| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini
kardeşim şeytana insanın damarlarında bile gezme özelliği verilmiş ama nasıl nefis olarak düşünün.içerisine girme ,çıkma diye bi olay yoktur.şeytan insanları sagdece ALLAHU TEALANIN YOLUNDAN sapıtmak için kıyamete kadar var olan cinni bir varlıktır.o kadar.ARKADAŞLAR HUZUR İSLAMDAAA
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini çok güzel konu | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
görüntü lazım
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Arkadaşım odayı terketti. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini BİRaz korktum ama görüntü olsaydı süper olurdu
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini kardesim dinlediginde agladı uyudugunda altına kacırdı manyakmısınız siz yaw böle syler cok kötü arkadasların dedigi gibi hristiyanlar seytanla cok ugrastıkları için böle olaylar oluyor... Ben hepinizi iblisin fazla ugrasmayacagı bir yere davet ediyorum...tabi size kalmıs gelip gelmemek...ben sizi hak din İSLAM a davet ediyorum sakın endişelenmeyin arkadaslar korktugum içindi bütün bu sacmalık ama tabi kararınızı siz verin...iblis ölümsüz... | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
yaa yok öle şeyler hem olsa bile böle bi fırsatı kaçırmazlardı görüntüyüde verirlerdi ama görüntü yok sadece ses | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayinihey allam bende çıkarıyorum şeytan hemde çok fena müracat için PM atın bana ![]() hiç ama hiç korkunç değil pehh | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
hey rusyadan kım bunu yuklemişse gelsin cin nasıl çıkartılır gosteriyim: ![]() sen şeytan çıkartıcıysan bende ruyalarının katılıyım Son Düzenleyen uykucu_prens_213; 01-09-2007 @ 15:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
bu ses olaylarına inanlar ve korkanlar zamanında acaba dabbeyi izlemişlermi. izlediyseler ölmüşlerdir artık korkudan. Arkadaslar yapmayın etmeyin kur-an ın neresinde yazıyor şeytan çıkarmak diye. ama derseniz ben hristyanım, herkesin inancı farklı tabiki. =)
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ayini, Çıkarma, rusyada, Şeytan |
Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Pit10 - Ses Çıkarma (Video + MP3 Download) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 23 | 2 Hafta Önce 10:18 |
| Şeytan Diyor ki | RuffRyders | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2709 | 4 Hafta Önce 13:52 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 39 | 13-10-2009 22:06 |
| Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) | CrasHofCinneT | Karışık Flash'lar/Video'lar | 131 | 12-09-2009 17:20 |
| Bebeklerde Diş Çıkarma | Pasakli_Prenses | Anne ve Çocuk | 0 | 08-10-2008 02:37 |