| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+)
Hudut Tanimadik ! Tanimicaz da virgül Askeriz BeE Asker ! Bende Onu Çok Seviyorum ve Yine Saygiyla Aniyorum Türk Sinemasının Tartışılmas Ustası Kemal Sunal ... Her Asker Bahriyeli OlamasSs ! | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| seLam
gercekdende guzeL olmus
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık KEMAL SUNAL ı sevgi saygı ve rahmetle anıyorum
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+) ![]() ![]() ...Ruhun Şad Olsun... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+) SENİ UNUTMADİK NUR İCİNDE YAT... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
o bümbüyük ustayı hatırlattığın için çok sağol +rap
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
gercekten güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık.rahmetle anıyoruz gelmiş geçmiş enbüyük komedyeni.ALLAH rahmet eylesin
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
yapacak bise yok kemal sunal sırasını savdı sırası gelen elbet bir gun bu sessiz gemı yolcu luguna cıkacakdır. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
saygıyla anıyoruz allahtan rahmet dilerim büyük üstada.. bu arada eline saglık respect süper!! | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+) arkadaşlar ellerinize sağlık başarılı bir çalışma tebrik ederim emeği geçenlere | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Unutulmaz Kemal Sunal Film Replikleri (15+) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Unutulmaz Yeşilçam Replikleri | KiTiaRa | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 74 | 4 Hafta Önce 22:02 |
| Kemal Sunal (Kemal Sunal Kimdir? - Kemal Sunal Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 4 | 17-09-2008 23:04 |
| Ali Sunal (Ali Sunal Kimdir? - Ali Sunal Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 21:13 |
| Kemal Sunal Kibar Feyzo | KENCISii | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 07-02-2008 22:11 |
| Kemal Eroğlu (Kemal Eroğlu Kimdir? - Kemal Eroğlu Hakkında) | P.u.S.u | Müzik tr | 0 | 07-06-2007 13:09 |