| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız)bence çok kötü sayılmaz.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız)
bence tam kenan doğulu'ya uygun bir şarkı olmuş bu şarkının üzerine birde güzel bir kareograf süper olur... Kenan Doğulu'ya Eurovision'da başarılar dilerim... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız)Bence bu şarkıyla rezil oluruz..anketlerde Türkiye geneli ezici bi üstünlükle Manga nın gitmesini istemişti ve bencede en iyi tercih bu olurdu.Süperstar şarkısından tek farkı Kenan Doğulu'nun sölüyor olması..İngilizce olmasıda hiç bişeyi değiştirmeyecek adım gibi eminim. Eğer MANGA katılsaydı herkes daha iddialı olabilirdi..NeuMetal dünyada çok sevilen ve dinleyicisi çok olan bi müzik..Bu yüzden Manga diyorum...Kenan Doğulu ile Umarım beklentiler boşa çıkmaz ama hiç sanmıyorum... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tarkanın parcasına benzemiş ,pek güzel bulmadım ama diger parcalar nasıl dinlemedigim için belki şansı vardır hakkında hayırlısı belki dinledikce severim ![]() tam juri gibi konustum | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız) Sarkı guzell yaw insl. basarili olurrr | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız) yandık gene sonuncuyuz bu sefer.. basit yapıyolar şarkıları daha coşturucu olması lazım ..................! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
kendısıne basarılar dılerım ama bence içi,nde yabancı kelımeler yer almasaydı coık daha guzel olurdu tam bır türk gıbı
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
kenan doguluya saygim sonsuz ama bu parcayla gercekten ilk 10a giremeyiz bencede manga en iyi secim olurdu let´s rock | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
oy verenler sadece müzige puan vermezler..... dinlediklerini anlamak isterler | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 2007 eurovision, 2007 eurovizyon, eurovision 2007, eurovision 2007 kenan doğulu, eurovizyon 2007, |
Kenan Doğulu- Shake It Up Şekerim (Eurovision 2007 Şarkımız) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kenan Doğulu (Kenan Doğulu Kimdir? - Kenan Doğulu Hakkında) | tubis__17 | Müzik tr | 17 | 10-06-2009 21:12 |
| Eurovision Şarkı Yarışması (ESC - Eurovision Song Contest) | Blue Blood | Müzikhol | 14 | 17-05-2009 12:52 |
| Kenan Doğulu - Niyetini Boz da Gel | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-04-2008 01:19 |
| Kenan Doğulu - Kıyamam | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 21:00 |
| Kenan Doğulu - Dön Gel | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 20:23 |