| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Flash-Animasyon)Lütfen Bekleyiniz...Sadece 2.98 Mb Special Thanks... virtuecat & BrookLyn | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sagopa Kajmer - Kör Cerrah / [Flash-Animasyon]Eline sağlık Serkan, güzel bi çalışma olmuş ((((: Sago 1 numaradır ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Flash-Animasyon) Kanka eline saglik animasyonlar guzel ama bu muzik ve adam hakkında yorum yapmicam.. Anlamiyorum bunlardan biliyosun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Flash-Animasyon)
rec anlamaz bunlardan ama hoş ben kulağıma güzel gelen herşeyi dinlerim eline sağlık aga | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
süperrrr emeklerinize sağlık ....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
süper olmuş ya .. bayılıyorum bu adamın şarkılarına .. Ulaşılacak Saadete Kaç kapı daha var !!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık gercektende cok süper ve ben sagopa dinlerim başka sanaccı tanımaam ben rep aleminde
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Flash-Animasyon) Harika Yapmışsın Dostum.. Ellerine Emeğine Sağlık.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cerrah, flashanimasyon, kajmer, kör, sagopa |
Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Flash-Animasyon) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Barış Akarsu Öldü (Flash Animasyon) | hellboy726 | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 1 Hafta Önce 17:25 |
| Sagopa Kajmer (Sagopa Kajmer Kimdir? - Sagopa Kajmer Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 38 | 05-10-2009 19:34 |
| Sagopa Kajmer - Kör Cerrah (Pesimist E.p 5) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 11 | 11-02-2009 22:51 |
| Sagopa Kajmer - 24 | probLem girL | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 04-01-2009 16:25 |
| Sagopa Kajmer - Bir Var Bir Yok | xIIIxLincolnxIIIx | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 22:53 |