| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yücel Arzen - YarimLütfen Açılana Kadar Bekleyin... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yücel Arzen - Yarim
yok böyle bir şey cok anlamlı bir aşk şarkısı tebrikler yücel arzen emeğine sağlık
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yücel Arzen - Yarimben gelinimdin senin damadım nerde şimdi ![]() bir yanan kalp vardı senin için ... gerçekten kardeşim sayesinde sevdim o yüklemiş şarkıyı ama süper ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
eline sağlık
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yücel Arzen - YarimÇok güzel şarkı ya emeğine sağlık tşkler | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
harıka emegınıze saglık | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yücel Arzen - Yarim Paylaşım için teşekkürler ![]() Ah Bu Çalan Şarkımız Yarim Yarim Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Ben gelinindim senin yarim yarim Damadım nerde şimdi Neyleyim baharımı, hazanımı Sevda çiçeğim solmuş Bir yanan kalp vardı senin için Gittiğin gün o durmuş.. Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Sen gelinimdin benim yarim yarim Damadın nerde şimdi Neyleyim baharımı, hazanımı Sevda çiçeğim solmuş Bir yanan kalp vardı senin için Gittiğin gün o durmuş.. Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Ben gelinindim senin yarim yarim Damadım nerde şimdi Neyleyim baharımı, hazanımı Sevda çiçeğim solmuş Bir yanan kalp vardı senin için Gittiğin gün o durmuş.. Ah bu çalan şarkımız yârim yârim Eski bir anı şimdi Ben gelinindim senin yarim yarim Damadım nerde şimdi.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
klip güzel hazırlanmış teşekkürler
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arzen, yarim, yücel |
Yücel Arzen - Yarim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Adnan Yücel (Adnan Yücel Kimdir? - Adnan Yücel Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 2 | 31-08-2009 03:05 |
| Erkan Yücel (Erkan Yücel Kimdir? - Erkan Yücel Hakkında) | estudiantes | Sinema tr | 1 | 01-08-2008 12:30 |
| Uğur Yücel (Uğur Yücel Kimdir? - Uğur Yücel Hakkında) | GusinapsE | Sinema tr | 1 | 07-04-2008 20:08 |
| Serhan Yücel (Serhan Yücel Kimdir? - Serhan Yücel Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 1 | 06-01-2008 14:43 |
| Tahsin Yücel (Tahsin Yücel Kimdir? - Tahsin Yücel Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:28 |