerliyken..ölümün soluğu her an ensede iken öyle güzelki yaşamak ve öylesine değerli...
Eski 18-11-2006   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Mutlu olmak hiç de zor değil, elimizdekilerle yetinelim yeter.Elimizdekilerin kıymetini bilelim yeter.Her ne olursa olsun, başıma ne gelirse gelsin seviyorum yaşamayı ve hayattan şikayet edenlere inat ben ölene dek mutlu olacağım...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilmek, mutlu, olmayı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mutlu olmayı bilmek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Halil Mutlu (Halil Mutlu Kimdir? - Halil Mutlu Hakkında) INIFERNO Spor tr 2 05-10-2008 23:32
Selçuk Mutlu (Selçuk Mutlu Kimdir? - Selçuk Mutlu Hakkında) TiglonBoYs Siyaset tr 0 25-07-2008 11:46
Demet Akalın - Bilmek İstiyorum The Unique Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 16:35
Ozan Arif - Bilmek İstiyom Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 15:03
Ayten Mutlu ( Ayten Mutlu Kimdir? - Ayten Mutlu Hakkında ) KisukE UraharA Edebiyat tr 0 28-11-2006 18:25