Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Lirikler - Şarkı Sözleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-09-2008   #1 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri Lirik (Lyric) Türkçe Rap Şarkı Sözleri

1. Bölüm
Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi.
Sakal bıyıkla geride kaldı Yunusun hamlık evresi, sivilce akne katledildi soldu yüzümün güneşi.
Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisi, kükreyen şu gökyüzünde kuşun kilitli kafesi. Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi. Kırıştır yalan *****si, baştan akıl alır ya cilvesi. Yıkar geçer bir dostun düşmancasına hamlesi. İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini. Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi. Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? Kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.

Nakarat
Altın harflerle yaz mahlasımı, Halvetim kasvet, kem gözlere şiş!...
Câdü ya herru!... ya merru!... Kaf Kef, gölge haramilerine bir selam çak!...
Abile patladı, demlenir simam, nüşinrevan dan handan ummam ben.
Ahu-yi felek mum, ben şamdan. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır uyan!...

2. Bölüm
Sago sus!... Husus derin çukurda içine sin, pusu kuran huşü içinde gözlerinde kin belirgin.
Vay senin şu kindar halin. Hin planların var hin. Cenin büyüdü savaşa girdi silahlarımı bana verin.
Yardan sarkıttığın dostlarından kaçının ipini tuttun? Onlar güldü, sen somurttun. Kalbinde kaç gül kuruttun?
Hatıralarından yüzde kaçını unuttun? senin adını anmamak şartıdır dostluğumun.
Rap'ten olma gökyüzünün güneşi sago bu benim yüzüm. Gölgeme sığınır manâ özüm, hicran çölüne düştüm.
Yüz pınar yaş akıtsın gözüm. Kendi başıma öğrendim, kendim büyüdüm. Dudaklarımla gömdüm.
Sanma şahım herkesi sen sadıkhâne yâr olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur. Sadıkhâne belki ol alemde serdar olur. yâr olur ağyâr olur serdar olur didâr olur.

Son Düzenleyen BrookLyn; 23-02-2009 @ 22:37.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 19-01-2009   #2 (mesaj-linki)
fullmoon
Cvp: Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri

Sanma şahım / herkesi sen / sadıkâne / yâr olur.
herkesi sen / dost mu / sandın belki ol / ağyâr olur.
Sadıkâne / belki ol / âlemde / serdâr olur,
yâr olur / ağyâr olur / serdâr olur / didâr olur.

yavuz sultan selim

üstten aşağa ve soldan sağa aynı sözler. sultan selim e yazmak sagoya da okumak yakışı
Eski 16-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri

yaw arkadaş download linkini bulamadımm
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
gölge, haramileri, kajmer, sagopa
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Sagopa Kajmer - Gölge Haramileri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sagopa Kajmer (Sagopa Kajmer Kimdir? - Sagopa Kajmer Hakkında) Kral_Aslan Müzik tr 38 05-10-2009 19:34
Sagopa Kajmer - Bir Var Bir Yok xIIIxLincolnxIIIx Lirikler - Şarkı Sözleri 0 02-04-2008 22:53
Sagopa Kajmer - İyi Geceler MelancholiscH Lirikler - Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 11:11
Sagopa Kajmer - Kör Savaşçı MelancholiscH Lirikler - Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 11:04