| | #1 (mesaj-linki) |
Xadica Elizade - Ben Seni Sevdiğimi Xadica Elizade (Hatice Alizade) - Ben Seni Sevdiğimi Dünyalar Bildirdim (Azerbaycan) - Türkçe Olimpiyatları | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Xadica Elizade - Ben Seni Sevdiğimi MERHABA BEN FURKAN GARİP kayseri'de yaşıyorum. hatice alizade" ben seni sevdiğimi "şarkısını çok güzel söylüyor. onun şarkısına ve ona bayılıyorum .keşke azerbaycanlı olsaydım. şarkıyı söylediği için çok çok teşekkür ederim.
Son Düzenleyen oyoy1996; 29-06-2008 @ 18:55. Sebep: biraz daha ayrılaştırmam | |
|
![]() |
Xadica Elizade - Ben Seni Sevdiğimi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güler Duman - Seni Seni | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-05-2008 17:52 |
| Sefarad - Seni Ne Çok Sevdiğimi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 13:18 |
| Kazım Koyuncu - Ben Seni Sevdiğimi | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 10:01 |
| Seni Anarken | BlueNighT | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 03-07-2007 23:01 |
| Dön Özledim Seni | pc_kopat06 | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 19-06-2007 10:43 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||