| | #1 (mesaj-linki) |
Zamanınızın Büyük Kısmı PC Başında Geçiyorsa... Eğer bütün bir günü bilgisayar başında geçiriyorsanız dikkat edin böyle olmayın. Gerçi böyle olan bir kişi kesin sinir hastasıdır ama izleyin. Gerçekten çok komik... Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 08-05-2006 @ 19:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Zamanınızın Büyük Kısmı PC Başında Geçiyorsa...
ewet ya çok komik ama bilgisayara yazık olmuş ben ne kadar delirsem bile yapmazdım ama bilerek yapmışlar bence inandırıcı değil | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
yok gerçek bu ya hatta ben bi yerde görmüştüm acıklama vardı altında OGAME oynayan bilir filoların ne kadar önemli olduunu bu cocuunda bi sürü filosu varmış biri yıkıp geçmiş bunun filoları sonra da hal bu hal cocukta | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
ben biliyom bu olayı filosunu vuran olmamış sistem hatası yüzünden vuruldu gözüküyormuş toplamda 100bin gemisi kaybolunca garibim bu hale gelmiş | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
yasık bu çocuun bi iki gün dora psikolojik sorunlaarı olduu ortaya çıkar valla münasip olmayan bi tarafını sonuna kdr yırtıyo hehe yasık acıdım çocua yaaa
| |
|
![]() |
Zamanınızın Büyük Kısmı PC Başında Geçiyorsa... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güzel Yurdumun Tatil Bölgeleri - Türkiye Gezi Rehberi | kompetankedi | Türkiye Turizmi | 61 | 1 Hafta Önce 23:34 |
| Osmanlı Dönemi İstanbul Çeşmeleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 7 | 21-03-2008 14:55 |
| Cumhurbaşkanlarımız (Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanları) | virtuecat | Siyaset tr | 2 | 02-09-2007 13:34 |
| Tarikatlar/Kültler/Mezhepler - Masonluk | BARIŞ | Din/İlahiyat | 0 | 27-01-2007 13:38 |
| Türk Hukuk Sistemi | Misafir | Hukuk | 68 | 09-10-2006 08:20 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||