| | #1 (mesaj-linki) | |
| Namlı Sucuk Reklamı | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namlı Sucuk Reklamı Lezzet Dediğin Budur Namlı Salam Sucuktur... Başka Peynir Yiğemem.... Ah Çekecek İnleyecek Namlı Namlı İnceyecek.. Müthiş Ya... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namlı Sucuk Reklamı
Arkadaşlar ben bu reklamı ilk defa görüyorum çok komik, paylaşım için çok teşekkürler | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
lezzeğğ dediğin budur | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Namlı Sucuk Reklamı denemem lazım önce
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
muthis salak bişe bunlar
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ben bu reklama uyuz oldum ya..
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Midem bulandı, sucuktan salamdan tiskindim walla xD kusura bakmayın pek medya insanı değilim bu palyaçoları ilk kez bugün yutupta gördüm. Almancı galba bunlar. Bi de çok askerlikle alakaları varmış gibi kamuflaj bişiler giymiş. Aman abicim uyduda düğün tv falan var orda çıkın siz walla sizde haklısınız, dışlamış gibi oluyoruz sizi ama walla kültürler farklı mide kaldırmıyo yamalı pantolonları kesik tshirtleri ince şekilli sakalları be abi...
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| namli sucuk, namlı sucuk, namlı sucukları, sucuk reklamları, sucuk reklamı, |
Namlı Sucuk Reklamı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Telekom Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 7 | 17-04-2008 16:50 |
| 7up Reklamı | BlueNighT | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 24-04-2007 03:38 |
| Japp Reklamı | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 09-02-2007 21:08 |
| Ayran Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 19-11-2006 12:49 |
| Vadaaaa Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 29-10-2006 11:32 |