| | #1 (mesaj-linki) | |
| ![]() Rusyada bir ortodoks kiliseninde 16 yaşında bir kızdan şeytan çıkartırken kaydedilmiş sesler olduğu iddia ediliyor . Çıkan sesler aslında kıza değil şeytana aitmiş . Ayrıca bir diğer şeytan çıkarma ile ilgili konu; Şeytan Çıkarma (+18) Son Düzenleyen Blue Blood; 24-12-2006 @ 17:40. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusyada Şeytan Çıkarma Ayini
inanması güç olsa da gerçekliği var bence
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusyada Şeytan Çıkarma Ayini Ben en iyisi buna birde öğlenleyin bakıyım şimdi olmuyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusyada Şeytan Çıkarma Ayini
SES YERİNE DAHA ÇOK GÖRÜNTÜLÜ BİRŞEYLER BULABİLİRSENİZ DAHA İYİ OLUR
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini
evet goruntu
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
evet tamam insanı ürperten iyi sesler geliyor amane oldugunu göremeyince ki gerçekten böyle bir şey varsa ki buna dayanmak zor ama yinede gözle görünmeyen şeylerin bende pek inandırıcılıgı yok AMA YİNEDE HİZMETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
madem seytan var içine kaçıyo insanalrın bu sadece hristiyanlar için mi gerekli bizim içimize neden girmiyor böle şeylere inanmayın bide şeytan girmişşse çıkmaz bak rıdvan dilmene şeytan bi girdi çıkarabilene aşk olsun
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini şaka makada çok korktum ya.. doğrudur benje | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini bu sesler çok korkutucu | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini insanın ruhu dinleniyor oh ne güzel | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Rusya'da Şeytan Çıkarma Ayini Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Pit10 - Ses Çıkarma (Video + MP3 Download) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 23 | 2 Hafta Önce 10:18 |
| Şeytan Diyor ki | RuffRyders | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2709 | 4 Hafta Önce 13:52 |
| Şeytan | asla_asla_deme | Din/İlahiyat | 39 | 13-10-2009 22:06 |
| Şeytan - Şeytan Çıkarma (+18) | CrasHofCinneT | Karışık Flash'lar/Video'lar | 131 | 12-09-2009 17:20 |
| Bebeklerde Diş Çıkarma | Pasakli_Prenses | Anne ve Çocuk | 0 | 08-10-2008 02:37 |