Snow Bros - Nick & Tom Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Klasik Oyunlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-04-2009   #1 (mesaj-linki)
careless_WhispeR - avatarı
Snow Bros - Nick & Tom

Snow Bros / Nick & Tom

SnowBros
MsXLabs.Org

Snow Bros (Japonca: スノーブラザーズ, Snow Bros) , 1990 yılında Toaplan tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur.

Açıklama
Oyun en fazla 2 oyuncuyu destekler ve oyuncular Nick ve Tom karakterlerinden birini seçer. Her oyuncu düşmanlarına kartopu atabilir . Oyuncu her düşmana donana kadar kartopu atarak onu etkisiz hale getirmek zorundadır.
Bir düşman tamamen donduğunda oyuncu onu ittirebilir. Düşman ittirildiğinde en aşağıdaki çıkışlara gidene kadar diğer düşmanları öldürebilir. En aşağı düştüğünde kendi de yok olur. Düşmanlarınız donduğunda onları hemen ittirmezseniz eriyebilirler.
Her on bölümde bir boss ile karşılacaksınız. Boss'lar çok zor ölür ve yanlarına başka canavarlar çağırabilirler

Oyuncu bir düşmanı öldürdüğümde bir şişe iksir düşürebilir. Her renk iksirin power-up özelliği farklıdır. İksirlerin Özellikleri:
  • Kırmızı: Yürüme hızını arttırır.
  • Mavi: Atılan kartopunun büyüklüğünü arttırır. Böylece düşmanlarınızı daha kolay dondurursunuz.
  • Sarı: Menzilinizi arttırarak daha uzaktaki düşmanlarınızı dondurmanıza yardım eder.
  • Yeşil: Karakterinizi bir balon gibi şişirir ve değdiğiniz düşman ölür.
Kırmızı, mavi ve sarı iksirlerin etkileri siz ölünce kaybolur, yeşil iksirin süresi vardır.
Eğer uzun süre içinde bölümü bitiremezseniz balkabağı kafalı bir canavar gelir ve sizi öldürmeye çalışır. Bu canavar yenilmezdir, kartoplarınızdan etkilenmez.

Snow Bros. Final Floor (Son Bölüm'den Ekran Görüntüsü)

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-05-2009   #2 (mesaj-linki)
rocklobital - avatarı
Cvp: Snow Bros - Nick & Tom

İşte bu oyun yaşım 18 ve 5 yasında başladım bu oyunu oynamaya o zaman atari vardı ah be ne güzel günlerdi..Konu icin saol dostm beni geçmişe gönderdin.
Eski 25-06-2009   #3 (mesaj-linki)
VivaLaCubana - avatarı

Yıllarca Oynadım Halada Oynuyorum Nede Olsa !980 DogumLuyuz
Eski 22-09-2009   #4 (mesaj-linki)

bu oyun ben de yüklü çok hoş bir oyun ya
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bros, nick, snow, tom
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Snow Bros - Nick & Tom Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) KisukE UraharA Spor ww 2 23-02-2009 12:45
Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) estudiantes Sinema ww 4 10-08-2008 17:13
Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) careless_WhispeR Spor ww 0 11-09-2007 10:09
Nick Cave (Nick Cave Kimdir? - Nick Cave Hakkında) Asi-BeL Yabancı Rock 1 20-05-2007 21:43
Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 23-02-2007 08:29