| | #1 (mesaj-linki) |
MS Paint Show | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MS Paint Show Hey gidi windows'un en yadigar programı paint senden herşey beklenir, ne kadar program kullansak ta Print screen yaptığımızda en kolayımıza gelen program paint oluyor daima... Benim vazgeçilmezlerim den biridir paint.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MS Paint Show
ben photoshop kullanıyorum paint biraz basit kalıyor bana göre
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MS Paint Show
arkadaslar bu painte zumlamak icin ayriyeten bir program indirmemi gerekiyor,zumlamadan kücültügümde veyaut büyütmek istedigimde resmin kalitesini kaybediyorum onun icin bana yardimci olurmusunuz??
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MS Paint Show Paint Süper. Yapanda Maşallah... | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ms paint, ms show, paint show, |
| Konu Araçları | |
MS Paint Show Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Content Crazy Show 5.2 - 1300'den fazla Winks+Hareketli Avatar | mkcguler | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 26 | 4 Hafta Önce 19:21 |
| Paint Shop Professional 9.0 | ahmetseydi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 04-01-2008 17:07 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||