| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aman Çıplak KadınlarMersin'de yerel televizyonda sabah haberlerini sunan spiker gazete okurken bir anda bilgisayar ekranına erotik fotoğrafların bulunduğu bir sayfa geldi... Canlı yayında neye uğradığını şaşıran televizyoncu durumu kurtarmaya çalıştı. Ekrandaki görüntüler ve spikerin tepkisi söze gerek bırakmadı... Son Düzenleyen NeutralizeR; 30-11-2007 @ 19:36. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aman Çıplak Kadınlar Koptum gülmekten ya garibim spiker yanmış kazı çevirip duruyor ![]() Teşekkürler paylaşım için... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aman Çıplak Kadınlar
ewet ya bu çok komikti | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aman Çıplak Kadınlar mersındeyse ınanırımm | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bi ara banada oluyordu bu ya sonra format atınca geçti tanıyan varsa söylein yapsın | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kötü bi durum ya
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
EhiEHi yazık adam suclu gıbı oldu sımdı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
güzel
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aman Çıplak Kadınlar baris manyak olmuş ya cok komik öyle duruma düşemk cok kötü oluyordur herhalde ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
hani nerde arkadaşlar ben bu videoyu veya resmi her neyse görüntüleyemedim.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| aman, Çıplak, kadınlar |
| cikplak kadinlar, cilak kadin, cilak kadinlar, cimlak kadinlar, coplak kadinlar, |
Aman Çıplak Kadınlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Aman ecel aman üç gün ara ver" türküsünün hikayesi nedir? | fatmanur MENKEN | Soru-Cevap | 1 | 11-11-2008 19:48 |
| Sefarad - Aman Aman | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 13:12 |
| Deniz Seki - Aman Aman | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 23:32 |
| Azer Bülbül - Aman Aman | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 03:42 |
| Çıplak - Çıplak Nedir - Çıplak Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 18-01-2008 20:06 |