| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çocuklar... Evet Onlar...* Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 19:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
ne söylenebilir ki ((((((ne söylenebilir ki ((((((
Son Düzenleyen NeutralizeR; 02-01-2006 @ 00:05. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar....evt onlar....
çok duygusal ağlıcaktım nerdeyse | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar....evt onlar.... Çünkü... Çünkü... Çünkü... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar....evt onlar....
ya çok güsel çok dadlular yerim ben onları ya tebrikler çok güseel diyecek bişi bulamıyom bu sizin için
Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 19:42. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar....evt onlar.... Öncelıkle paylasımınız ıcın tesekkurler.Çocuklar arasında asla far olmaz,yasam farkı ve en acısı kucucuk yureklerınde sevgıye sefkate ve aclıga dayanma gucu onları farklı kılıyor,Duyarsız kalmak cok guc.ALLAH" yar ve yardımcıları olması tek dılegımdır.Guzel bır yasam onları kucaklaması dılegıyle saygılar... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar... Evet Onlar... Canım kardeşlerim benim,Allah yardım etsin ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke onlar için duadan daha fazla şey yapabilsek... ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar... Evet Onlar...
ne denebilir ki madaliyanın diğer yüzü na yapalı bilir ki ![]() ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar... Evet Onlar... allah yardımcıları olsun | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çocuklar... Evet Onlar...uff Allah yardımcıları oLsun=(( keşke elimizden daha da fazlası gelSe burda sadece dua edebiliyoruz=( | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çocuklar, evet |
Çocuklar... Evet Onlar... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Candan Erçetin - Onlar Yanlış Biliyor | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 30-04-2008 15:07 |
| Kesme Şeker - Henüz Onlar Bunları Bilmiyor | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:49 |
| Ne Olur Evet De | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 6 | 22-08-2007 03:36 |
| Sokak Çocukları (Onlar Bizim Çocuklarımız) | VerSchL@GeN | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 23-05-2007 03:47 |
| Onlar ve Siz | BrookLyn | Karışık Flash'lar/Video'lar | 1 | 11-04-2006 05:01 |