| | #21 (mesaj-linki) | |
| lanet lanet,her BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM deyişimizde kahrolan bir lanet.ama onun peşinden giden o kadar çok insan var ki,ALLAH onları ıslah etsin... inanmayın böyle şeylere yaa.şahsen bana hiç inandırıcı gelmedi.asıl şeytan nefsimizdir.ALLAH'ıma yalvarırım ki biz kullarını nefsi ile göz açıp kapayıncaya kadar geçen zaman kadar bile baş başa bırakmasın.o zaman şeytan da kalmaz,böyle ayinlere gerekte olmaz | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
|
bu iş şeytan çıkartma degil cin çıkartma işidir
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
|
evet be görüntülü olsaydı süper ollurdu
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
|
gece uyurken babannem de aynı sesleri çıkarıyo içine şeytan girmiş demek hemen gidip ayin yapayım | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| yarısına kadar dinledim yoksa uyuyamam bu gece | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| NoRaynn SesLer Urkutucu GercekTen ...Bırde Fılmden Resım Eklemıssın Tam Olmus Korktum ![]() | |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
| yok artık hiç inandırıcı değil şahsen inanmadım + korkunçta değil ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Şeytan sesi hırıltılı gargara yaparmış gibi![]() İnanmadım ![]() | |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
|
yav ben daha açar açmaz kapadım korktum ben tekım eniyisi yanmda birileri varken izleyim
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Sesler ürkütücüydü...Ama korkulacak bişi yoktu bence | |
|
![]() |
Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şeytan Diyor ki | RuffRyders | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2712 | 28-01-2010 11:47 |
| Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) | CrasHofCinneT | Karışık Flash'lar/Video'lar | 131 | 02-12-2009 14:02 |
| Pit10 - Ses Çıkarma (Video + MP3 Download) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 23 | 05-11-2009 09:18 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 39 | 13-10-2009 21:06 |
| Bebeklerde Diş Çıkarma | Pasakli_Prenses | Anne ve Çocuk | 0 | 08-10-2008 01:37 |