Arama

2014 Yılı için Koç Burcu Yorumu

Güncelleme: 20 Nisan 2014 Gösterim: 3.052 Cevap: 2
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
29 Ekim 2013       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2014 Yılı için Koç Burcu Yorumu
MsXLabs.org

2014 de hedeflerinizi gerçekleştirmek için yavaş fakat emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır. Diğer insanlarla ortaklaşa düşünmeyi, işbirliğinde bulunmayı kabullenmelisiniz. Yenilikte bulunmak için güçlü insanlarla temas ediniz. Bu güçlü insanlar size yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirler. İyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. Eğitim, yurtdışı, seyahatler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler konusunda bereketli ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl yalnız yaşayan Koçlar uzaklara gidip yerleşmeyi isteyebilir yâda eğitim amaçlı bir yer değişikliği yaşayabilirler.<br />İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

2014 KOÇ Burcu İşHayatı

Yılın ilk yarısında çok fazla çalışmak zorunda kalabilir fakat çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu dönem masraflarınız da artış olabilir, bu masraflar daha çok evinizle ilgili konularda görünüyor. Mart gibi parasal kayıplar olabilir ve patronunuz, amiriniz veya bir iş arkadaşınızla gerilim yaşayabilirsiniz. Masraflarınız yüzünden yaşadığınız moral bozukluğundan sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde kurtulabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı ise iş hayatınız daha bir rayına oturmuş olacak, şansınız yeni anlaşmalar için size gülümsüyor. Beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş yerinizde bir süredir belirsizlik taşıyan konular neticelenebilir. Kariyeriniz ve sosyal statünüz konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde kazacınız da bir artış yaşanabilir. Bulunduğunuz nokta ne olursa olsun tutkulu, dinç, dikkatli ve her zaman hedeflerine ulaşabilir olmalısınız. Yine yılın ikinci yarısı zam almak yâda bulunduğunuz işte yükselmek şeklinde bir gelişme de olabilir. İş arayan veya işinden memnun olmayan Koçlar bu yıl sizler için çok güzel görünüyor. İsteklerinize kavuşacaksınız.

2014 KOÇ Burcu Aşk Hayatı

Sevgili Koç burcu 2014 de aşk hayatınız oldukça renkli geçecek yeni aşklar, aile kurma düşüncesi, size sıkıntı veren ilişkileri aniden bitirme gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, bazılarınızın da en büyük düşmanı kararsızlık olacak aile kurma konusunda. Karşınızdaki insanın doğru insan olup olmadığı ya da evliliği gerçekten isteyip istemediğiniz konusu kafanızı karıştırırken bu konulardaki kararsızlığınız partnerinizin de canını sıkacak. Devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Evlilik planlarınız aniden rafa kaldırılabilir. Bir ilişki aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu durum sizin için büyük değişimlere yol açabilir. Mayıs itibariyle aşk hayatınız ve birebir ilişkileriniz canlanmaya başlayacak. Sosyallik ve sevgi ihtiyacınız, karşı cinsle temaslarınız gayet olumlu. Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler ve değişimler sizi aşk ile iç içe olmaya da itebilir.

Ağustostan sonra aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda aşklar sizi bekliyor. Hayatınızın pek çok alanını paylaşabileceğiniz, sizi tamamlayan bir partner hayatınıza adım atabilir. Bu dönem eşiniz ve ya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir. Evliliği ile ilgili sıkıntılar yaşayan koçlar bu yıl sorunlarınız çözüme kavuşabilir, eski kırgınlıkların ve yaraların iyileşme zamanı, ailenize daha fazla zaman ayıracaksınız bu da ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek.

2014 KOÇ Burcu Sağlık

Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu ile ilgili bir problem varsa düzelecek ve onların sağlık sorunlarının maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir. Ağustostan sonra mideniz ve bağırsaklarınızı korumalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Rahatlamanızı sağlayacak mekânlarda bulunmaktan zevk alacaksınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklarla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
11 Nisan 2014       Mesaj #2
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2014 Yılı için Koç Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Koç burçları 2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluştırabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hemde ikili ilişkiler anlamında, iş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Bu yıl bazılarınız iş verenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk ve huzur olarak göreceğiniz bir yıl.
Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Çevrenize daha dikkatli bakın. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında son derece olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işleriniz rayına oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Özellikle yılın ilk yarısı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.


2014 yıl Koç burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları,bel ve boyun ağrılrı gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.
Akprep burçları 2014 yılında kimileriniz kendi işinin patronu olma konusunda adım atmak isteyebilir ki bunun içinde iyi ölçüp biçin artısı eksisi nedir her konuda yakınlarınızın desteği sizinle olacak ancak risk almadan önce iyi düşünün özellikle bir ortaklık söz konusu ise ortak olacağınız kişinin referanslarına dikkat edin böyle bir girişim eylül gibi gündeme gelebilir, garantici olduğunuz adımlarınızı temkinli attığınız takdirde muvaffak olmanız söz konusu.

Kaynak:
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
20 Nisan 2014       Mesaj #3
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu 2014 Falı
MsXLabs.org

Eğer her zaman şu televizyon reklamlarındaki "sonraki hali" diye gösterilen fotoğraflarda yer alan türden harika bir bedene sahip olmak istediyseniz, bu amaca ulaşmanız için en iyi yıla girmiş bulunuyoruz. Son 12 yıldır ilk kez, sağlığınızı temsil eden altıncı evinizdeki Başak burcunda turlayan Jüpiter, yaşam tarzınızda artık sadece kilo vermenizi değil, bir daha kilo almamanızı da sağlayacak değişiklikleri yapmanız için yıldız haritanızdaki en güzel konumlardan birinde. Mutluluk gezegeni Jüpiter, sağlıklı olmaya önem veren Başak burcundayken sağlıkla ilgili hedefleriniz üzerine büyük bir dikkatle yoğunlaşmayı öğreneceksiniz.

Satürn'ün 2014'te Jüpiter ile olan mükemmel konumu, Jüpiter'in faydalarını 1 Mayıs ve 17 Ağustos civarında (iki tarih için de artı - eksi iki haftalık süre söz konusu) daha da pekiştiriyor. O dönemlerde yeni alışkanlıklar kazanır ve yeni egzersiz programlarına başlarsanız bunların sonuçları kalıcı olacak. Harika!

Bir Koç olarak, atletik ve enerjik bir burç olarak kabul edilirsiniz, zira yöneticiniz Mars rekabete dayalı ve mücadele gerektiren spor dallarından zevk almanızı sağlar. Burcunuzun özelliklerine gerçekten uyan biriyseniz, oyuna büyük bir avantajla başladınız demektir çünkü aktif olmak, ömrünüz boyunca fazla kilolardan uzak durmanın en iyi yoludur. Ocak ayında Mars'ın Koç burcunda olması, formunuzu yenileme çalışmalarına başlamak için uygun bir dönemi müjdeliyor. Yakında yerinizde duramayacak hale geleceksiniz.

Jüpiter hasadı temsil eden Başak burcunda turladığı için, besleyiciliği olmayan gıdalardan uzaklaşarak taze meyve ve sebzelere yönelebilirsiniz. Altıncı evdeki Jüpiter ayrıca şifalı otlar, aroma terapi, akupunktur ve fiziksel yenilenmenin diğer doğal yöntemlerine ilgi duymanıza neden olabilir.

2014 yılı iyileşmek istediğiniz herhangi bir kronik rahatsızlık ya da düzeltmek istediğiniz başka bir tıbbi durumla ilgili bir uzmanın görüşüne başvuracağınız ve bu konulara konsantre olacağınız yıl olacak. Jüpiter, Eylül 2014’e kadar bu evde kalacağından, tedavinin işe yaradığını görmek için neredeyse 9 ay vaktiniz olacak.

Okuyucularım bana hep "Bu yıl sağlık problemleri yaşarsam bu, yıldız haritamda Jüpiter'in iş görmediğini mi gösterir?" diye sorarlar. Hiç de öyle değil. Bir rahatsızlığınız ortaya çıkarsa, onu iyileştirme yolu bulmak için son on yılın en uygun dönemine giriyorsunuz.

Geleneksel tıbbi tekniklerle ilişkili olduğu düşünülen Jüpiter'in size de yardımı dokunabilir, hatta iyi bir sonuç almanın uzak bir olasılık olarak görüldüğü zor anlarda bile. iyimser olmamanız için hiçbir sebep yok, sevgili Koç.

2014'TE İŞTEKİ GÖREVLERİNİZ VE ÇALIŞMA ORTAMINIZ HİSSEDİLİR BİÇİMDE DÜZELECEK!

Jüpiter 2014 yılında sadece sağlığınızı değil aynı zamanda çalışma koşullarınızı da iyileştirecek, zira horoskopunuzun altıncı evi hem işinizi hem de sağlığınızı temsil ediyor. Açıkça belirtmek gerekirse, altıncı ev mesleki ünü, profesyonel ödülleri ve terfileri temsil etmez. Bunlar onuncu evin işidir. Altıncı ev ise başkalarına hizmeti, günlük projeleri ve ekip çalışmalarını simgeler. Bu tür bir etki altında alacağınız bir vazife, sizi kolaylıkla daha büyük ve iyi şeylere yönlendirebilir.

Bu yıl, gerek iş yerinizde gerekse evinizde yardımcı edinmek için ideal bir yıl olacak (bebek bakıcısı ya da hizmetçi gibi). İşe bu yıl aldığınız kişi ya da kişilerin harika olacaklarından ve sizin daha iyi görünmenize yardım edeceklerinden emin olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız da büyük olasılıkla size olumlu davranacak ve çok yardımcı olacaklar.

2014'de sizi daha düzenli ve etkin kılacak cep telefonu ya da bir bilgisayar gibi elektronik donanımlar satın almak isteyebilirsiniz.

Koçlar en çok kendi işlerinde çalıştıkları zaman mutlu olurlar. 2014 yılı evden çalışabileceğiniz bir iş kurmak için ideal bir yıl. Şan, şeref ve ünü temsil eden onuncu evinizi yöneten Satürn, yuvayı simgeleyen dördüncü evinizde olacak. Evden yöneteceğiniz bir iş kurmasanız bile, 2014'te daha az dışarı çıkar ve eğlenceyi evinize taşırsanız, dışarıda fazla para harcamayacağınız için parasal açıdan kazançlı olacaksınız. Evde oyalanacak pek çok etkinlik bulacağınızdan eminim!

BÜYÜK KARİYER ÖDÜLLERİ!

Terfi almanız ya da yeni ve prestijli bir işe geçmeniz için en uygun zaman 7 Ocak'taki yeniayı izleyen ilk iki hafta, ya da altı ay sonra 2 Temmuz'daki dolunay ve dört gün önce veya sonrası olacak.

Bu ikisi içinde ben en çok Ocak ayındaki fırsatları tercih ediyorum, zira yeniay eyleme geçmeniz için çok daha geniş bir zaman dilimi sunar. Ocak ayında yeni bir pozisyon için görüşme yaparsanız, sizi ağır bir sorumluluk bekliyor olabilir. Ne de olsa Satürn yeniayla karşıt açı yapıyor olacak.

Haziran ayında hâlâ iş için görüşmelere giriyorsanız, 2 Temmuz'daki dolunay durumunuzu açıklığa kavuşturacak. İstediğiniz işe ilişkin cevabı 2 Temmuz'un öncesinde ve sonrasındaki dörder günlük süreler içinde alacaksınız.

KONUT, MÜLK YA DA AİLE İÇİ KONULAR FAZLADAN SORUMLULUK GETİREBİLİR!

Geçen yıl, Haziran 2013'te Satürn 29 yıldır ilk defa Yengeç burcuna geçmiş ve yuva, mülk ve aile ilişkileri açısından zorlu bir dönemi başlatmıştı. 2013'ün ikinci yarısında ortaya çıkan sorunların hiçbiri kolayca ya da çabucak çözülür cinsten değildi. Satürn Temmuz 2015’e kadar dördüncü evinizden ayrılmayacak, yani uzun vadeli bir eğilimle karşı karşıyayız. Haberlerin iyi tarafı ise, Satürn’ün baskılarını sürekli değil sadece Satürn Güneş'inize matematiksel olarak tam dik açı yaptığı sırada hissedecek olmanız.

Bazı Koçlar geçen yıl başlayan bu eğilimin en zorlu kısmıyla yüz yüze geldiler bile. Doğum gününüz 21 - 26 Mart arasındaysa, en zorlu sınavlardan 2013 yılında geçtiniz ve 2014'te işiniz daha rahat. Siz, Satürn’ün zorluklarının çoğunu atlatmış ve büyük olasılıkla daha şimdiden bazı kararlar almış olmalısınız.

Ev almak için piyasaya çıktığınızda, bu yıl bulacağınız evlerin gerçek değerinin aslında istenen fiyatların çok altında olduğunu hissedebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz bir yer bulursunuz da o sırada kredi faizleri yükselmiştir ve bankalar kredi vermek için kılı kırk yarar hale gelmişlerdir. Kredi başvurunuzun kabul edilmesi belki de sandığınızdan çok daha fazla bürokrasi gerektirecektir. Dördüncü evdeki Satürn, resmi evrak işlemlerini yoğunlaştırır.

Tam aksine, bir ev ya da apartman dairesi satmaya çalışıyorsanız, ilgilenen alıcıların sayıca az olması sizi şaşırtabilir ve fiyatı düşürmek zorunda kalabilirsiniz. Bunu yapmak istemiyorsanız, satışı Temmuz 2015’e kadar ertelemeye bakın. O dönem satmak için daha uygun olacak.

Satürn, yaşamınızın temelini yöneten dördüncü evinize giriyor. Burası aynı zamanda sizi büyüten anne - babanızı ve akrabalarınızı da yönetir. Eğer siz taşınmıyorsanız, anne - babanız taşınmak üzere olabilir. Siz toplanmalarına yardım etmek ya da onların adına bir emlakçıyla anlaşmak zorunda kalabilirsiniz. Çocukluğunuzu geçirdiğiniz evin satılıyor olması yüreğinizi burkabilir.

Satürn yuvayı temsil eden dördüncü evinizden 2015 Temmuz'una dek ayrılmayacak. Tabii doğum gününüze bağlı olarak bu tarih biraz daha önceye kayabilir. Satürn'ün sebep olduğu durumlar genellikle biraz karmaşıktır; anlaşılmaları zaman alır, çözülmeleri için ise sabır ve sebat gerekir.

AŞK KAPIDA!

2014 yılı hediyeler ve şans gezegeni Jüpiter'i, 2013'te olduğu gibi beşinci aşk evinize getirmeyecek, ama belki de o olmadan daha rahat edeceksiniz. Jüpiter beşinci evde bazen ısrarcı yaşlı teyzeniz gibi davranabilir ve bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmanızı ve kendisine torunlar vermenizi isteyebilir.

Bir ilişkinin flört etme, sözlenme, nişanlanma, evlenme, yuva kurma ve hatta çocuk yapma gibi safhalarından alelacele geçmeye henüz hazır değilseniz, bu yılın temposu daha çok hoşunuza gidecek demektir. Yıl çok daha rahat bir ritimde geçecek ve siz kendi gündeminizi rahatça belirleyebileceksiniz. Aşk için bol bol fırsatınız olacak.

Bekarsanız ve birisiyle çıkıyorsanız ve çıktığınız kişi geçen yıl Jüpiter beşinci evinizden geçerken -daha doğrusu Ağustos 2012 ile Ağustos 2013 arasındaki dönemde- tanıştığınız biriyse bu yeni ilişkinizin başarılı olma şansı çok yüksek. Sözünü ettiğimiz dönem, kişisel takviminizdeki büyülü dönemlerden biriydi. O dönemde kimseyle tanışmadıysanız bunun için daha çok fırsatınız olacak.

Birisiyle çıkıyor ve onunla resmi bir beraberlik düşünüyorsanız, Jüpiter'in Terazi burcundaki 25 Eylül 2014'te başlayıp 25 Ekim 2015'e kadar sürecek bu yeni döngüsü, evlenmek için son on yılın en iyi dönemini oluşturuyor. Ciddi bir ilişkiniz varsa, bu enerji nişan ya da evlenme yüzüğü almanızı ve birbirinize evlilik sözü vermenizi gündeme getirebilir. Durum böyleyse ve aşkınızın derinliği konusunda şüpheleriniz yoksa, daha fazla beklemeniz için hiçbir sebep yok. Umarız böyle olur çünkü bu enerji tek kelimeyle muhteşem.

Eğer zaten evliyseniz, yedinci evinizdeki Jüpiter eşinizin durumunun bu yıl iyi olacağını ve sizinle kendi iyi talihini paylaşmak isteyeceğini gösteriyor. Eşinizin şansından siz de yararlanacaksınız. Bu eğilim aşkın ötesine, iş dünyasına da uzanabilir. Bir ortak, bir ajans, bir tanıtımcı ya da bir uzman arıyorsanız (ki tüm bunlar da yedinci evin etki alanına girer) 2014’ün sonları bu iş için en uygun zaman olacak. Güçlerinizi birleştirme arzusunun dayanılmaz olduğunu hissedeceksiniz. Ne kadar güzel!

YENİ BİR AŞK BULMAK İÇİN: OCAK, ŞUBAT VE HAZİRAN SONUNDAN AĞUSTOS BAŞLARINA KADAR OLAN DÖNEM!

İlk olağanüstü döneminiz yeni yılın hemen başında Ocak ayında başlıyor. Mars, 5 Şubat'a dek sizin burcunuzda olacak ve size aşk açısından harika bir dönem yaşatacak. Mars'ın size kazandıracağı fiziksel ilişki cazibesi ve baş döndürücülüğü aşkınıza karşılık verecek doğru kişinin gözden kaçırması mümkün değil. Birden tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Mars sizin yanınızda olduğundan işleriniz tıkırında gidecek!

Mars'ın gerçek aşkı simgeleyen beşinci evinizi alevlendirmesi ise yılın daha ileri bir tarihine, 23 Haziran - 10 Ağustos arası döneme rastlayacak. Gerçekten harika titreşimler görülüyor. Yılın en sıcak ve en harika anlarını yaşayacağınız bu dönem, tatile çıkmak, dostlarınızın çöpçatanlık yapmalarına izin vermek (ya da profesyonel bir çöpçatana gitmek), partiler vermek ve partilere katılmak için mükemmel bir zaman.

Kaynak: